Çıkarıö herkesin kendine kalmış işteadamın istediği karım gelsin benden özür dilesin gönlümü alsın
para vermeye de o yüzden gidecek aslında
karısı konuyu açsın özür dilesin istiyor para cüzdan falan bahane ...
karısının konuşmasına göre de alıp geri eve götürecek ve şart olarak da istediğim her yere istediğim saat gidicem ve gittiğim zaman beni asla birdaha aramayacaksın diyecek karısına
Adamın aşşşırı kendini önemseyen bi tavrı var zatenBen almam sen döneceksin diyor küçük bey
Görüntülü arama nedenim de bana dedi ki nasıl bir ortamla karşılaşacağımızı bilmiyorum. Ben de aradan bir saat geçince ortam nasıl diye aradım valla. Gayet de beni götürebilir bir ortammis onu gördüm sinirlendim bencillik yaptığını söyledim. Anneme gideyim meselesi de sehpadan sonra oldu bu bizim ilk kavgamız ve sehpa kırdı hiç düşünmeden korktum ben de nasıl olabilir diyeKocanız hanzo. Zaten sürekli görüşüyormuş o arkadaşıyla rakı masasına gidip dertleşecekleri ortama salça olmaya çalışmamışsınız ki, eşim konsere gidiyorum dese ve konsere uzun zamandır gitmemişsem ben de sizin gibi geliyorum derim. Yok ortam yok şu çok sallamam açıkçası illa giderim, he diyelim gidemedim sadece gidince görüntülü aramam sizin hatalı tek noktanız görüntülü aramak. Adam yerden göğe kadar haksız, özür dileyip gelip almadan gitmeyin lütfen. Ek olarak kavgada anama gideyim diye de tutturmayın.
Bence de ayrıca böyle bir durumda ben de evden uzaklaşmak isterdim. Önceki yaşananları aile içi durumları bilemem ama bu olayda sehpa parçalamak eve almak istememek falan daha büyük bir soruna işaret.Katılıyorum.Adamin öfke kontrolününe kimse takılmamış.Yorumlar darlamişsin adamı minvalinde...Ne demek sehpayi vurup paramparça etmek,demekki karısına şiddet uygulaması da an meselesi.
Evet konu sahibi fazla ısrarcı olmuş olabilir ama bunun karşılığı bu denli delirmek ve bir süre eve gelme demek değil.Dönüşte insan gibi konuşup iletişim kurabilirlerdi.
ıh...Arabamız yok. Gelirse dolmuşla gelir ve hemen geri dönmesi gerekir pazartesi ya çok yoğun oluyorlar. O yüzden para getireyim demiştir. Çünkü annem de çalışıyor işe gitti biliyor para isteyebileceğim kimse yok. İstesem de donemiyorum eve su an :)
Bu yorumlara hiç yanıt vermiyor yalniz. Böyle düşünesi yok galibaNeden tek gitmiyorsunuz kendisi gece geç vakitte eve geliyor tek başına, ama siz taksiye binmek isteyince sizinle geliyor. Üzerinizde aşırı bir hakimiyet kurmuş lütfen ağırlığınızı ortaya koyun bu şekilde daha çok ezer sizi…
Madem gittiniz geri dönüp aşkoooom özür dilerim moduna girmeyin buyursun eşşek gibi kendi alsın. Tükürdüğünüzü yalamaya gerek yok.Görüntülü arama nedenim de bana dedi ki nasıl bir ortamla karşılaşacağımızı bilmiyorum. Ben de aradan bir saat geçince ortam nasıl diye aradım valla. Gayet de beni götürebilir bir ortammis onu gördüm sinirlendim bencillik yaptığını söyledim. Anneme gideyim meselesi de sehpadan sonra oldu bu bizim ilk kavgamız ve sehpa kırdı hiç düşünmeden korktum ben de nasıl olabilir diye
Öyle adama az bile o zaman. Ben daha çok kavga ederdim. Yollamaz da ne demek ya. Kocaman kadının eşinden izin alması garip geliyor bana. Ben konsere gidiyorum demek yeterli olmalı. Eğer kocam izin vermez diyorsa bir kadın, o ilişkide sorun vardır. Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Kendi her haltı yesin, kadın evde otursun. Oh be ne güzelAdam tek yollamıyormuş… Ben istediğimi yaparım ama sen bensiz hiçbir yere gidemezsin modunda. Taksiyle bile kadınla beraber binmiş
Annem çalışıyor evde değil. Cüzdanımın yanımda olmadığını da sabah eşim aradı söyledi evde unutmuşsun diye. Eşimin beni arayacağını düşündüğüm için anneme dedim erken gelirse beni alır eve geçeriz diye. Gitti şehir çok uzakta değil hemen hemen her hafta gidiyor zaten. Şu an kardeşim okulda annem işte evde tekimAilene il dışında demişsin, nasıl olacak şimdi? O gelmesin ailene de yalancı duruma düşme, bi yol parası bulursun sanırım annenden. Dediğim gibi konuyu ailene yansıtmadıysan git evine, yemeğini yap eşin de geldiğinde bir şekilde gönlünü al. Eğer yine agresifleşirse sorunu anlamaya çalış, yok anlatmıyorsa ve sakinleşmiyorsa annene geri dön.
Bu yorumlara hiç yanıt vermiyor yalniz. Böyle düşüncesi yok galiba
Aslaa müsaade etmez demeyin arkadaşlarınızla çıkıp kahve içiyormuşsunuz zaten daha ne yapmayı düşünüyorsunz mesela ?
Aslaa müsaade etmeyen adam tipi evden çıkarmaz. Gündüzü akşamı mı var cıkıyorsun işte.
Ki 2 saat öncesinde zaten beraber vakit geçirmişsiniz, ay bilmiyorum çok nazlı buldum ben sizi ki bir de giden adamı sırf merakından görüntülü aramak nedir ya ?
Eve gelince sor yani
Asla özür dilemeyin. Madem o sizi tek yollamayor, bundan sonra ya beraber çıkacağız ya da sen çıkıyorsan ben de tek çıkarım diyeceksiniz. Eşinizi başta iyi olarak anlatmışsınız ama iyi falan değil o adam. Gayet kaba biri.Arabamız yok. Gelirse dolmuşla gelir ve hemen geri dönmesi gerekir pazartesi ya çok yoğun oluyorlar. O yüzden para getireyim demiştir. Çünkü annem de çalışıyor işe gitti biliyor para isteyebileceğim kimse yok. İstesem de donemiyorum eve su an :)
Tamam o zaman git kızım evine, hamilesin hormonların tavan tam da a' yı z anlayacak dönemdesin sakin ol anlamaya çalış. Allah daha büyük kavgalardan korusun.Annem çalışıyor evde değil. Cüzdanımın yanımda olmadığını da sabah eşim aradı söyledi evde unutmuşsun diye. Eşimin beni arayacağını düşündüğüm için anneme dedim erken gelirse beni alır eve geçeriz diye. Gitti şehir çok uzakta değil hemen hemen her hafta gidiyor zaten. Şu an kardeşim okulda annem işte evde tekim
Senin benim ilişkimizde taraflar eşit, o yüzden sağlıklı iletişim kurabiliyoruz. Bu ilişkide hakimiyet kocada. Çıkamazsın diyor kadın çıkmıyor, elinden tutup yemeğe götürürse kadın gidebiliyor, anasının evine gitmek için bile yanında koca korteji gerekiyor, adam dilediğini yapabiliyor, öfkesini kontrol etme gereği bile duymuyor. Erkek üstün bir evlilik bu. O sebeple kadın içinden geldiği gibi iletişim kuramaz kocasıyla. Senin derdin ne adamım diye bile soramaz.Adam resmen yesn't demiş
Ne gel barışalım demiş ne gelme orda kal
Herkes kendi niyetine göre çıkarımda bulunuyor
Kocamla olmasını isteyeceğim bi iletişim tarzı değil benim çıkarımda bulunmak
Ne diyeyim bilmiyorum ki malesef evet eşim böyle biri. Geç saatlerde tek başıma bir yere gitmemi istemiyor hatta izin de vermiyor. Çok konuştuk da nafile. Benim de gece gezme huyum olmadığı için aslında bu zamana kadar kavga edilecek bir şey çıkmıyordu.Bu yorumlara hiç yanıt vermiyor yalniz. Böyle düşünesi yok galiba
Muhtemelen benim zaten öyle bir ortamım yok, gece çıkabileceğim kadın/erkek arkadaşlarım yok, e babamın evinde de çıkmıyordum zaten. Demek ki iyi kadınlar gece çıkmaz, kocam da beni çok sevdiği için gitmemi istemiyor diye düşünüyor. Halbuki bilmiyor ki önemli olan çıkmak değil bunun kararını kendin verebiliyor olmak.Bu yorumlara hiç yanıt vermiyor yalniz. Böyle düşünesi yok galiba