- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
İnanın ilk kavgamız ilk defa başıma böyle birşey geliyor dusunmeden hareket ediyorum. Başbaşa birşey yapmıyoruz işte sorun orda beni asla eğlenmek için yada farklı bir yere götürmüyor bir tek yemek yeriz eve döneriz. Biliyorum gitme konusunda çok abarttım. Annemlere birşeyden bahsetmedim bilmiyorlar. Bundan sonrasını nasıl toparlarım fikir istiyorumNe kadar güzel bak, çoğu kadının hayali ama yapamadığı şeyleri yapmışsın; eşinle bir hafta sonunda akşama kadar vakit geçirmişsiniz, başbaşa yemek yemişsiniz bıraksaydın da 1-2 saat de kendi halinde arkadaşıyla takılsaydı. Onun kızdığı şey senin onu görüntülü araman veya arkadaşlarının onunla bu olaydan dolayı dalga geçmiş olması olabilir, eve geldiğinde çok kavga edesim var demiş belki de orada arkadaşıyla tartıştı da geldi. Bazen ilişkilerde çiftler birbirini boğuyor, yapma. Atalar da demiş ya, çok muhabbet tez ayrılık getirir, biraz özleyin birbirinizi 7/24 birliktelik sıkar insanı. Ve anne konusu, böyle küçük şeyler için evini bırakıp çıkma, Allah' da büyük kavgalardan korusun. İnşallah çabuk atlatırsınız bu süreci.
Nasıl yani anlamadım? Ben sadece bu kadarına müsade ediyor demek istemiştimSizde o vakit kızlarla kahve içmeyin ? Ya da eşinizi çanta gibi taşıyın yanınızda ?
Alt tarafı hamile , hasta değil ki .Sabah sabah üzmek istemiyorum da gebe kadını evde tek bırakıp konsere gitmek ne demek?
Ne aciliyeti varsa?
Sehpa konusu zaten ayrı facia,
Eşiniz anlattığınız kadar iyi biri değil maalesef bence.
Aslaa müsaade etmez demeyin arkadaşlarınızla çıkıp kahve içiyormuşsunuz zaten daha ne yapmayı düşünüyorsunz mesela ?Tamam evet darladim o konuda haklısınız. Ama o arkadaşlarıyla haftada bir de olsa oturur görüşür içer eğlenir. Ben asla yapamam müsade etmez en fazla birbirimizin evine gideriz kızlarla yada gündüz gözüyle bir kahve içeriz dışarda. Ne bileyim ben de eğlenmek istedim işte yanlış yaptım dimi
Ya bilemedim kızmayın ama bu bir his ...Ufacık bir konu ne kadar büyümüş .
Neden ısrarla gitmek istiyorsunuz ? Zaten birlikte yemeğe gitmişsiniz , bırakın o da arkadaşlarıyla takılsın bir kaç saat ne olacak ?
Sizin gereksiz ısrarınız da saçma , eşinizin sehpa kırması da..
Aileme geldim ama konudan haberleri yok. Aslında korktum onu öyle görünce Allah korusun bana da istemeden bir zarar verir mi diye. Bekledim ama oturur sakinleşiriz konuşuruz diye ama hemen getirdi beni. Şimdi bundan sonra nasıl davranicam ne yapicamEvliliklerde tabi ki erkek erkek arkadaşlarıyla kadın da kendi arkadaşlarıyla çıkabilmeli...tamam abartmış olabilirsiniz ama eşinizde fena..sehpayı kırmak ne demek...hamile eşe yapılacak şey mi..ayrıca gitmek istemişsiniz hemen götürmüş bi süre de gelme demiş...bak bak....ailelere hiç bulastirmamaliydiniz konuyu...Hadi bulastirdiniz eşinizin dediği çok saçma
Ben olsam ondan geri adım beklerdim çünkü sevgili misiniz siz bi süre gorusmeyelim ne demek...üstelik gebe kadına...bekleyin geri adım atmayın derim
Ha bir de yani adam gitmiş hala keşke bende gelseydim, resmen küfür gibi.. neyi neden uzatıyoruz anlamıyorumadam konsere gitmiş halaaa bende gelebilirdim bla bla blaaa ,
Konu sahibi sürekli bu konuda adamı darlıyor olabilir ya da adamın öfke kontrolü yok.Ya bilemedim kızmayın ama bu bir his ...
Bence bayadir boyle tavırları var ve adam artık patladı. Ne biliyim bence tamamen psikolojik
Nasıl inandirabilirim bilmiyorum ama inanın yok hiç öyle sıkmam darlamam hatta yapan arkadaslarima da biraz eşinizi rahat bırakın derim kızlar bana asıl sen çok rahatsın falan der. Bir anda öyle değişik oluverdim kendimi durduramadimYa bilemedim kızmayın ama bu bir his ...
Bence bayadir boyle tavırları var ve adam artık patladı. Ne biliyim bence tamamen psikolojik
Ben olsam geri adım atmam onun gelmesini beklerim..geri adım atarsanız sizi sındirmis olacak...diğer tartismalarinizda elinde kozu olacak.asiniz varmış ya bir hafta kadar bekletin ya otobüsle gidinAileme geldim ama konudan haberleri yok. Aslında korktum onu öyle görünce Allah korusun bana da istemeden bir zarar verir mi diye. Bekledim ama oturur sakinleşiriz konuşuruz diye ama hemen getirdi beni. Şimdi bundan sonra nasıl davranicam ne yapicam
Bundan sonra anneme giderim lafından vazgeçin.Aileme geldim ama konudan haberleri yok. Aslında korktum onu öyle görünce Allah korusun bana da istemeden bir zarar verir mi diye. Bekledim ama oturur sakinleşiriz konuşuruz diye ama hemen getirdi beni. Şimdi bundan sonra nasıl davranicam ne yapicam
Öyle.Alt tarafı hamile , hasta değil ki .
İnanın ilk kavgamız ilk defa başıma böyle birşey geliyor dusunmeden hareket ediyorum. Başbaşa birşey yapmıyoruz işte sorun orda beni asla eğlenmek için yada farklı bir yere götürmüyor bir tek yemek yeriz eve döneriz. Biliyorum gitme konusunda çok abarttım. Annemlere birşeyden bahsetmedim bilmiyorlar. Bundan sonrasını nasıl toparlarım fikir istiyorum
tepkisiz kal cevap verme kendini hala üste çıkarıyor seni sindirmesine izin verme bence de bir süre ayrı kalalım sen iyice düşün de bir iki arkadaşınla gittin biraz laf söyledim diye sehpa kurup hamile halimle korkuttun de neden suçlu hissediyorsun kendini anlamadımÖncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Uzun olduysa özür dilerim şimdiden fikir verecek olan hanımlara teşekkür ederim
Sizin hiç rahat bir insan olduğunuzu düşünemedim nedense.. Dışardan gelip arkadaşı ile 2 saat dışarı gidecek adama beni de götür deyip gidince de görüntülü arayıp hmm keşke bende gelseydm yaaa diye uzatan bri hiç rahat biri gibi olamaz kusura bakmayın.Nasıl inandirabilirim bilmiyorum ama inanın yok hiç öyle sıkmam darlamam hatta yapan arkadaslarima da biraz eşinizi rahat bırakın derim kızlar bana asıl sen çok rahatsın falan der. Bir anda öyle değişik oluverdim kendimi durduramadim
O zaman eşinde normal değilNasıl inandirabilirim bilmiyorum ama inanın yok hiç öyle sıkmam darlamam hatta yapan arkadaslarima da biraz eşinizi rahat bırakın derim kızlar bana asıl sen çok rahatsın falan der. Bir anda öyle değişik oluverdim kendimi durduramadim