Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Kendim gitmek istedim zaten. Malum beyefendi her zamanki gibi o saatte beni taksiye de tek bindirmez her ne kadar kavgalı da olsak. Dedim tek başıma giderim taksi durağı hemen evin ilerisinde zaten. O da dedi ki biliyorsun bu söylediğinin mümkün olmadığını uzatma giyin çıkalım.

Her tartışmada çocuk gibi, ben annemi istiyorum, götür beni, mi diyeceksiniz? Bu da çok yanlış. Olayı niye ailene taşıyosun yaaa bi de onlar üzülecek. Şu olaydan olgun bi kadın gibi değil de ergen bi kız gibi görünyosunuz. Olayları idare etme kapasiteniz zayıf. Yeri gelir çeker gidersiniz de bu gidilecek bi konu hiç hiç değil.

O gittiği yer duman altidir buyuk ihtimalle. Gitmemeniz iyi olmuş.
Siz baskici, esiniz hem cinsiyetçi hem şiddet eğilimli. Nasıl bugüne kadar kavga etmediniz anlamadım.
İkiniz de içinizde biriktirdiniz sanırım.

Bak ben başka şeye takıldım. Yaşadığınız semnt nasıl bir yer iti ugursuzu varsa normal bir tepki gibi ammmaaaa hep böyle mi ? Sen sus evde dur ben istersem yemini suyunu vereyim bana da karışma modunda mi?

Öncelikle o sehpanın bacağını alır münasip bir uzvuna monte ederdim ne demek sehpa kırmak.

İkincisi; bana “gici çikimizsin bin çikirim” diyecek adam daha anasının karnından doğmadı. Baştan bu çifte standardı kabul ettiğiniz için farkında olmadan biriktirmişsiniz, sonuç bende gelcem beni de götür patlaması olmuş.

Üçüncüsü; en ufak kavgada anama gitcem beeğn, beni anama götür tripleri çok saçma. Biri gidecekse o erkek olur. O da çok ciddi bir durum varsa olur. Yıllar önce yeni evliyken kocam gitmeye kalktı da “o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin” dedim pısıp oturdu. Her kavgada ev mi terkedilir.

Saçmalıklar silsilesi.
Arkadasini sevmediginizi soyleyip neden israrla gitmek istediniz?
Hadi bir şekilde gitmediniz neden goruntulu aradiniz. Buna ben de cok kizardim.
Madem anne evinize gideceksiniz esinizin taksi ile birakmasi ne alaka. Tekrar donmeyecekseniz carpin kapiyi gidin..
Ben sehpa olayi dışında esinizi daha hakli buldum.

Son düzenleme:

:)

Oraya eşiyle gelen var mıymış ki? Erkek erkeğe oturuyolarsa siz o ortamda napacaksınız?

İkiniz de hatalisiniz. Evde oturmak size yaramamış, o eşiniz sizin Siyam ikiziniz değil

Karım zarar görmesin sadece ben zarar verebilirim ona diyor heralde

İkinizi de hatalı buldum ben.
Gündüz beraber vakit geçirmişsiniz, akşam arkadaşıyla çıkabilir.
Siz de bahsedilen yere gitmek istiyorsanız başka birgün birlikte giderdiniz.
Görüntülü arayıp, bende gelseydim diye konuyu uzatmak gereksiz bence.

Eşiniz de cinsiyetci. O arkadaşlarıyla gidebiliyor istediği yere ama siz gidemiyorsunuz. Ama bu konunun akşam yaşadığınız olaydan hariç çözülmesi gerekiyor. Eşinizin sizin gideceğiniz yerlere tek başına kadar vermesine izin vermişsiniz öncesinde. Bu konuyu sehpa kırmaya kadar getirmesi ise ciddi sıkıntılı. Öfke kontrolü yok demek ki. Siz de ailenizin evine gidiyorsunuz, şimdi de bekliyorsunuz ki eşiniz gel desin de gideyim. Evinize gidip gitmemenin kararını neden eşiniz veriyor? Kadını sehpa kırıp korkut,evden gitmek isteyince de laf ebeliği yap, bizim bizden başka kimsemiz varmış diye,sizin değil onun gitmesi gerekiyordu böyle bir durumda. Doktor kontrolünüz varmış, çok istiyorsa kendi gitsin kalsın başka yerlerde birkaç gün. Herşeyin kontrolünü eşinize bırakmışsınız.

Oraya eşiyle gelen var mıymış ki? Erkek erkeğe oturuyolarsa siz o ortamda napacaksınız?
Zaten ikisi tekti. Arkadaşı bekar. Evimize sıklıkla girip çıkan eşimin çocukluk arkadaşı. Birkaç erkek beraber olsalar erkek erkeğe takılmak isteseler zaten neden illa ben de gelmek istiyorum diyeyim. Sırf ikisi olduğu için kolayca gitmek istediğimi söyledim

İnanın korkudan anneme gitmek istiyorum dedim. Sehpayı öyle bir vurdu ki yere alt komşu nasıl gelmedi ona şaşkınım. İlk defa böyle görüyorum onu bana da bir zarar verir mi diye çekindim. Aslında hanımlara sormak istediğim bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı ama kimse bunun cevabını vermemiş

Yine de sacma degil mi?
Kiz kiza arkadasimla bir yere gidecek olsam ve esim gelmeye kalksa ne alaka derim.

Öfke anında size zarar vereceğinden korktuğunuz insanlarla evli kalmamalısınız diyeceğim ama siz eve nasıl dönerim derdinde olduğunuz için havaya gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…