İkinizde hatalısınız ama eşinizde öfke kontrolü yok. Sinirlenirsin tamam da sehpayı parçalama nedir? Karşısında bir kadın var ve üstelik hamile.Öncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Uzun olduysa özür dilerim şimdiden fikir verecek olan hanımlara teşekkür ederim
birde konu sahibi istediği gibi gezemiyormuş eşi izin vermiyormuş adamdaki tuhaf baskıya ve egoya bakınKatılıyorum.Adamin öfke kontrolününe kimse takılmamış.Yorumlar darlamişsin adamı minvalinde...Ne demek sehpayi vurup paramparça etmek,demekki karısına şiddet uygulaması da an meselesi.
Evet konu sahibi fazla ısrarcı olmuş olabilir ama bunun karşılığı bu denli delirmek ve bir süre eve gelme demek değil.Dönüşte insan gibi konuşup iletişim kurabilirlerdi.
öyle olsa, gelip seni alıp eve bırakacağım demez miydi? naz mı yapıyor sizce?Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
Şu mesaja dönecek misin gerçekten ? yapılan eylem ile ilgili hiç bir pişmanlık belirtisi yok adamdaKızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
Abla 4,5 aylık hamile daha.Sabah sabah üzmek istemiyorum da gebe kadını evde tek bırakıp konsere gitmek ne demek?
Ne aciliyeti varsa?
Sehpa konusu zaten ayrı facia,
Eşiniz anlattığınız kadar iyi biri değil maalesef bence.
Katılıyorum. Adam istediği her yere gidebiliyor ama kadını kısıtlıyormuş yanında ben yokken içkili, müzikli yerlere gidemezsin arkadaşlarınla diye. Hamilelik öncesinde de durum buymuş.Kadın gece gezmesine özenmiş çünkü bilmiyor nasıl birşey olduğunu. Aslında ısrarı kocasını yalnız arkadaşlarıyla bırakmaktan değil, kendisi ortamı görmek istiyor. Çok istediği için de çok ısrar etmiş, küçük çocuğun bi oyuncak için ebeveynlerine yumuşakça sitem etmesi tipi davranış. Boğma amacı yok aslında ama muhtemelen o hoş olmayan arkadaşı adamla alay etti görüntülü arayınca. Erkekler arasında alay konusu ve pipilerinin düştüğünü zannediyorlar sanırım yazık.
Konu sahibi kötü birşey yapmamış bana göre. O kafe yerine "beni gece de çıkarırsın ama değil mi?" tarzında bi söz alıp hiç arayıp sormasaymış olurmuş. Yine de bunu o an akıl edip yapamadı diye 4.5 aylık gebe kadının önünde sehpa parçalanmaz, hepimiz biliyoruz ki şiddetin boyutları vardır ve bu ilk eşyalara zarar ile başlar. Adamdan hiç hoş kokular almadım.
Hayır bu yoklama mesajı, sert layım ama açık kapı bırakayım diyor. Sen ne yazdığını hatırlamıyor musun yazın bence.Kızlar eşim aradı. Cüzdanım evde kalmış. Yanında para yok nasıl döneceksin dedi. Bekle yarım saate işten çıkıp sana para getiricem dedi. Bu dön demek oluyor galiba halloldu mu şimdi
Ama karısını hiçbir şekilde gece çıkarmayan bir erkeğin gece çıkma programı yapmadı da bir o kadar abes. Böyle bir ayrımcılık yapıyorsun bari haleyken vazgeç. Ondan bile geri durmamış sehpasavar.Abla 4,5 aylık hamile daha.
Sabah aksam doguma gitmicek sonucta.
Aciliyeti kafa dagıtmak olabilir yani.
Sehpa olayı cok gereksiz evet.
Kusura bakmayın ama eşinizin burnundan getirmişsiniz. Üstelik görüntülü arayarak arkadaşının yanında mahcup etmişsiniz. Eşinize karşı bir güvensizlik sezdim. Ayrıca eşiniz eve sinirli gelmiş. Kavga etmemek için bana bulaşma demiş. Siz hala eşim bana düzgün iki laf etsin peşindesiniz. Her insanın belli bir sabrı var. Fazla zorlamışsınız. Eşinizde öfke patlaması yaşamış. . Keşke fevri davranıp annenizin evine gitmeseydiniz. Her evlilikte tartışma olabilir. Önemli olan bunu fazla uzatmamak... Ben bu konuda sizi haksız buldum. Adım atması gereken kişi sizsiniz.Öncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Uzun olduysa özür dilerim şimdiden fikir verecek olan hanımlara teşekkür ederim
Evet ısrarla gitmek isteyip saçmaladım ama sonra idrak ettim. Fakat canlı müzik veya alkollü bir ortama asla eşim olmadan gidemem izin vermez. Onsuz yaptığım tek aktivite kızlarla gündüz vakti bir yerde kahve içmek yada birbirimizin evine gitmek olur. Ne bileyim eğlenmek istedim abarttım işte
Gece niye cıkarmıyormus?Ama karısını hiçbir şekilde gece çıkarmayan bir erkeğin gece çıkma programı yapmadı da bir o kadar abes. Böyle bir ayrımcılık yapıyorsun bari haleyken vazgeç. Ondan bile geri durmamış sehpasavar.
şu durumdan sonra geri adım atsan artık kocanın hareketlerinin önüne geçemiyeceksin ,Nasıl inandirabilirim bilmiyorum ama inanın yok hiç öyle sıkmam darlamam hatta yapan arkadaslarima da biraz eşinizi rahat bırakın derim kızlar bana asıl sen çok rahatsın falan der. Bir anda öyle değişik oluverdim kendimi durduramadim
Yok yok ben kendim normal şartlarda da prenses sendromu seviyorum demek.Abla 4,5 aylık hamile daha.
Sabah aksam doguma gitmicek sonucta.
Aciliyeti kafa dagıtmak olabilir yani.
Sehpa olayı cok gereksiz evet.
Karının gece çıkmasına müsade etmiyor, sadece arkadaşlatı ile gündüz buluşabiliyor. Hamilelikle de alakası yok.Gece niye cıkarmıyormus?
Ne bilim gece cıkarmayan adam,gece gece taksiyle annesine yollamaz herhdle :)
Geceden kastımız ne mesela o önemli ?Ama karısını hiçbir şekilde gece çıkarmayan bir erkeğin gece çıkma programı yapmadı da bir o kadar abes. Böyle bir ayrımcılık yapıyorsun bari haleyken vazgeç. Ondan bile geri durmamış sehpasavar.
Bence de üzücü ya kadının tek isteği kocasına eşlik etmek. Evet ısrar etmiş, sitem etmiş ama makul bir isteği bile reddedildiği için. Adam belli ki kadını müzikli alkollü yerlere götürmek istemiyor. Niyeyse? Ayrıca hamile eşinin önünde de sehpa kırmazsın kadın korksa bir şey olsa diye yapmazsın yani. Hala erkeği savunan yorumlar beni şoke ediyor.birde konu sahibi istediği gibi gezemiyormuş eşi izin vermiyormuş adamdaki tuhaf baskıya ve egoya bakın
ama adam keyfine göre gezebiliyormuş
konu sahibi belli ki fırsat bu fırsat acaba bende aralarına katılabilir miyim keşke bende olsaydım demiş ben açıkcası üzüldüm yani
+1Gece niye cıkarmıyormus?
Ne bilim gece cıkarmayan adam,gece gece taksiyle annesine yollamaz herhdle :)