Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Bir süre de gelme dediğine göre acaba olayın evveliyatı da mı var diye düşünmeden edemiyor insan, belki de gün içerisinde de görüntülü veya normal sık sık arıyordur ve bu eşinin üzerinde sürekli takipteymiş gibi bir baskı oluşturmuştur. Bir haltlar karıştıran kişi bu sık aramalardan rahatsız olmaz da, işinde gücünde olan bir kişiyi arayıp suçlu muamelesi yaparsanız böyle sert tepkiler alabilirsiniz.

Küçücük bir olay nereden nereye gelmiş.Eminim oda en az sizin kadar üzülmüştür.Gün içerisinde iletişime geçmek isterse çok uzatmayın bence.Sehpa olayı çok yanlış elbette ama sizde eşinizi bu kadar darlamayın 7/24 birlikte olacaksınız diye bir kaide yok şimdilik sessiz kalıp beklemenizi tavsiye ederim..

Biri hamilelik sendromunda
Biri de hamileligin verdigi bunqltmada.
Hamileyim diyorsun ickili ortamlarda ne isin var zaten miden bulanir belin agrir vs vs.
Erkek erkege sanki ilk takilislari.
Yapacak adam herzaman yapar
11 yillik evliyim 1 kere goruntulu aradim oda sakaciktan is yerinde tekti.

Adama guvnmiyorsunuz nasil olsa bana guvenmiyor diye yarin herseyi yapar.

Kadın gece gezmesine özenmiş çünkü bilmiyor nasıl birşey olduğunu. Aslında ısrarı kocasını yalnız arkadaşlarıyla bırakmaktan değil, kendisi ortamı görmek istiyor. Çok istediği için de çok ısrar etmiş, küçük çocuğun bi oyuncak için ebeveynlerine yumuşakça sitem etmesi tipi davranış. Boğma amacı yok aslında ama muhtemelen o hoş olmayan arkadaşı adamla alay etti görüntülü arayınca. Erkekler arasında alay konusu ve pipilerinin düştüğünü zannediyorlar sanırım yazık.
Konu sahibi kötü birşey yapmamış bana göre. O kafe yerine "beni gece de çıkarırsın ama değil mi?" tarzında bi söz alıp hiç arayıp sormasaymış olurmuş. Yine de bunu o an akıl edip yapamadı diye 4.5 aylık gebe kadının önünde sehpa parçalanmaz, hepimiz biliyoruz ki şiddetin boyutları vardır ve bu ilk eşyalara zarar ile başlar. Adamdan hiç hoş kokular almadım.

Bana da sürekli hamile prenses modu çok saçma gelir , gebelik hastalık değil sadece bir süreç. Çünkü 9 ay boyunca yanında eş bulunamaz.

İkiniz de haksızsınız. Siz çok darlamışsınız da sehpayı kırmak eve gelme demek falan çok abartmış. Öfke kontrolü problemi var galiba.

Katılıyorum.Adamin öfke kontrolününe kimse takılmamış.Yorumlar darlamişsin adamı minvalinde...Ne demek sehpayi vurup paramparça etmek,demekki karısına şiddet uygulaması da an meselesi.

Evet konu sahibi fazla ısrarcı olmuş olabilir ama bunun karşılığı bu denli delirmek ve bir süre eve gelme demek değil.Dönüşte insan gibi konuşup iletişim kurabilirlerdi.

Hatalı olan sensin. Gitmiş artik görüntülü aramak niye? Hadi aradın ısrarla bende gelseydim artik geçmiş darlamanın ne anlamı var? Sen olsan sende daralırsın bu durumda.Ayrıca herkes kız kıza ya alışverişe,kafeye yada ev oturmasına gider zaten başka napılır da asla izin vermez diyorsun? Git evine aşını da ol. Akşm döndüğünde tavrı nasıl olursa ona göre davranırsın. Az çok huyunu sen biliyorsun yine.

Niye siz gittiniz, eşinizi yollasaydınız? Hemen mesajla manipülasyona başlamış. Hep böyle alttan alttan sizi yönelendiriyorsa tabi kavga etmezsiniz. Hamile karısını bırakıp gece çıkmasını doğru bulmadım. Siz de sıkılıyorsunuz sonuçta ve akşam vakti riskli yani. Bence derdi başka bir şey de neyse.Üste çıkmasına izin vermişsiniz. O sizin üstünüze titriyorsa belliki siz de onun üstüne titriyorsunuz. Ki evde sehpa kırarak ne mal olduğu anlaşılmış titreyen beyin.Mesajına böyle cevap verseydiniz keşke.Kavgada cevap bile vermemişsiniz. Hamile kadına böyle davranan adama alttan almamak gerektiğini düşünüyorum. Evi terk etmenizi anlıyorum, içgüdüsel olarak bebeğinizi korumak istemişsiniz. Bu adamın riskinin farkındasınız.Allah yardımcınız olsun.

oran vermem gerekirse eşiniz yüzde 70 hatalı

siz keşke bende gelseymişim demişsiniz altı üstü,belki kendisi kafa dağıtmak istemiştir arkadaşlarıyla buluşmak istemiştir o zamanda seninle daha çoook aktiviteler yaparız canım en yakın zamanda söz diyebilirdi konu kapanırdı bu kadar basit,o zamanda size derdik ki adam kendi kendine de zaman ayırabilir sizde aynı şekilde derdik

ama...

eve gelip sehpa fırlatıp ,anneye bırakıp eve gelme falan demesi ,öyle sert ve büyük tepki vermiş ki doktora falan gitsin hiç normal değil, birkere biri gideceksezaten bu o olmalı .

sizden gelip özür dilesin ve aile terapistine gidin bu adamla uzun soluklu bir evlillik görünmüyor

Bana da sürekli hamile prenses modu çok saçma gelir , gebelik hastalık değil sadece bir süreç. Çünkü 9 ay boyunca yanında eş bulunamaz.
Heh evet evet!
Ben prenses sendromu seviyorum galiba.

Ama dediğim gibi normal hayatta da böyleyim.
Beni bırakıp öyle konsere, kahveye, takılmaya gidemez.

Gebelik olsa da olmasa da…

Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
bekle yarım saate sana para getirecem diyeceğine çiçek alıp gelseymiş hadi evimize gidelim özür dilerim diye bu nasıl iş ya...

ben konunuza çok içerledim kendi başıma gelmiş gibi ,bence hemen affetmeyin evinizde olmanız gerek zaten biri gidecekse o gitmeliydi ne münasebet siz gidiyorsunuz .

İki tarafında hatalı oldugu yerler var.Sizin konuyu uzatmaniz ve annenize gitmek istemeniz.Esinizin de sizinle sizin istediginiz tarzda mekanlara gitmemesi ve sehpa kırması.Bana kalırsa ben kendi hatalarımı söyleyip özür dilerdim,eve kesinlikle dönerdim çünkü uzatmayı sevmem,saçma bir konudan araya soğukluk girmesin.Tahminimce siz ılımlı yaklaşınca eşinizde kendi hatalarini görüp özür dileyecektir diye düşünüyorum.Uzatilmamasi gereken bir konu bence.Konu aşk,evlilik olunca benim için ilk adımı kim atmış önemli değildir.

Siz evi kavgada sehpa kırdığı için terk etmişsiniz?
Onu da siz yaptırmadınız herhalde. Saçmalamamışsınız ama iz dönerseniz çok güzel kapı açmış olursunuz. Eve gelmeni istemiyorum diyen adama dönerseniz işiniz iş.

Neden, kızkiza sadece alışverişe,kafeye ya da ev oturmasına mi gidilir ? Mesela akşam geç saatlere kadar dışarıda takılmak, konsere gitmek vs. isteyemez mi,bu sadece adamlara has bir durum mu ?

Hamile halinle içkili mekanda ne işin var demenize katılmıyorum. Alkol hava yoluyla metabolizmaya karışmıyor sonuçta. Beli niye ağrısın onu da anlamadım

Nasıl yani kız kıza sadece alışverişe ev oturmasına gidilir ama erkekler barlara kulüplere konserlere gidebilir?

Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
Şuanda da o haksız para getirecğim ne ya ?
Bugün sevgililer günü akşama gelip seni alacağım hayatım demek yerine bekle para getircem ne mana ?

Siz ikinizde garipsiniz bacımsu :) Bir atasözü deyimi söylemek istiyorum; tencere kapak yani direkt.

ilk kavgada beni anneme götür falan abartı değil mi?
Masallah millet hemen taksi cagırıyor
Ben o arada taksimetre kac yazar diye düsündüğümden herhlde,kavga edince odama cekiliyorm
Esinizi tanıyorsunuzdur size zarar verip vermeyeceğini bilirsiniz
Tabiki korkutucu sehpa kırması falan ama sanki cok üzerine gidilmis.
Bende geleyim,bende gelseydim.
Ne gerek var ısrara?Evliyiz diye herseyi dipdibe mi yapacagız?
Sizde ertesi gün cıkardınız arkadaslarınızla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…