Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Herkes abartmışsın şöyle yapmışsın böyle sıkmışsın demiş. Onların farkındayım. Şimdiden sonra ne yapmalıyım onu soruyorum hiçbir şey yapmadan beklemeli miyim? Eve gitmeli miyim?
Siz şu an olayı bir analiz edecek olsanız sizce kim nerede yanlış yapmış? Ben olsam evime dönerdim ve konuşurdum. Ev sadece ona ait değil. Hamilesin zaten gidecekse o gitsin tabii konuştuktan sonra. En önce evlilikte çifte standart olmaması gerektiğinden başlardım. Ayrı ayrı da takılmalısınız tabi ki ama herkesin sınırı aynı olmalı. O size şuraya gidemezsin diye şart koşuyorsa aynısı ona da geçerli olmalı. Zaten tahakküm edile edile içinizde birikmiş olmalı bu kadar ısrar ettiğinize göre gitmek için. Mesela benimki dese ki şu arkadaşımla şuraya gideceğiz ok der geçerim istese beni de davet ederdi. Ama aynısını ben de yapabileceğim için rahatım. Yani sizin de sıkboğaz etmeniz verimli bir yöntem değil. Ama adamın dışa dönük maço benim domestik olacağım bir ilişki olasılık dışı. Buradaki birsürü üye gibi. En önce bunu halletmeniz gerekiyor. Baskılandıkça siz de şikayet edip triplenip duracaksınız. Özgürlük nerede baslar nerede biter oturup konuşmanız gerek.

Son düzenleme:
Herkes abartmışsın şöyle yapmışsın böyle sıkmışsın demiş. Onların farkındayım. Şimdiden sonra ne yapmalıyım onu soruyorum hiçbir şey yapmadan beklemeli miyim? Eve gitmeli miyim?
Verdiğimiz cevabı beğenmemişsiniz galiba Abartmamışsınız ki... mesajında dönme deyip de böyle mesaj atınca düzeleceğini mi düşünüyorsun, sehpaların kırıldığı ortama girecek kadar delirmedim, yazın cevap olarak bence. Ve dönmeyin hemen tabiki. Dönecekseniz bu büyük bir özürle olsun. Bu yaptığının büyüklüğünü hasır altı etmesine izin vermeyin.Bu direkt cevabım

Beni bırak demedim. Ben annemlere gidiyorum dedim. O da bu saatte tek gidemezsin biliyorsun dedi benimle taksiye bindi eve birakil geri döndü

Sigara bile içen oluyor bazen öyle yerlerde, yasak olmasına rağmen. Bebeğe zarar. Eşinizin görüntülü konuşmasından belli olmuş zaten ortamın salaşlığı. Neden bu kadar ısrar edip adama zehir ettiniz?

Eşler birbirinden ayrı da vakit geçirmeli. Yerinizde olsam ben de daha nezih bir konser ortamına bilet alır, tek başıma giderdim. Her şeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizin sizi tek yollamıyor mu? O zaman çok haklısınız tepkinizde. Ama sorun çıkaran biri değilse, üzgünüm ama ayrı ayrı da vakit geçirebilmelisiniz. Olayı siz büyütmüşsünüz gibi geldi bana. Eğer o ortamda bir halt yiyeceğini düşünüyosanız da neden bu evlisiniz o adamla. Ben eşime güveniyorum, arkadaşına güvenmiyorum demeyin. Demek eşinize de güvenmiyorsunuz ki, arkadaşının onu kötü bir şeye sürükleyebileceğini düşünüyorsunuz.

Eşinizin birbirimizden başka kimsemiz de varmış demesi ise aşırı komik. Anne baba kardeş kimse değil mi ona göre. Acayip saçma bir cümle kurmuş eşiniz. Allah ona da mantık versin tabi

Aradı cüzdanın evde kalmış nasıl döneceksin sana para getireyim eve donmen için diye. Bu dön demek oluyor sanırım
E para getirecekse madem sizi alsın
Her türlü o yolu gelecek sonuçta

Ya kusura bakmayın da çok saçma değil mi böyle çıkarım yapmak zorunda kalmanız?
Yani mesela ilerde bunun konusu açılsa ve adam ben sana gel demedim ki dese başı ağrımaz resmen
Aksi de olabilir bu cümleden barışmaya da gidilebilir
Ama niye niyetini net belli etmiyor?
Tadım tuzum kaçtı valla

olması gereken bu
adam adım atmalı
O zaman annesine kavgalı olduklarını söylemesi gerekir çünkü. Adamın ne zaman iletişime geçeceği hatta geçip geçmeyeceği bile meçhul.
Adam resmen yesn't demiş
Ne gel barışalım demiş ne gelme orda kal
Herkes kendi niyetine göre çıkarımda bulunuyor
Kocamla olmasını isteyeceğim bi iletişim tarzı değil benim çıkarımda bulunmak

Beni bırak demedim. Ben annemlere gidiyorum dedim. O da bu saatte tek gidemezsin biliyorsun dedi benimle taksiye bindi eve birakil geri döndü

Neden tek gitmiyorsunuz kendisi gece geç vakitte eve geliyor tek başına, ama siz taksiye binmek isteyince sizinle geliyor. Üzerinizde aşırı bir hakimiyet kurmuş lütfen ağırlığınızı ortaya koyun bu şekilde daha çok ezer sizi…

Adam tek yollamıyormuş… Ben istediğimi yaparım ama sen bensiz hiçbir yere gidemezsin modunda. Taksiyle bile kadınla beraber binmiş

Adam resmen yesn't demiş
Ne gel barışalım demiş ne gelme orda kal
Herkes kendi niyetine göre çıkarımda bulunuyor
Kocamla olmasını isteyeceğim bi iletişim tarzı değil benim çıkarımda bulunmak
adamın istediği karım gelsin benden özür dilesin gönlümü alsın
para vermeye de o yüzden gidecek aslında
karısı konuyu açsın özür dilesin istiyor para cüzdan falan bahane ...
karısının konuşmasına göre de alıp geri eve götürecek ve şart olarak da istediğim her yere istediğim saat gidicem ve gittiğim zaman beni asla birdaha aramayacaksın diyecek karısına

Ben almam sen döneceksin diyor küçük bey

Arabamız yok. Gelirse dolmuşla gelir ve hemen geri dönmesi gerekir pazartesi ya çok yoğun oluyorlar. O yüzden para getireyim demiştir. Çünkü annem de çalışıyor işe gitti biliyor para isteyebileceğim kimse yok. İstesem de donemiyorum eve su an :)

Yazacaktım gerek kalamdı, siz tam olarak yazmışsınız mealini

Kocanız hanzo. Zaten sürekli görüşüyormuş o arkadaşıyla rakı masasına gidip dertleşecekleri ortama salça olmaya çalışmamışsınız ki, eşim konsere gidiyorum dese ve konsere uzun zamandır gitmemişsem ben de sizin gibi geliyorum derim. Yok ortam yok şu çok sallamam açıkçası illa giderim, he diyelim gidemedim sadece gidince görüntülü aramam sizin hatalı tek noktanız görüntülü aramak. Adam yerden göğe kadar haksız, özür dileyip gelip almadan gitmeyin lütfen. Ek olarak kavgada anama gideyim diye de tutturmayın.

Ben de hamileyim ve genelde evdeyim. Eşimle gezdiğimiz, vakit geçirdiğimiz güzel bir günden sonra asla peşine takılmam. Hatta bazen “ee aşkım bu akşam dışarı çıkmayacak mısın, çıksana biraz ben de rahatça dinleneyim” derim O da çok mutlu olur, gider 1-2 saat arkadaşlarıyla görüşür. Üstelik konser ortamı bizler için çok tehlikeli şu an.
Eşiniz haklı demiyorum ama siz de haklı değilsiniz. Orta yolu bulursunuz bence
Biraz saçma bir tartışma olmuş sanki.

Aradı cüzdanın evde kalmış nasıl döneceksin sana para getireyim eve donmen için diye. Bu dön demek oluyor sanırım
Ailene il dışında demişsin, nasıl olacak şimdi? O gelmesin ailene de yalancı duruma düşme, bi yol parası bulursun sanırım annenden. Dediğim gibi konuyu ailene yansıtmadıysan git evine, yemeğini yap eşin de geldiğinde bir şekilde gönlünü al. Eğer yine agresifleşirse sorunu anlamaya çalış, yok anlatmıyorsa ve sakinleşmiyorsa annene geri dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…