Ya esimn abisi 5_6 yil once vefat etti, esim tek cocuk simdi. Esim otoriterdir,gerektiginde elini masaya vurur, benim esim abarti bisey yapsa bile siz ona karisamazsiniz hesabini ben sorarim ancak, kesinlikle sen soyle yaptin, bize sunu yaptiniz demeyeceksiz yoksa sizinle asla birarada bulunmam bizi de goremezsiniz asla demis evlenmeden once(kayinpederim de soyledi sonrasinda) 3 yillik evliyiz. 8 ay ayni ewde kaliyoruz, yazin onlar memlekete gidiyorlar. ewimiz dublex. Esim tek cocuk kaldigi icin anlayisla karsiliyrum onu. esimin beni koruyup kollayacagina inandigim icin, biraz da evlat acilarindan dolayi acidigim icin ev kiralamaktan vazgectik. Kayinvalidemden de allah razi olsun, ben isten geliyorum hemen masayi kuruyor kizim acsindir diye. Yorgun oldugumda,soguk havalarda kayinpederim duraktan karsiliyor beni yurumeyeyim diye. Eve geliyorum yemek hazir,ev temiz, guler yuz..hatta annem, isten gec ciktigimda hasta falan oldugumda pijamalarini getireyimmi falan diyor. Yemegimi hazirlayip salona getiriyor bazen. Saygida hic kusur etmiyorum ama,kizi gibi seviyorlar beni. Bende gurbetteyim,kimsem yok burda. simdi diyorumki iyiki ayni ewdeyiz, onlar gidince ozluyorum onlari. Masallah nazar degmesin. Bizler mutlu olunca esim de mutlu. Yani ailesi cok mu kotu, anlasilmayacak zihniyetteler mi? Herkes bizim gibi olmaz o da ayri. Aileler de iyi anlasiyor bizim. 1 yil idare etsen? Ev buyukmus madem. Esin seni ezdirir mi? Kole olma mantigi da cok yanlis bence, onlar da senin ailen sonucta. Kendi annen icin de oyle der misin? Boyle dusunursen kendini uzersin ve mutlu da olamazsin.. benim esim mesela annecim meyve yikarmisin bugunluk der, kiz yorgun yazik der. Tabi oglum der. Ertesi gunde ben ona kahve yaparim mesela icimden geldi diye. Ya da durduk yere hediye alirim vs.. bence ailesini de sevmeye calis,esinle bastan konus. Benim esim tutmayacagi sozu vermez, sozunun eridir, yapmam diyorsa asla yapmaz, kesin kararlidir. Bizim evde de onun lafi gecer. Ailesini kolunun altina alarak sewer, yawrumsunuz siz benim der.. o yuzden ona guveniyorum, simdiye kadar ailesiyle hic sorun yasamadik cok sukur.. baktin ailesi sıkıntılı ozaman dugunu ertele..