Aslında gayet de güzel cevaplar verilmiş... Kelimesi kelimesine bir konuşma hazırlayamaz burada insanlar değil mi?İnanın korkudan anneme gitmek istiyorum dedim. Sehpayı öyle bir vurdu ki yere alt komşu nasıl gelmedi ona şaşkınım. İlk defa böyle görüyorum onu bana da bir zarar verir mi diye çekindim. Aslında hanımlara sormak istediğim bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı ama kimse bunun cevabını vermemiş
Büyük konuşmayın ne olur. Bana zarar verir demiyorum. Ama ya verirse? Kocam için değil bu herkes için geçerli. Bana göre herkes herşey yapabilir. Benim kocam asla yapmaz diyemiyorum. Kimseye asla yapmaz demem benÖfke anında size zarar vereceğinden korktuğunuz insanlarla evli kalmamalısınız diyeceğim ama siz eve nasıl dönerim derdinde olduğunuz için havaya gidecek.
Herkes abartmışsın şöyle yapmışsın böyle sıkmışsın demiş. Onların farkındayım. Şimdiden sonra ne yapmalıyım onu soruyorum hiçbir şey yapmadan beklemeli miyim? Eve gitmeli miyim?Aslında gayet de güzel cevaplar verilmiş... Kelimesi kelimesine bir konuşma hazırlayamaz burada insanlar değil mi?
Annenize gittiniz ya mesela boşanacak mısınız şiddet eğilimi var diye?Aslında hanımlara sormak istediğim bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı ama kimse bunun cevabını vermemiş
Benim kocam asla yapmaz mesela. Asla yapmaz diyemeseydim evlenmezdim. Evlenmek yasalarla zorunlu kılınmış bir mecburiyet değil. 10 senedir evde bişey kırmadı en şiddetli kavgada bile.Büyük konuşmayın ne olur. Bana zarar verir demiyorum. Ama ya verirse? Kocam için değil bu herkes için geçerli. Bana göre herkes herşey yapabilir. Benim kocam asla yapmaz diyemiyorum. Kimseye asla yapmaz demem ben
Aman ne büyük başarıGitmesin canim , gitmesin ya. Herkes de kocasini herkesle her yere gondermeye ne merakli. Adami hakli bulmuslar hep, korkunc. Valla evlendigimiz ilk zamanlar arkadaslarla bir yerlere gitme konusunda biz de cok tartistik. Bi yerden sonra patlar da buyuk kavgalqr cikar diye korkuyordum, ama asla da izin veresim gelmiyordu. Ben bütün hayatimi cevremi birakip onun icin arkasindan il il geziyorum, o paşa hazretleri bensiz hicbir yere gidemez. Cok sukur bizde ben galip geldim, benden baska kimseyle bi yere gitmemeye alisti mutlu mesut yasiyoruz. Hic bir erkegi bu konuda hakli bulmuyorum
Ben sizin bir tavır alabileceğinizi sanmıyorum açıkçası çünkü eşiniz gel desin diye bekliyorsunuz şuan.İnanın korkudan anneme gitmek istiyorum dedim. Sehpayı öyle bir vurdu ki yere alt komşu nasıl gelmedi ona şaşkınım. İlk defa böyle görüyorum onu bana da bir zarar verir mi diye çekindim. Aslında hanımlara sormak istediğim bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı ama kimse bunun cevabını vermemiş
Boşanmayı düşünmüyorum tabiki. Evet şu an eve dönsem kendim geldim kendim döndüm olacak. Beklemeli miyim birşeyler yapsın diye. Yoksa eve gidip karşılıklı birbirimizin gönlünü mü almalıyız? Ya ben gidince tavırlarına devam ederse? Of bilmiyorumAnnenize gittiniz ya mesela boşanacak mısınız şiddet eğilimi var diye?
Boşanmayacaksanız bari eşiniz hatasını telafi etmeye çalışsın
Kendi kendinize gidip sonra yine kendi kendinize geri dönecekseniz niye çıktınız ki evde
O gece şiddet eğilimi varken başka zaman olmayacağına dair garanti yok ki
En azından adam bi pişman olsun bi çaba göstersin
Bunu düşündüm ama hanımların yazdıklarını okuduysanız herkes beni kabahatli buldu. O yüzden ben mi gitmeliyim o mu gönlümü almalı ben mi onun gönlünü alcam kafam karıştıBen sizin bir tavır alabileceğinizi sanmıyorum açıkçası çünkü eşiniz gel desin diye bekliyorsunuz şuan.
Madem size de şiddet uygular korkusuyla evden çıktınız, bari eşiniz biraz anlasın yaptığı hareketin yanlışlığını.
Gel deyince ya da almaya geliyorum deyince koşarak gitmeyin peşinden.
Malesef ki burda kiz arkadasim yok, gorusebildigim tek insanlar yine esimin arkadaşları. Memlektteki kiz arkadaslarimla da esim de gayet samimi zaten. Yani burdaki arkadaslarimla da, memleketteki eski arkadaslarimla da gorusurken hep beraber görüşürüz. Zaten hep ortak arkadasligimizAman ne büyük başarıbütün tebrikler size..
Tek taraflı olmuyordur inşallah bu yaşam tarzınız. Sizde onu güne götürün, kız arkadaşlarınızla asla tek buluşmayın
Ikinizde hatalısınız. Herşeyi bi kenara bırakalım, hamilesiniz ve kapalı alana girmeye korkmuyor musunuz? Malum covid var.
Ayrıca göbek bağınız bir değil ya, arkadaşıyla tabiki vakit geçirebilir 1 saat sonra görüntülü arayıp neden rahatsız ediyorsunuz çok gereksiz. (Kafeye bakmak istemek bahane, açarsınız arama motorundan bakarsıniz çok merak ediyorsaniz)
Evet eşinizin sehpa kırması cok yanlis, ama demek ki nasil davrandiysaniz biraz kendini dinlemek istemis. Herkesin arkadasiyla birseyler yapmaya ihtiyaci olur bence gereksiz uzatmişsınız
Asla böyle bir yasak koymam. Koyarsam ben de onsuz bir yere gidemem çünkü. Çok korkunç!Gitmesin canim , gitmesin ya. Herkes de kocasini herkesle her yere gondermeye ne merakli. Adami hakli bulmuslar hep, korkunc. Valla evlendigimiz ilk zamanlar arkadaslarla bir yerlere gitme konusunda biz de cok tartistik. Bi yerden sonra patlar da buyuk kavgalqr cikar diye korkuyordum, ama asla da izin veresim gelmiyordu. Ben bütün hayatimi cevremi birakip onun icin arkasindan il il geziyorum, o paşa hazretleri bensiz hicbir yere gidemez. Cok sukur bizde ben galip geldim, benden baska kimseyle bi yere gitmemeye alisti mutlu mesut yasiyoruz. Hic bir erkegi bu konuda hakli bulmuyorum
Erkek erkeğe otrmak isteyebilir. Bu gayet normal ve bi ihtiyaç. Böyle durumlarda bırakın gitsin ve de aramayın, mesaj atmayın, geldiğinde de asla surat filan yapmayın. Kendinizden soğutursunuz. Benden size tavsiye. Sinirliyken de üstüne gitmeyin kendi haline bırakın. Böyle basit konular devamlı büyürse iyi olmaz.Zaten ikisi tekti. Arkadaşı bekar. Evimize sıklıkla girip çıkan eşimin çocukluk arkadaşı. Birkaç erkek beraber olsalar erkek erkeğe takılmak isteseler zaten neden illa ben de gelmek istiyorum diyeyim. Sırf ikisi olduğu için kolayca gitmek istediğimi söyledim
İnanın korkudan anneme gitmek istiyorum dedim. Sehpayı öyle bir vurdu ki yere alt komşu nasıl gelmedi ona şaşkınım. İlk defa böyle görüyorum onu bana da bir zarar verir mi diye çekindim. Aslında hanımlara sormak istediğim bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı ama kimse bunun cevabını vermemiş
hepimiz yazdık da siz anlamamışsınızKızlar evet hepiniz soylediklerinizde haklısınız. Fakat benim size sorduğum böyle bir olay yaşandı ve ben bu saatten sonra nasıl bir tutum takınmalıyım? Kimse bir fikir vermeyecek mi bu konu hakkında? Yeterince eleştirdiniz inanın farkındayım olan biteninsinirden gülüyorum şu an ama ilk defa yaşıyorum Allah rızası için şöyle yapsan iyi olur böyle davransan daha mantıklı olur diyen çıkacak mı?
E boşanmayacaksanız bari gitmenizin bi anlamı olsunBoşanmayı düşünmüyorum tabiki. Evet şu an eve dönsem kendim geldim kendim döndüm olacak. Beklemeli miyim birşeyler yapsın diye. Yoksa eve gidip karşılıklı birbirimizin gönlünü mü almalıyız? Ya ben gidince tavırlarına devam ederse? Of bilmiyorum