Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Ve yine adamla yapılan empati,"kesin arkadaşları dalga geçmiştir,kesin daha öncesi de vardır,şöyle olmuştur,böyle olmuştur".

Kadınla yapılan empati,sıfır

Kıraathanede konser?

Ikiniz de hatalısınız ama madem gittiniz, o da gelme dedi.Ben olsam asla gitmem ve aramam, derin bir sessizliğe bürünürüm.Benim anlamadığım baska bir nokta daha var ki bu covid sadece beni korkutuyor galiba ,zaten.cok hassastım simdi gebelikte ,yemek yapamadığım da bile dışarıda yemek yerken cok geriliyorum ,ince eleyip sık dokuyorum ,kalabalik olmayan saatleri ,daha tenha masalari arıyoruz.

Eşinize guveniyorsaniz neden kameralı aradınız anlamadım. Bende eşim beni kameralı arasa çok uyuz olurdum açıkçası.

Kıraathanede konser?
Yani ne bileyim o tarzda bir yer
Belki 3-4 erkek gitmişlerdir onLarın içinde tek kadın ne gerek var diye düşünmüş olabilir, hani hepsi eşli gidip bir bu bacım gitmese tamam da , bacım da çok gereksiz ısrarcı adam gitmiş, etmiş, hala bende gelseydm bende geleydim bencilsin flan adam da öfkeci bilemedim

Şimdi açıkçası saçmalık kısmına pek bir şey diyemem. Çünkü hanımefendi durumdan memnuniyetsiz olabilir ama iyi yönetebilmiş mi bence hayır.Ama bir yandan da çok açık ve iyiniyetli şekilde ortaya koymuş buna üzüldüğünü. O an ben de çıksam demiş hazır kocası vatken ve olmayınca da delirmemiş, bi iki laf etmiş. Hamile kadın zaten istemsiz olarak bir tık daha duyarlı oluyor. Ama adamın içinden canavar çıkartacak kadar tepki vermemiş. Arkadaşlarının ne düşüneceğini kendi çocuğunu taşıyan kadının ruhsal durumundan fazla önemsiyorsa zaten ipini salın gitsin derim ben..

valla ilk kavganızın bu olduğuna ben inanmadım nedense. ya da sehpalar kırılmadığı müddetçe kavgayı kavgadan saymıyorsunuz. eşinizin kafeye seni götüremem neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz demesi çok komik, en fazla neyle karşılaşabilirsin yani? tabii belki de kastettiği arkadaşlar pavyona mı nereye götürecek bilemiyorum da olabilir kısacası niyetleri çok masumane gelmedi bana. elbette kendi arkadaşlarıyla da takılmak istemiş olabilir ama bunu direk söyleyebilirdi, b,iz bize arkadaşlarla olacağız seni de başka zaman götürürüm dese sanırım bu kadar inat etmezdiniz. edilmemeli yani. evli de olsak eşler birbirine özel alan yaratmazsa sorunlar çıkabilir. ayrıca eşinizde öfke kontrol problemi var bariz. hamile eşinin önünde de eşya kırmazsın yani. bir sonraki level gayet de kadına şiddet olabilir hiç de uzak bir ihtimal değil.

Gereksiz fazla tepki vermişsiniz.
Kendi arkadaş grubuyla belli sınırlar çevresinde tabiki takılabilir siz arkadaşlarınızla görüşmüyor musunuz her yere eşinizle mi gidiyorsunuz? Bunun nesi bencillik?
Buradaki ısrarınızı gectim adam eve gelmiş bana bulaşma demiş demekki sinirli, sinirli olduğunu bile bile ısrarla konuşmayı talep etmekte bana yanlış geldi. Sinirinin geçmesini bekleyip konuşmayı istemeliydiniz.
Sehpa fırlatmak kısmında da eşiniz abartmış diyeceğim ama adam alkol almış belki kendinde değil burda yine üstüne gidip konuşmanız etkili olmuş diye düşündüm. Benim sineye cekecegim bir durum değil ama evi terkedeceğim bir durum da olmazdı. Size bir zarar vermemiş annenize gitmenizde hoş olmamış. Gittiğinizde ailenize anlatıp insanları galeyana getirmediniz umarım.

Konu her acidan alanin elinde yapis yapis kaliyor. Diger seyleri arkadaslar yorumlamis. Suraya takildim:

Konu ozelinde degil, genel olarak yaziyorum:

Size zarar vermesinden korktugunuz biriyle taksiye binmek nedir? Siz paket misiniz ya da o kurye mi de sizi annenize birakiyor?

Trip atacaksaniz mertce atin. Evden kovun gitsin. İlle de gitmek istiyorsaniz cekin kapiyi cikin; ama bir daha oraya asla donmeyin.

Korkak atilan adimlar sizi daha fazla ezilmekten alikoymaz.

Evlilikde tek taraflı baskı varsa ,neden göz yumuluyor?
Konuyu okurken gayet modern bi iliski sandım ben.
2 tarafta cıkıp arkadaslarıyla kafa dagıtabilir gibi.
Öyle değilmis.
Adam cıkıyormus,kadın cıkamazmıs!
Oldu!
Ben de geleyim diye değil,bunun icin kavga ederim ben olsam.
Esit olacaz.
Ya bende cıkacagım ya da o da evde oturacak.

İki tarafın da hataları var bence
Eşinizin ısrarla peşine takılmaya çalışmanız doğru olmamış
Eşinizin nasıl bi yer olduğuna daie şüpheleri olduğu bi yere gitmesi biraz çifte standart olmuş
Sizin oradayken görüntülü aramanız tamamen facia
Hepimiz biliyoruz ki sırf ortama bakmak için görüntülü aradınız keyiften filan diye birbirimizi kandırmayalım onu ancak eşiniz yer

Sonraaa
Eşinizin evde sehpa kırması benim başıma gelse ben de evden gitmek isteyebilirdim
Bence de korkutucu
Ama madem gittiniz herhangi bi çözüm olmadan boş boş eve dönecekseniz o da çok saçma
Ailenizin yakınındaki sağlık ocağında vurulun aşınızı misafir olarak

Beraber yaşamaya alışamama, aile olamama. Galiba günümüzün en büyük problemi bu evliliklerde. Bekarken o denli bireysel oluyoruz evlilikte de bu bireyselliği devam ettirmek istiyoruz. Eşinizin bana karışma gibi tavırları, sizin direkt annenize gitmek istemeniz bunu gösteriyor. Konuşarak çözün problemleri, lütfen kaçmayın.

Şunu da eklemek istiyorum. Seni sindirmesine izin verme geri adım atma ne demek hanımlar? Evlilik bu, sevgililik değil. Yeri gelir haklıyken bile geri adım atmak gerekir ki bir şeyler yürüsün. Bu düşünceyi aşırı sağlıksız buluyorum.

Herkesin kendi sosyal alani olmaliydi oysa. Benim arkadaslarimla cikip gezdigim ayri esimin ayri. Bosuna yukselmis ortami germissiniz

Ya cafe demiş konu sahibesi. Konser cafeSadece erkeklerin gittiği meyhane tarzı bir yer için darlamazdı bence. Türkü bar olabilir babyloading87 dediği gibi. Ya biz bunu niye tahmin etmeye çalışıyoruz aslında konu sahibesi gece hayatına bu kadar uzak demek ki cafe tarzı bir yer diye tanımlayabiliyor garibim. Adam da zaten direkt kadınlar gelmiyor derdi. Hamile halinle uygun olmayabilir ne demek? Erkekler geliyor bahanesi yok demek

Adam arkadaşıyla gidip oturmak istiyosa bırakın gitsin arayıp darlayıp surat yapmayın. Hadi yaptınız diyelim. Adam size diyor ki sinirliyim bulaşma. Ama üstüne üstüne gitmişsiniz. Sinirliyim üstüme gelme diyosa kendi haline bırak, konuyu da kapat bidaha açma , eğer o açmazsa. Bu kadar basit. Kapanıp gidecek bi konu nerelere gelmiş.

Adam sizi uyarmış üzerime gelme diye siz hala inatla damarına basmışsınız eften püften bir konuyu almışsınız tepelere çıkarmışsınız ikinizde de hatalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…