Eşin ailesiyle 1 yıl aynı ev başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..

tavrını kesin yok ısrarla neden kira derlerse huzurum için de... hem ben anlamadım nasıl iş bu 1 yılda nasıl abisinin ev kredisi bitiyo da sizin için kredi çekip 1 yılda da onu bitiyolar bizde eşimle ev kredisi ödüyoruz 1 yıl olcak ama daha yarılanmadı bile... o eve girersen o 1 yıl olur sana en az 4 5 yıl bence asla oyuna gelme kabul etme.

Sonra sert yazınca sert yazdı oluyor, sevgilimin huyu var yapamayacağı şeyi asla söylemiyo diye fasa fiso döktürünce, sanıyorsunuz ki her şey çözüldü, ikna falan edemezsiniz o yüzden boşuna uğraşmayın, gördüğünüz gibi daha önce işe yaramamış, ya bir sene "sevgi" için katlanırsınız ya da fikrini tamamen değiştirene ve ortak kararınız dışında abuk sabuk bir teklif yapmaya çekinecek hale gelinceye kadar rest çekersiniz.

Ayrılın falan demiyorum yapabileceğiniz bir şey değil çünkü. Yapabilen zaten konu açmaz gider ayrılır. Babam ne der diye bıkbık etmeyecek biriyle gelecek düşünür.

Aaa deja-vu:)
O 1 sene olur bilmem kaç sene...
O çok sevgili koca olur lanet adam...
O iyi huylu kayınvalide, kayınpeder olur birer yılan.
Sen eski sen olmazsın ve bunları yaşayacağıma 5 sene bekleseydim dersin, buraya da yazıyorum.

Ki ben mallık derecesinde sabırlı bir insan olmama rağmen yeter be dediysem, herkes der.

Babasının evinde çoookk yıpranırsınız, evliliğiniz temelden kötü başlamasın ev üstüne ev olmaz demiş atalarımız, gerçekten de olmazz. ailesi de siz de melek olsanız geçinemezsiniz bu bir gerçek
1 yıl geç evlenin ayrı eviniz olsun temiz olsun
Ben aynı ilde bile oturmaya cesaret edemem, git gel beklentiler vs. illaki sorun çıkar..
Erkek arkadaşınız ne iş yapıyor da krediler çekip ödeyebilecek böyle?

Son düzenleme:
Bence evliligi ertelemende bi ise yarayamayacak ben 6 yildir evliyim evin icinde degiliz ama icindekilerden daha kotu yani baska bir bahane daha bulacaklardir emin ol

Babası düşünüyor her şeyi ne güzel en sevdiğim koca tipi

Ayrıl deme demişsin

E ben ne diyeceğim o zaman

erteleyelim dediğimde de 1 yıl daha sırf bu yüzden birbirimizden ayrı mı kalıcaz dedi malesef

1 yıl sonra evlenin borcu bitsin sonra olmazmı bu kadar sıkıntı çekiceğine biraz daha bekle
teklif ettim ama benden ayrı durmayı göze alıyosun yani 1 dedi.

Evliliği ertele.

şimdi 4 kardeş aynı anda evlense 4ünüde eve mi alacaklarmış ben olsam 1 yıl beklerim hem sizin için bile yapılmıyor abisi için çekilen kredinin cefasını niye siz çekiyorsunuz ne saçma
babası birlik beraberlik olsun siz kardeşsiniz birbirinizden kopmayın kimseye muhtaç olmadan beraberlik içinde ev alın tek maaşla belki zor olur ama hepiniz yardım ederseniz herkes ev sahibi olur demiş.
Allahım ya çıldırıcam inan ki..

hiçbir konunda hak vermedim sana
ama bu konunda çok haklısın linda
bence de 1 yıl ertele evliliği
asla bir arada oturma derim..

ev ev üstünde olmaz anlaşamayız sorunlar olur iyiyken kötü olmayalım diyorum sen de çok iyisin annem de öyle neden anlaşamıcaksınız iyilik olunca herşey yoluna girer diyor.Babamı karşıma alırım söylersem aynı evde yaşamak istemiyorum diye nasıl derim diyor

İyi de sevgilin için değil ki babası için katlanmıs olacaksın madem 1 yıllık süre var önunuzde 1 yıl gec evlenin ya da kendı evinizi kendiniz alın kimseden borç almayın,böylece borc verme zorunlulugunuzda olmaz
Bence cok ıyı nıyetlısınız ve kafanıza takıyosunuz,erkek arkadasınıza o evde oturmak ıstmedıgınız ıve ozeliniz oldugunu evliliğin 1 yılının önemlı oldugunu sert bir dille ifa edin size hak verır zaten

duygu sömürüsü yapıyor aklınca
sen bilirsin linda ama çok zor..
biz ömür boyu babanın dediklerini mi uygulayacağız diye de sormayı ihmal etmeyi unutma..

Ahh ahh dedim arkadaşım aynı evde olursak özel hayatımız kalmaz kendi odamızda bile rahat edemeyiz, rahat ederiz 1 yıl dayanacağımız diyor. Ben sen yokken duşa giremem baban olur kardeşin olur nolucak diyorum evleri büyük ebeveyn banyosu var rahat edersin diyor.
Başka ne diyebilirim nasıl ikna edicem düşünmekten deliricem sizce ne yapmalıyım siz epey tecrübelisiniz sanırım.

zaten okuyormuşsun evliliği ertele... ne acelesi var ki. hem 1 yıl başkasına yardım yapılıyor diye burada çok konu açarsın.

o 1 yılda paranı yersin... ailene harcarsın...

Ağzınıza sağlık keşke okutabilsem yazdıklarınızı keşke...
Bu söylediklerinizi aynen aktarıcam ona bana da fikir oldu.Biz çocuk değiliz kendi düzenimiz olucak 1 yıl kirada otururuz ne olucak diyorum babam ev varken nereye gidiyorsunuz derse ne dicem, bizi büyüttü bu yaşa kadar getirdi istemiyorum demek çok zor diyor.

Çok saçma...
Evlenip, evliliğin en güzel aylarını böyle geçireceğine, evliliği ertele...
Bir yıl çabuk geçer ama evlenirsen o bir yıl bin yıl olur.
Ben her zaman ayrı ev taraftarıyım.

Biz çocuk değiliz kendi düzenimiz olucak 1 yıl kirada otururuz ne olucak diyorum babam ev varken nereye gidiyorsunuz derse ne dicem, bizi büyüttü bu yaşa kadar getirdi istemiyorum demek çok zor diyor.
Evli abisi bile babasına bir miktar veriyormuş babası birikim yapıcakmış oğlanlarına düşünün artık.Babası diyormuş ki ben sizi aileden koparan gelin istemem diyormuş.İyi kayınpeder bunu diyosa kötüsünü düşünemiyorum bile.

1 Yıl sonra evlenin ama asla aynı çatı altına girmeyin ..
''Babama ne derim'' çok irite edici ..
Daha evlenmeden size bu denli karışan bir aileyi, bir de aynı çatı altında düşünün .
Biz çocuk değiliz kendi düzenimiz olucak 1 yıl kirada otururuz ne olucak diyorum babam ev varken nereye gidiyorsunuz derse ne dicem, bizi büyüttü bu yaşa kadar getirdi istemiyorum demek çok zor diyor.

Evliliğimizin ilk yılları böyle olmamalı dediğimde yine biz olucaz evimize çıktığımızda doya doya yaşarız cevabını aldım.
.Biz çocuk değiliz kendi düzenimiz olucak 1 yıl kirada otururuz ne olucak diyorum babam ev varken nereye gidiyorsunuz derse ne dicem, bizi büyüttü bu yaşa kadar getirdi istemiyorum demek çok zor diyor.

Soyle ozaman seneye evleniriz... Ne diye kaynının kredisini sen oduyorsun kaynın bitecek gorumcen başlayacak ...
Aynen ama böyle desem kardeşim dicek.

Ayrıl demeyelim ne diyelim.Okuyorsun.Daha okul bitmemiş.Neden evlilik? 1 yıl sonra o evden çıkabileceğini mi sanıyorsun.Çıksan da nasıl bir psikolojiyle çıkacaksın.Milletin anasının babasın evinde kahır çekeceğine,1 yıl kendi evinde bekle o zaman.
Önce kendi ayakların üzerinde durmadan evlenmemelisin.Her zaman söylüyorum ailesi melekte olsa,AYNI EVDE OOOOLLLLMAAAAZZZ
Hele ki evliliğin temelinin oluşacağı en öenmli yıl.Ya sen kendine niye bu kötülüğü yapıyorsun.Ne mecburiyetin var.Bir insanı,senden en büyük fedakarlık (aslında kölelik) yapmasını engellemek için onu İKNA TMEK istiyorsun.Bu kadar mı acizsin,bu kadar mı çaresizsin,bu kadar mı bir erkeğe bağımlısın.Bırak aynı evde oturmayı,sevgilinin kişiliği oturmamış.Göremiyor musun önündeki tabloyu.Babaya bağımlı.Sen ayrı evde de otursan,sorunlarınız bitmeyecek.Bunun aile bağıyla alakası yok.Herkesi baba yönetiyor.Sen yetişkin bir insan olarak yuva kuracaksın.Senin kim olduğun önemli değil,fikrin öenmli değil baba karar veriyor.Pasif evlatta sana o kadar basiretsiz o kadar saçma bir teklif yapıyor ki,bir de benim için dayanamaz mısın diyor.Bak güzelim,henüz erkek olarak olgunlaşmamış bir ergenle evlenme.Sevgi bi yerden sonra biter.Erkek adam böyle bir teklifte bulunmaz.Zaten çocuk akıllı olmasa,benim için dayanamaz mısın gibi arabesk bir cümle kullanmaz.Kanma.Abisinin evi ikinizin geleceğinden önemliyse gitsin.mECBUR DEĞİLSİN BÖYLE BİRŞEYİ KABUL ETMEYE.

baba tarafından talimatlar verilmesi, emrivaki yapılması hiç hoş değil..
nişanlınızda 1 yıl ayrımı kalcaz diyomuşya, bir oturunca birliktemi olmuş olacaksınız ki ??
ben niye kaynımı görümcemi ev sahibi yapıyım ya ?
kendim bilmiyomuyum kredi çekip alıp evimi oturmayı..
valla 'ayrıl demeyin' demişsin, ok demiyoruz ama, bence ayrılmakla tehdit et..
diretirsen, kazanırsın..
öyle kardeşinde kardeşliğinden şüphe ederim ben yani,
yeni evlenen kardeşim beni ev sahibi yapmak için, kendisi ev kuramayacak ?!
vay arkadaş, ne güzel dünya

1 yıl olur 5 yıl demedı deme hep bı ertelerler o ev işini üzülürsün aynı çatı altnda zor o senı sevıyorsa beklesın bıraz da o tavı z versın aılesıne canım

1 yıldan sonra oturmayı teklif etme... direk öle istediğini söyle. 1 yıl sabredip kendi evimizde uyanmayı istiyorum dersin... sanki ayrılacaksınız.

merhaba, ben eşimin ailesi ile 3 yıl yaşamış biri olarak; kesinlikle kabul etme diyorum. Madem ortada bir fedakarlık var bırakın o yapsın.. Ben adefersin ama köpek gibi pişmanım. Nedeni eşim değil kesinlikle. İlk yıllarımı bu şekilde mahvettiğim için. Aynı evde olduğunuzda herşeyden haberleri oluyor. Dışarı çıktığınızdan tutunda aldığınız herşeye kadar mutlaka sorun oluyor.

bu ınsanlar cok vıcdansız ya hep kendılerını dusunurler aynı benm kv

Herkesin ailesi büyütüp bu yaşlara getiriyor, bu sadece sevgiline ailesine mahsus birşey değil
bu bir sebep olamaz ..
Üzgünüm ama bana planlar çok yapılmış, kararlar da ailecek sizin adınıza verilmiş gibi geliyor ..
Kocanızla ne istediğiniz gibi oturabilir ne film izleyebilir ne kavga edebilir ne de sevişebilirsiniz
üstüne de her işinize onlar karar verip karışırlar ..
İnsan ilk 1-2 yıl aynı yatağa girdiği adamla bile anlaşamıyor bir de o adamın ailesi ile nasıl ev arkadaşı
olur anlaşırsınız ..
Ayrıl demeyin demişsiniz ama, işiniz ayrı eve de çıksanız çok zor ..
Kendi benliğini edinememiş ailesinin iki dudağı arasına bağımlı bir erkekle
mutlu olabilecek misiniz sahi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…