Eşimle ilişkimiz, bebek isteğimiz ve özel sorunlar :(

Sadece özenerek belki biraz uzun ama içimden geldiğim gibi yazdım. Mükemmellik takıntısı falan dendi, insaf yani en özelimi açtım eşimle cinsel sorunlarımı paylaştım. Bu nasıl mükemmel gözüme çabasında bir kadın imajını verir allah aşkına..
Burada noktalamasız, paragrafsız dümdüz yazsaydım, konuyu anlamak için 2 kere okunması gerekecek bir dil kullansaydım sanırım normal, halktan biri olarak algılanabilirdim
teşekkürler yapıcı yaklaşımınız için..

haftada 3-4 kere ilişkiye girme çabasındayız

Sizi kesinlikle kırmak veya yargılamak niyetinde değilim haddim de değil. Fakat şu cümle açıkçası beni rahatsız etti. İlla haftada 3-4 gün olmuş olsun diye yapıyorsunuz gibi geldi. Bunun sizin seksi olmanızla bakımlı olmanızla inanın bi ilgisi yok. Adamın içinden gelmiyordur mesela ama mükemmel ilişkiye zeval gelmesin diye yapıyordur. Sizin gönlünüz olsun diye olunca da bi süre sonra ereksiyon kaybı yaşıyordur. Cinsellikle erkeğin beklediği tek şey temiz ve bakımlı olmamız gibi bir düşünce dolasıyor bu forumda. Duş aldım kılım yok tamam daha ne istiyor ki? İnsan karşısındakini isteyince ne temizlik ne kıl önemli oluyor ne de ayıcıklı pijama. Kocanız illa ki sizi istiyordur asla aksini söylemiyorum. Ama ilişkimiz çok düzgün biz dream couple’ız diye kendinizi de adamı da biraz zorluyorsunuz gibi geldi. Bırakın yapmayın haftada 3-4 defa. Çocuk yapma amaçlı yapmak ya da belli skor yakalamak için yapmak kimi eğlendirir ki? Hatta 10 gün yapmayın bakın sonra kendiliğinden olunca daha güzel olacak.

psikolojik yönünü düşündüğümde şu geldi aklıma;

biz eşimle ilk evlendiğimizde düğünde benim ve onun ailesi nedeniyle yaşanan sorunlar yüzünden ilk zamanlarımızda cok sorun yasadık. evlendiğimiz gibi ateşin ortasına düştük, o döenm terapi aldık, kötü sonuclandı vs.
o dönemde eşim ailesiyle eşi arasında dengeyi kuramadı, eşimin ailesinin cok ağır bir terbiyesizliği oldu ve ben eşimin ailesi ile görüşmeyi kestim. 1 senedir görüşmüyorum. Eşim de bu konuda bir şey yapamıyor çünkü cok kötü bir durumla karşılaştım ve savunamıyor ya da ortamı yumuşatamıyor.

Ben bebek oldugunda da ailen bebeğin ailesi tabiki görürler severler ancak ben görüşmemeye devam ederim gibi katı ve keskin bir duruş gösteriyorum.

Acaba dedim o zaman daha kötü olur diye mi korkuyor, ondan istemiyor olabilir mi?

ve gördüğünüz gibi mükemmel değiliz biz de hiç kimse gibi...

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Umarım bir gün burada yaptığınız yorumlarda hamileleiğimin bilmem kaçıncı haftasındayım etiketini koymak nasip olur. Eşinizin çocuk istemediğinden değil de yaş meselesi ve ilişki sıklığı onda baskı kurmuş olabilir. Sizi üzmemek için de bahaneler sıralıyor gibi. Doktorda sizde bir rahatsızlık çıktığını yazmışsınız o konularda bilgim olmadığı için kısaltmasını anlamadım. Ama bu kadar sık ilişkide sizdeki çok ciddi bir rahatsızlık değilse hamile kalmanız gerekir diye düşünüyorum. Acaba eşinizde sperm sayısı ya da hareketliliği az olabilir mi? Benim bir çocuğum var. Bir kez tüp bebek tedavisi gördük ve başarısız oldu. Sonuç öyle olunca eşime doktor "e sizde de sperm kalitesi iyi değil sperm hareketliliği az" dedi. Halbuki tedaviden önce buna bakılabilirdi ve tedavi başarıyla sonuçlanabilirdi. Sonra doktorun tavsiyesiyle bir eczacının yaptığı macun işe yaradı ve normal yolla hamile kaldım. Ve ilişkimiz sizin kadar sık da değildi. Umarım sorununuz bir an önce çözülür herşey gönlünüzce olur.

Hanımlar,
üyeler çevreleri, eşleri sebebiyle 2. üyelik alıp konu açabilir, 2. üyelik kurallarına uydukları müddetçe bu bir sorun teşkil etmiyor.
Lütfen konuyu üyeliği odaklı hale getirmek yerine içerikteki sorun üzerinden ele alınız, konuya yazmak istememekte bir tercihtir, bunu topikte tartışmaya sebebiyet vermek yerine sessizce yapabilirsiniz.

inanın o gözle okumadım mesajınızı ama cok üzüldüm ben gerçekten biz efso bir çiftiz niyetiyle yazmadım mesajlarımı.
ki bu mesajınızın altında yazdıgım mesaja bakarsanız orda sorunlarımızı da yazdım.
cinsel açıdan başlama istegimiz karşılıklı yani hep ben başlatıyorum gibi bir durum da yok yer geliyor haftada1 oluyor ama yine olmuyor ki dünkü durum bu şekildeydi.
Ben bakımlı oluyorum fln diye de onu itecek fiziksel bir durumum yok diye açıkladım, yoksa tabii ki ilişki dinamiği sadece duş almakla bitmiyor.
ben sadece bebek istiyorum ve bunun için de ilişkiye girmek istiyorum yumurtlama zamanında özellikle, olmayınca da kişiselleştiriyorum
keşke dediğiniz gibi 10 günde 1 ilişki ile bebek olma ihtimalleri yüksek olsa..

Şöyle diyeyim eşimin çok tatlı 2 tane yeğeni var.
Geldiklerinde alır, sever,oynar onlarla ama ağlamaya başlayınca ve 4-5 saatten sonra yeter der
Gecenin bir yarısı uyanan çocuğa kızar mesela, bununla uğraşılır mı der
Yani sevmek başka sorumluluğu çok başka belkide bunları düşünce işin içinden çıkamadı.
Üzülmemeniz için size de söyleyemedi.
Buda ister istemez cinsel yönde etkiledi onu.

Yaşadıgımız sorunun sıklığı o dönemlere denk geldi. Bana istememekten cok istiyor ama sanki sırtına bir yük binmiş kendini ispatlama ihtiyacında hissediyor gibi geliyor.
Bence çözümlerden biri eşinizle konuşmak, bebek istediğinizi ama bunu tek yolunun sevişerek olmadığını, hani olur da hamile kalamazsanız, aşılama, tüp bebek gibi seçenekleriniz olduğunu, o yüzden rahatlamanız gerektiğini, aceleniz olmadığını, biraz oluruna bırakmanız gerektiğini hatırlatmak olabilir. Böylece "sevişemezem bebeğimiz olmaz, o zaman üstüme düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyım" baskısıyla kendi libidosunu baltalamaktan vazgeçebilir.

Ancak diğer yandan siz de önemlisiniz. Eşimi iyi hissettireceğim derken, bazı şeyleri sürekli içinize atma hatasını da yapmayın. Ne oluyorsa birlikte göğüs germek zorundasınız.

Sizi üzdüğüm için çok özür dilerim çok üzüldüm üzdüğüm için. Bana sadece böyle gelmişti yardımcı olmak adına yazmıştım kusura bakmayın tekrardan. Muhtemelen çocuk fikri adamda bir stres faktörü.

Hiç kimse mükemmel değildir, bize anlattığınız gibi oturup anlatmalisiniz içinizden geçenleri eşinize. Samimi olduğunuzu görünce belki oda açılır size.

teşekkür ederim müdaheleniz için.

ya ben de şimdi böyle sizi üzdüğüm için üzüldüm, yoksa cok kibar ve anlayıslı dile getirdiniz ne demek istediğinizi
ben aslında böyle algılandıgım için üzüldüm siz lütfen yanlış anlamayın beni

Mune konu Cinsellik kısmında olması gerekmez mi ?
Buraya açılmış. Çok cinsellik ibaresi var.Bir tek beni mi rahatsız etti? (Sertleşememe vs vs)

Bu arada konu dışı ama biraz eli yüzü düzgün yazmak da suç mu oldu, hayret bir şeysiniz ha. =))
Kötü yazan görünce yirmi sayfa alay edilir, herkes dil bilimci kesilir. Düzgün yazınca da bu oluyormuş demek. Bunu bildiğimiz iyi oldu. Ayarı kaçırmayalım.

tatlı güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim, yüzümde bir gülümsemeye sebep oldunuz

eşimin sperm sayımı vs yapıldı daha önce, bir sorunu yok dendi. ileri hareketli sayısı vs gayet yerinde.

benim sorunum da şu salgıladıgım hormonlar bazı nedenlerle yetersiz kalabildiği için yumurtalarım yeterince büyümüyor ve geç çatlıyor ya da çatlamıyor. Bu nedenle dışarıdan hormon alınıp doktor kontrolü ile yumurta büyüklüğünüz takip edilerek size hangi günlerde çatlama ihtimali oldugu ya da dogrudan ilaçla çatlatma ile ilişki öneriliyor. Ancak bu sorun yüzünden önerdiği gün sperm yumurtayla buluşamıyor

Ancak bizim sorunumuz haftada 3-4 kez ilişkiye girebilmek değil - 3-4 kez deneyip tek tük başarılı olabilmek..

yani şöyle oluyor adam dün deniyor, olmayınca bugün de deniyor, olmuyor yarın birdaha deniyor oluyor vs gibi.
Ama ben her defasında zorlayarak başlatmıyorum tabi kii kendi yanaşıyor yani. ben zaten ister istemez bu sorunlar yüzünden biraz sogudum gibi oldu.

sizin meleğinizi de allah sizlere bağışlasın dilerim

Konuyu sabote etmeseniz? Kadın yardım istiyor, kimsenin üzerinden ego tatmini yaptığını düşünmüyorum. Niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki?

Ego tatmini yapıyor demedim, açık değil dedim. İkinci üyelik alan kendisi.

Etmiyoruz sabote buyrun size kalsın konu.

Beddua eden de kendisi yalnız.

Reactions: 000
benim öpüşmeyi sevmeme konusu cinselliğe taşınmıştı evet
Yani.. ki sizin konu çok ayrıntılı değildi. Cevaplar biraz cinselliğe kaymıştı..
Benimde alakasız bir konum taşındı.Üstüne 2 gün ban almıştım. Ama alakasız bir konuydu. Yanlış yere açmıştım. Hatamı kabul ediyorum.

Bu konu bence cinsellik topiğinde olmalı idi.. ben yazdım bakalım Mune ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…