Eşin ailesiyle 1 yıl aynı ev başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..

Yatagida 4 kisi girin yakisir sana☺☺☺cibselik tabu degil o yuzden 2 kisi olur bir evde allahim hem geri hem kafasida calismiyor cocuksun sen kadin degil

Cidden çok abarttın orgazm falan sanane milletin bağırmasından falan eleştirinin de bir sınırı olur bu ne terbiyesizlik, yatağa birlikte girin ne demek ensest iması bu

Kibledim

Bu kadar hırs yapıldığını da ilk kez gördüm,tamam benim de tartıştığım oluyo ama görüşler tartışılır bu artık görüşü aşmış kızın yaşam tarzı olmuş ve ben memnunum diyo daha ısrarla yok para tatlı geliyo yok çocuksun yok hiç orgazm olmamışsın yok birlikte yatağa girin

Bir üye alım mekanizması olmayınca böyle oluyor iste ipini koparan burada seviye hak getire

uyarıda bulunsanız ilkokul çocugu jargonuyla cevaplar alıyorsunuz ya da mahalle kavgasına ceviriyorlar

gerçekten anlayamıyorum eminim bir psikiyatri muayenesinden geçse akli selim raporu alamayacak insanlar burda sinir bozuyor yazık ya hu

Durun yahuu sinirlenmeyin hemen,ben bile o kdr gerilmedim
Seviyorum sizi aslan parçaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…