- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.558
Evliliklerde tabi ki erkek erkek arkadaşlarıyla kadın da kendi arkadaşlarıyla çıkabilmeli...tamam abartmış olabilirsiniz ama eşinizde fena..sehpayı kırmak ne demek...hamile eşe yapılacak şey mi..ayrıca gitmek istemişsiniz hemen götürmüş bi süre de gelme demiş...bak bak....ailelere hiç bulastirmamaliydiniz konuyu...Hadi bulastirdiniz eşinizin dediği çok saçma
Ben olsam ondan geri adım beklerdim çünkü sevgili misiniz siz bi süre gorusmeyelim ne demek...üstelik gebe kadına...bekleyin geri adım atmayın derim
Bana da sürekli hamile prenses modu çok saçma gelir , gebelik hastalık değil sadece bir süreç. Çünkü 9 ay boyunca yanında eş bulunamaz.Öyle.
Benim için hamilelik ayrı özen isteyen bir dönem. Burada okuyorum hamilelik normal süreç gibi konuşuluyor ama benim için öyle değil.
Gerçi ben olsam hamilelik olsa da olmasa da bensiz konsere gitmesini istemem.
İkiniz de haksızsınız. Siz çok darlamışsınız da sehpayı kırmak eve gelme demek falan çok abartmış. Öfke kontrolü problemi var galiba.
Niye siz gittiniz, eşinizi yollasaydınız? Hemen mesajla manipülasyona başlamış. Hep böyle alttan alttan sizi yönelendiriyorsa tabi kavga etmezsiniz. Hamile karısını bırakıp gece çıkmasını doğru bulmadım. Siz de sıkılıyorsunuz sonuçta ve akşam vakti riskli yani. Bence derdi başka bir şey de neyse.Üste çıkmasına izin vermişsiniz. O sizin üstünüze titriyorsa belliki siz de onun üstüne titriyorsunuz. Ki evde sehpa kırarak ne mal olduğu anlaşılmış titreyen beyin.Mesajına böyle cevap verseydiniz keşke.Kavgada cevap bile vermemişsiniz. Hamile kadına böyle davranan adama alttan almamak gerektiğini düşünüyorum. Evi terk etmenizi anlıyorum, içgüdüsel olarak bebeğinizi korumak istemişsiniz. Bu adamın riskinin farkındasınız.Allah yardımcınız olsun.Öncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Uzun olduysa özür dilerim şimdiden fikir verecek olan hanımlara teşekkür ederim
Heh evet evet!Bana da sürekli hamile prenses modu çok saçma gelir , gebelik hastalık değil sadece bir süreç. Çünkü 9 ay boyunca yanında eş bulunamaz.
bekle yarım saate sana para getirecem diyeceğine çiçek alıp gelseymiş hadi evimize gidelim özür dilerim diye bu nasıl iş ya...Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
İki tarafında hatalı oldugu yerler var.Sizin konuyu uzatmaniz ve annenize gitmek istemeniz.Esinizin de sizinle sizin istediginiz tarzda mekanlara gitmemesi ve sehpa kırması.Bana kalırsa ben kendi hatalarımı söyleyip özür dilerdim,eve kesinlikle dönerdim çünkü uzatmayı sevmem,saçma bir konudan araya soğukluk girmesin.Tahminimce siz ılımlı yaklaşınca eşinizde kendi hatalarini görüp özür dileyecektir diye düşünüyorum.Uzatilmamasi gereken bir konu bence.Konu aşk,evlilik olunca benim için ilk adımı kim atmış önemli değildir.Öncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Siz evi kavgada sehpa kırdığı için terk etmişsiniz?Evet ısrarla gitmek isteyip saçmaladım ama sonra idrak ettim. Fakat canlı müzik veya alkollü bir ortama asla eşim olmadan gidemem izin vermez. Onsuz yaptığım tek aktivite kızlarla gündüz vakti bir yerde kahve içmek yada birbirimizin evine gitmek olur. Ne bileyim eğlenmek istedim abarttım işte
Neden, kızkiza sadece alışverişe,kafeye ya da ev oturmasına mi gidilir ? Mesela akşam geç saatlere kadar dışarıda takılmak, konsere gitmek vs. isteyemez mi,bu sadece adamlara has bir durum mu ?Hatalı olan sensin. Gitmiş artik görüntülü aramak niye? Hadi aradın ısrarla bende gelseydim artik geçmiş darlamanın ne anlamı var? Sen olsan sende daralırsın bu durumda.Ayrıca herkes kız kıza ya alışverişe,kafeye yada ev oturmasına gider zaten başka napılır da asla izin vermez diyorsun? Git evine aşını da ol. Akşm döndüğünde tavrı nasıl olursa ona göre davranırsın. Az çok huyunu sen biliyorsun yine.
Hamile halinle içkili mekanda ne işin var demenize katılmıyorum. Alkol hava yoluyla metabolizmaya karışmıyor sonuçta. Beli niye ağrısın onu da anlamadımBiri hamilelik sendromunda
Biri de hamileligin verdigi bunqltmada.
Hamileyim diyorsun ickili ortamlarda ne isin var zaten miden bulanir belin agrir vs vs.
Erkek erkege sanki ilk takilislari.
Yapacak adam herzaman yapar
11 yillik evliyim 1 kere goruntulu aradim oda sakaciktan is yerinde tekti.
Adama guvnmiyorsunuz nasil olsa bana guvenmiyor diye yarin herseyi yapar.
Nasıl yani kız kıza sadece alışverişe ev oturmasına gidilir ama erkekler barlara kulüplere konserlere gidebilir?Hatalı olan sensin. Gitmiş artik görüntülü aramak niye? Hadi aradın ısrarla bende gelseydim artik geçmiş darlamanın ne anlamı var? Sen olsan sende daralırsın bu durumda.Ayrıca herkes kız kıza ya alışverişe,kafeye yada ev oturmasına gider zaten başka napılır da asla izin vermez diyorsun? Git evine aşını da ol. Akşm döndüğünde tavrı nasıl olursa ona göre davranırsın. Az çok huyunu sen biliyorsun yine.
Şuanda da o haksız para getirecğim ne ya ?Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
ilk kavgada beni anneme götür falan abartı değil mi?Öncelikle günaydın herkese.