Eşimle ilişkimiz, bebek isteğimiz ve özel sorunlar :(

yorumlar hep cocuga hazır olmayabilir şeklinde geliyor. hiç bu şekilde düşünmemiştim ben, bu yüzden burayı seviyorum farklı açılardan görebiliyoruz
teşekkürler

Erkekler kadınlar gibi duygusal olamıyorlar.
Şimdi çocuk olduğunda onun sorumluluğu artacak, siz çalışmıyor olacaksınız maddi sorumluluğu artacak.
Ee çocuk oluyor başlı başına zaten ilgi isteyecek
Sizin ilginiz bir sürede olsa bebeğe kayacak.
Cinselliğiniz sekteye uğrayacak, belki siz eskisi kadar bakımlı olamayıp, süslü kalamayacaksınız (yanlış anlamayın zamansızlıktan dolayı yazdım)
Daha bir çok şey var bununla ilgili yazabileceğim.
Bütün bunları eşiniz gözünde büyütüp, ereksiyonunu kaybetmiş olabilir.
Size anlatmasa da kafasında düşünüyordur bu durumları.

bize de doktor 2 kez yumurtlama takibi, 1 kez aşılama ve olmazsa tüp bebek dedi.
Doktorumla hiç paylaşmadım bu konuyu ben, henüz.. gerekirse paylaşırım tabi.
Biz tabi bu durumdan dolayı 1 kez yumurtlama takibi yaptık ben sonra devam etmedim. Şu an farkediyorum eşim de dönüp neden devam etmiyoruz da demedi, sorgulamadı da yani. gerçi domuz gribi olmustum birsürü ilaç kullandım o yüzden gitmeyelim demiştik. aklım karıştı benim de istiyor mu istemiyor mu diye sorgulamaya başladım smdi

ben sık birlikte olduğunuz için problem oluyor olabilir diye düşünmüştüm ama o tezim çürümüş oldu,
eşiniz kaç yaşında, şeker tansiyon gibi bir hastalığı var mı,
bizde ilk ilişkide ereksiyon sorunu vs olmuyor ama eğer ikinci olursa belli bir süre sonra ereksiyonu kayboluyor ya da boşalamıyor

Tamamen psikolojik gibi duruyor yoğunlaşamama var sanırım bi doktora gitmeyi önerin ama bir yerde yazmışsınız dönüp arkamızı uyuyalım diye aksine arkanızı dönmeyin sarılıp yatın ve ona bu durumun geçeceğini ve her zaman yanında olduğunuzu söyleyin.

çünkü böylelikle istediği gibi başkalarının evliliğine yorum yapabilir.

bana da çok samimiyetsiz geldi, hem yazım tarzı, hem kendini ve eşini aşırı övmesi.

ilk defa bir konuya böyle gıcıklık yapmak istedim, cidden :)

yumurtlama tedavisinde ilk seferde hamile kalınacak diye bir şey yok, ben 3. seferde hamile kalmıştım o da düşükle sonuçlanmıştı, sonrasında kendiliğinden hamile kaldım

valla beni forumda herkes bilir de, ikinci üyelik açıp konuyu öyle açan sizsiniz :)

bence korkularınız var , niye kendi üyeliğinizle açmadınız?

bu şekilde beddua etmeyin, çünkü sizi bulur, ki bunları yazdıktan sonra da (üstelik benim yaşadıklarımı tüm forum biliyor) iyiniyetliyim demeyin lütfen, belli ki çok hırslısınız ve eşinizi de bunu yansıttınız.

siz "mükemmel" görünme çabası içindesiniz, üzgünüm ve eşiniz de bunun stresine giriyor.

bedduanıza karşılık size mutluluklar dilerim.

İlk zamanlar tamam da beş küsur yıllık bir ilişkiden sonra haftada üç dört kez seks yapmak bana fazla geliyor açıkçası. Sonuçta seks sadece sağlıkla ilgili bi durum değil, heyecan da istiyor. Ha tabii ki haftada üç dört kez seks yapan on yıldır birlikte insanlar da var herkese göre değişir ama ben bu ortalamaya girsem fazla rutin sıradan bulmaya başlayıp heyecanımı kaybederim. Belki eşiniz için de böyledir. Sizi kırmamak için söylemiyordur ama her seferinde orgazm olacak kadar yükselmiyordur bana çok normal geldi. Terapiste filan gitmek bu konuyu ciddi ciddi konuşmak filan olayı daha da büyütür diye düşünüyorum. Bi de maalesef bizim toplumda yetişen erkekler için e sen niye orgazm olmadın böyle olmaz filan diye konuşmak zor oluyordur. Acaba biraz daha ama daha heyecanlı seksi mi deneseniz ne bileyim beklemek keyifli bir akşam geçirip sonra sevişmek filan bu konudaki gerginliği azaltabilir belki

Farkında olmadan uzerinize mi gidiyorsunuz acaba? Süslü bakımlı olmanız nekadar takdire şayan olsa da size tavsiyem cinsellik beklentisi olmadan süslü olun doğal akışına birakin yani..bence psikolojik olabilir canm.ben terapiste gitmeden de asacaginizi düşünüyorum.biraz görev gibi olmasının ve bebek isteme döneminin getirdiği sorunlar.az uzak kalabilirsiniz bu dönemde ve yumurtlama günlerini yansitmayin.bana oluruna biraktikca geçecek gibi geldi.esinizin ve kendinizin sağlıklı beslenmenize de dikkat edin.

Cevap vermicem demiştim ancak şunu belirtmek istiyorum sadece.
Korkum falan yok, hesabımı eşim biliyor diye açtım diye açıkladım.
Ki hiç belirtmeden direkt konuya girebilirdim, okuyuculara duydugum saygıdan ve şeffaflıktan ötürü açıkca yazdım. yazmaz olaydım :)
Ve size beddua etmedim, sizi sizin gibi insanlarla karşılaştırsın dedim. Anlattıgınız kadar tatlı bir insansanız alınmanıza gerek yok :)
Beddua diyerek niyetinizi ve karakterinizi siz açık ettiniz.
Ve lütfen, güle güle size.

anladım.. değişikliğe adapte olamamış olabilir, çocuk fikri de bir stres yaratıyor ister istemez.. Bence eğer yumurtlama takibi yapıyosanız biraz daha araları açabilirsiniz ilişkilerin, gün olarak yani gün aşırı değil de 3 güne 4 güne bir gibi..

Konuyu sabote etmeseniz? Kadın yardım istiyor, kimsenin üzerinden ego tatmini yaptığını düşünmüyorum. Niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki?

Yaşadıgımız sorunun sıklığı o dönemlere denk geldi. Bana istememekten cok istiyor ama sanki sırtına bir yük binmiş kendini ispatlama ihtiyacında hissediyor gibi geliyor.

Arkadaşlar bir ricam olacak, ben buraya gerçekten bir sıkıntım derdimle ilgili fikir almak için yazdım.
Kendimi, ilişkimi, hayatımı ve sorunumu olabildiğince anlatmaya calıstım ki gerçekçi yorumlar alabileyim.
İnsanlarla tartışmak niyetiyle açmadım bu konuyu.
Yazım dilimi samimiyetsiz bulabilirsiniz, hoşunuza gitmeyebilir, sevmeyebilirsiniz.
Ama şunu lütfen göz ardı etmeyelim, yardıma ihtiyacım olduğu için bu konuyu açtım.
Rica ediyorum köstek olmadan önce bunu göz ardı etmeyelim.
Teşekkürler,

yok rica ederim, tabi ki yaşam tarzımız ilişkimizin tabiatı illa ki değişecektir ama bunları ben pek sorun etmiş olabilir diye düşünmedim, bu da benim eksiğim bakamadıgım bir yön olabilir.
ben nedense hep 38 yasına gelmiş cocukları da cok seviyor herhalde isteyecek istiyor istemeli gibi düşünüyorum şartlanmıs bir şekilde sanırım ve o şekilde düşündüğümü davranıslarımla hissettiriyor olabilirim belki
ben de kendimi sorguluyorum su an :)

Ya bu hamilelik gerçekleşmeyince doktora neden kadınlar gidiyor sadece anlamıyorum. Eşinizde gitmeli belki daha önemli bir sıkıntısı var.

Doktorunuzdan rica edin, kontrole gittiğinizde eşinizden de doktora gitmesini rica etsin. Madem siz söyleyemiyosunuz yapacak bir şey yok. Çok da fazla geciktirmeyin söylemeyi yaş itibariyle zaman aleyhinize çünkü.

yayınevinden fırlamış editör gibi yazıyosunuz ya o yüzden samimimi gelmemiş olabilir ama sorununa çözüm arayan biri olarak bakılsa problem kalmicak burda samimiyetten çok sorunlarımıza çözüm arıyoruz sonuçta

Benim esimle ilk bebek istediğimizde de benzer sorunları yaşamıştık. İletişimimiz çok iyidir ve konuyu konuşmaya başladığımızda çocuk sahibi olduğunda babasına benzemekten korktugunu ve bu yüzden çocuk sahibi olmaktan da korktugunu itiraf etmişti. Bu gibi bir neden olabilir mi? Başarısız bir baba olmaktan korkuyor olabilir mi? Belki de sizi paylaşmaya hazır da olmayabilir? Yada fiziksel bir sorun olabilir? Sigara kullanıyor mu? Alkol? Sağlıklı beslenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…