Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Annemlere gelip birşey anlatmadım iş için ilk dışına gittiğini söyledim. Sık sık gittiği için alisiklar. Sehpayı da sinirle kendini yere çarptı. Yanlışlıkla değil. Ama bana vurmak için değil sinirini çıkarmak için sanırım. Korktum haliyle

Bunu düşündüm ama hanımların yazdıklarını okuduysanız herkes beni kabahatli buldu. O yüzden ben mi gitmeliyim o mu gönlümü almalı ben mi onun gönlünü alcam kafam karıştı
Konunun başında kabahatlisiniz ama sonrası da eşinizde de büyük suç var.
Eve gelip sehpa kırmak ne demek?
Bunu öylece kabul edip birşey olmamış gidi eve dönerseniz, daha başka şeyler de kırılır daha sonra.

cok yapabileceginiz bir sey yok bence,

tamam bence de haksizsiniz, ama hamilelik hormonlari denen de bir sey var.
zaten oncesinde boyle degildim, son bir kac aydir demissiniz, sebebi belli yani.

bence alttan almayin, ozur de dilemeyin.

Sen hamile karini 3-5 ay idare edemiyorsan demek ki senin babaligindan da hayir gelmez deyin, uste cikin.

Azicik karisini nazlayacak alt tarafi yani, cok da bir sey yapmayacak.
O yuzden bence geri adim atmayin.

Asla böyle bir yasak koymam. Koyarsam ben de onsuz bir yere gidemem çünkü. Çok korkunç!
Yapışık ikiz miyiz hem?
Yapisik ikiz degiliz, sadece birbirimizin en yakin arkadasiyiz. Su geldiğimiz asamada onun da yaptığı her planda, gitmeye heves etttigi her yerde aklina ilk gelen benimle gitmek. Yasak falan degil yani, iliskimiz bu sekilde seyrine oturdu ve bu gerçekten cok keyifli

E sosyalleşin
Kız arkadaşım yok demişsiniz de bitmedi herhslde memleketteki kızlar
Gidin bulun bi tane
Birbirinizi sıkı sıkıya darlamaktan daha zor değildir emin olun

Bi de ayrı ayrı takılmanın keyfini yaşayın
Hayatınıza bi ferahlık gelecek, o sivri köşeleriniz bi yumuşayacak bence

Büyük konuşmayın ne olur. Bana zarar verir demiyorum. Ama ya verirse? Kocam için değil bu herkes için geçerli. Bana göre herkes herşey yapabilir. Benim kocam asla yapmaz diyemiyorum. Kimseye asla yapmaz demem ben
İyi de bacım, biz kimdi sana uzun metinler yazıp böyle böyle yap desek sen evine gitsen yine öfke patlaması yaşayabilir bu adam . Sana göre herşeyi herkes yaparsa hiç flört edip evlenmeyeceksin. Belli ki bir sinir patlaması olmuş asla doğru değil kesinlikle. Ama bunun son olmayacagini sizin tabirinizle kim bilebilir. O zaman ayrılacaksın ya bana zarar verirse kafasindaysan. Bir de bir adam yıllarca sessiz sakin kavgasız yaşayıp bir günde delirmez. Eminmisiniz kıskanç ve baskıcı olmadığıniza. Bu arada eşin de kıskanç ve baskıcı imiş buna bir de öfke kontrolü eğitimsizligi eklenin ve şanti şahbaz olmuş. İkiniz de acilen kendine gelmeli ve bu huylarınizi törpüleme yoluna gitmeniz gerek.

Iyi guzel de arkadaslarla sosyallesmek de bir ihtiyac.

Bence siz kendinizi anlatan güzel bir mesaj yazın abarttıgınızı söyleyin ama onun bi fevri hareketinin de sizi çok korkuttugunu ondan o anlık bir kararla annenize gitmek istediğinizi onlara konuyu anlatmadığınızı söyleyin orası sizin de eviniz ve dönmek istediğinizi söyleyin ilk başlarda olabilir böyle şeyler ben maça bile göndermek istemezdim ama sonradan çok saçmalamışım bizde de bir kere kapı kırılmıştı yani bazı erkekler çok aşırı yükseldiğinde böyle hareketler yapabiliyor ama hamile olduğunuzu ve çok etkilendiğinizi söyleyin eminim dikkat eder ve size doğruyu söylüyorsa gittiği yerden eminseniz rahat bırakın sizde o esnada keyfinize bakın bütün bunları güzel bir mesajla anlatın yada arayın ve üstüne gitmeyin bence

Karar verdim böyle yapacağım. Bugün eve giderim akşam o gelince sakince konuşmak istediğimi söylerim. İsrarlarim için özür dilerim ondan ama ne olursa olsun bana veya herhangi bir eşyaya fark etmez bu evde şiddet içerikli hiçbir şey istemediğimi söylerim. Onun da tavrına bakarım özür dilerse kapatırız konuyu.

Aynen devam... Asla ama asla kendinize özgür alan bırakmayın..

Umarım bir gün eş olmanın dışında vasıflarınız olduğunu ve ayrı birer birey olduğunuzu anlarsınız.

E dilemezse yine mi evden gideceksiniz?

Yok mesaj atmam eşim pek sevmez öyle uzun mesajları. Direkt akşam eve gidip konuşayım diyorum.

Benim açımdan aşırı sıkıcı mesela. Böyle bir evliliğe katlanamazdım. Her dakika yanımda olacak bir koca aşırı bunaltıcı bence. İlişkilerin dinamiği farklı farklı haliyle.

Bir ilceden obur ilceye tasindim, burda henuz 6 aydir oturuyorum. Çalışmıyorum, kucuk yer, calismayan biri sosyal baska alan yok. Birkac defa kahvaltiya cagiran 3 cocuklu 40 yasinda komsum haricinde tanidigim insan bilr yok. Oyle ha deyince sosyallesilmiyor malesef. Birileriyle sohbet muhabbet etmek istersem esimin calistigi kuruma gidip onun is arkadaslariyla oturuyorum yine, esim de bize katiliyor boşsa. Cevremiz hep beraber olusuyor, beraber sürüyor arkadas gorusmeleri yani

Herkesin kendi ilişkisi tabi ama neden ilk kavgada başka yere sığınmak.
Git görmek istemiyorum sakinleş gel denir.
Beni annemlere bırak cümlesi korktuğun adama söylenmez.
Bir hışımla evden çıkıp aile, polis yada taksi aranır.

Aynen devam... Asla ama asla kendinize özgür alan bırakmayın..

Umarım bir gün eş olmanın dışında vasıflarınız olduğunu ve ayrı birer birey olduğunuzu anlarsınız.
Biz boyle baya özgürüz zaten. Hic kisitlanmis hissetmiyorum. Sadece icinde bulunduğumuz sartlar ayni arkadas cevresinde bulunduruyor bizi. Napim kocadan ayri gezebilmek icin sokaga cikip yaşıtım kizlarin yolunu kesip qrkadas mi olim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…