Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

İnanın ilk kavgamız ilk defa başıma böyle birşey geliyor dusunmeden hareket ediyorum. Başbaşa birşey yapmıyoruz işte sorun orda beni asla eğlenmek için yada farklı bir yere götürmüyor bir tek yemek yeriz eve döneriz. Biliyorum gitme konusunda çok abarttım. Annemlere birşeyden bahsetmedim bilmiyorlar. Bundan sonrasını nasıl toparlarım fikir istiyorum

Aslaa müsaade etmez demeyin arkadaşlarınızla çıkıp kahve içiyormuşsunuz zaten daha ne yapmayı düşünüyorsunz mesela ?
Aslaa müsaade etmeyen adam tipi evden çıkarmaz. Gündüzü akşamı mı var cıkıyorsun işte.
Ki 2 saat öncesinde zaten beraber vakit geçirmişsiniz, ay bilmiyorum çok nazlı buldum ben sizi ki bir de giden adamı sırf merakından görüntülü aramak nedir ya ?

Eve gelince sor yani

Ya bilemedim kızmayın ama bu bir his ...
Bence bayadir boyle tavırları var ve adam artık patladı. Ne biliyim bence tamamen psikolojik

Aileme geldim ama konudan haberleri yok. Aslında korktum onu öyle görünce Allah korusun bana da istemeden bir zarar verir mi diye. Bekledim ama oturur sakinleşiriz konuşuruz diye ama hemen getirdi beni. Şimdi bundan sonra nasıl davranicam ne yapicam

Ya bilemedim kızmayın ama bu bir his ...
Bence bayadir boyle tavırları var ve adam artık patladı. Ne biliyim bence tamamen psikolojik
Nasıl inandirabilirim bilmiyorum ama inanın yok hiç öyle sıkmam darlamam hatta yapan arkadaslarima da biraz eşinizi rahat bırakın derim kızlar bana asıl sen çok rahatsın falan der. Bir anda öyle değişik oluverdim kendimi durduramadim

Ben olsam geri adım atmam onun gelmesini beklerim..geri adım atarsanız sizi sındirmis olacak...diğer tartismalarinizda elinde kozu olacak.asiniz varmış ya bir hafta kadar bekletin ya otobüsle gidin
Mesafe ne kadar

Bundan sonra anneme giderim lafından vazgeçin.
Gitmek istemişsiniz o da götürmüş.
Ama şunu düşündüm bence epeydir sizin aile meselelerinizden dolayı dolmuş taşmış olabilir.
Ne bileyim abinizin saçmalıkları, sizin sürekli ailenize bir şeyleri anlatma çabanız, maddi yardımlarınız felan.
Bunalmıştır, arkadaşıyla dışarıda eglenmek isterken görüntülü arayıp ben de gelebilirdim demeniz kızdırmış olabilir ama bu tutup eşya parçalamak için de bir bahane degil, ağır saçmalamış.

Aşınızı bulunduğunuz yerdeki saglık ocağına gitseniz yaparlar,sıkıntı değil. Bi sakinleyin ondan sonra konuşursunuz. Muhtemelen siz gorüntülü arayinca arkadaşları dalga gecti o da sinirini sizden çıkardı. ikinizin da hataları var bugün bi bekleyin sonra o aramazsa siz arayın sakince konuşun.

Alt tarafı hamile , hasta değil ki .
Öyle.

Benim için hamilelik ayrı özen isteyen bir dönem. Burada okuyorum hamilelik normal süreç gibi konuşuluyor ama benim için öyle değil.

Gerçi ben olsam hamilelik olsa da olmasa da bensiz konsere gitmesini istemem.

Eşin çalışıyorsa hafta içi işinde gücünde bir insan olmalı, eğer akşamları işten sonra sokaklarda sürtmüyorsa yanındadır diye düşünüyorum. Hafta sonunu da seninle geçirdiğine, gezdiğinize ve beraber yemek yediğinize göre bu adam hiç kendine en azından kafasını dağıtabileceği kadar bir vakit ayırmayacak mı sence? Canım bu ülkede eşiyle beraber yemeğe bile gidemeyen yüzbinlerce kadın var, yanlış yapmışsın. Ailene de yansıtmadıysan git evine, yemeğini yap eşin de geldiğinde bir şekilde gönlünü al. Eğer yine agresifleşirse sorunu anlamaya çalış, yok anlatmıyorsa ve sakinleşmiyorsa annene geri dön.

Tep
tepkisiz kal cevap verme kendini hala üste çıkarıyor seni sindirmesine izin verme bence de bir süre ayrı kalalım sen iyice düşün de bir iki arkadaşınla gittin biraz laf söyledim diye sehpa kurup hamile halimle korkuttun de neden suçlu hissediyorsun kendini anlamadım

Sizin hiç rahat bir insan olduğunuzu düşünemedim nedense.. Dışardan gelip arkadaşı ile 2 saat dışarı gidecek adama beni de götür deyip gidince de görüntülü arayıp hmm keşke bende gelseydm yaaa diye uzatan bri hiç rahat biri gibi olamaz kusura bakmayın.

Eşim hafta da 10 güne 1 arkadaşları ile çıkar gece 2-3 gibi gelir kiminle çıktığını nereye gittiğini bilirim ama ne ararım ne yazarım hatta o bana der ne rahat kadınsın yaa, adamLarın karısı 50 defa arıyor diye. Niye arayayım yaa ne saçma. Kendni bilen adamı niye arayayım yani

O zaman eşinde normal değil

Sadece bu yazdıklarınızla adamı fazla darlamayın derdim ama yorumlarda gördüm ki adam sizi daha da fazla darlıyormuş. (Bu durumu ana metine ekleyin yoksa kıskanç olduğunuza dair yorum alacaksınız). Sizin onsuz gidemeyeceğiniz yerlere o da sizsiz gitmemeli burada haklısınız ama hatanız zaten başta böyle maço olduğunu bilerek evlenmeniz. Sonra aklınız başınıza gelmiş. Yani böyle "ben giderim sen gidemezsin" tarzı sınırlamaları olan kişiler zaten yanlış tercih. Size domestik bir rol biçiliyor siz de kabul ediyorsunuz, hakkınızı aramak eşitlik sağlamak yerine. Adam da bu rolden çıktığınız diye eşya parçalıyor sizi evden kovuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…