- 27 Ocak 2009
- 1.477
- 4.380
Siz şu an olayı bir analiz edecek olsanız sizce kim nerede yanlış yapmış? Ben olsam evime dönerdim ve konuşurdum. Ev sadece ona ait değil. Hamilesin zaten gidecekse o gitsin tabii konuştuktan sonra. En önce evlilikte çifte standart olmaması gerektiğinden başlardım. Ayrı ayrı da takılmalısınız tabi ki ama herkesin sınırı aynı olmalı. O size şuraya gidemezsin diye şart koşuyorsa aynısı ona da geçerli olmalı. Zaten tahakküm edile edile içinizde birikmiş olmalı bu kadar ısrar ettiğinize göre gitmek için. Mesela benimki dese ki şu arkadaşımla şuraya gideceğiz ok der geçerim istese beni de davet ederdi. Ama aynısını ben de yapabileceğim için rahatım. Yani sizin de sıkboğaz etmeniz verimli bir yöntem değil. Ama adamın dışa dönük maço benim domestik olacağım bir ilişki olasılık dışı. Buradaki birsürü üye gibi. En önce bunu halletmeniz gerekiyor. Baskılandıkça siz de şikayet edip triplenip duracaksınız. Özgürlük nerede baslar nerede biter oturup konuşmanız gerek.Herkes abartmışsın şöyle yapmışsın böyle sıkmışsın demiş. Onların farkındayım. Şimdiden sonra ne yapmalıyım onu soruyorum hiçbir şey yapmadan beklemeli miyim? Eve gitmeli miyim?
Son düzenleme: