yayınevinden fırlamış editör gibi yazıyosunuz ya o yüzden samimimi gelmemiş olabilir ama sorununa çözüm arayan biri olarak bakılsa problem kalmicak burda samimiyetten çok sorunlarımıza çözüm arıyoruz sonuçta
haftada 3-4 kere ilişkiye girme çabasındayız
Benim esimle ilk bebek istediğimizde de benzer sorunları yaşamıştık. İletişimimiz çok iyidir ve konuyu konuşmaya başladığımızda çocuk sahibi olduğunda babasına benzemekten korktugunu ve bu yüzden çocuk sahibi olmaktan da korktugunu itiraf etmişti. Bu gibi bir neden olabilir mi? Başarısız bir baba olmaktan korkuyor olabilir mi? Belki de sizi paylaşmaya hazır da olmayabilir? Yada fiziksel bir sorun olabilir? Sigara kullanıyor mu? Alkol? Sağlıklı beslenir mi?
inanın o gözle okumadım mesajınızı ama cok üzüldüm ben gerçekten biz efso bir çiftiz niyetiyle yazmadım mesajlarımı.Sizi kesinlikle kırmak veya yargılamak niyetinde değilim haddim de değil. Fakat şu cümle açıkçası beni rahatsız etti. İlla haftada 3-4 gün olmuş olsun diye yapıyorsunuz gibi geldi. Bunun sizin seksi olmanızla bakımlı olmanızla inanın bi ilgisi yok. Adamın içinden gelmiyordur mesela ama mükemmel ilişkiye zeval gelmesin diye yapıyordur. Sizin gönlünüz olsun diye olunca da bi süre sonra ereksiyon kaybı yaşıyordur. Cinsellikle erkeğin beklediği tek şey temiz ve bakımlı olmamız gibi bir düşünce dolasıyor bu forumda. Duş aldım kılım yok tamam daha ne istiyor ki? İnsan karşısındakini isteyince ne temizlik ne kıl önemli oluyor ne de ayıcıklı pijama. Kocanız illa ki sizi istiyordur asla aksini söylemiyorum. Ama ilişkimiz çok düzgün biz dream couple’ız diye kendinizi de adamı da biraz zorluyorsunuz gibi geldi. Bırakın yapmayın haftada 3-4 defa. Çocuk yapma amaçlı yapmak ya da belli skor yakalamak için yapmak kimi eğlendirir ki? Hatta 10 gün yapmayın bakın sonra kendiliğinden olunca daha güzel olacak.
yok rica ederim, tabi ki yaşam tarzımız ilişkimizin tabiatı illa ki değişecektir ama bunları ben pek sorun etmiş olabilir diye düşünmedim, bu da benim eksiğim bakamadıgım bir yön olabilir.
ben nedense hep 38 yasına gelmiş cocukları da cok seviyor herhalde isteyecek istiyor istemeli gibi düşünüyorum şartlanmıs bir şekilde sanırım ve o şekilde düşündüğümü davranıslarımla hissettiriyor olabilirim belki
ben de kendimi sorguluyorum su an :)
Bence çözümlerden biri eşinizle konuşmak, bebek istediğinizi ama bunu tek yolunun sevişerek olmadığını, hani olur da hamile kalamazsanız, aşılama, tüp bebek gibi seçenekleriniz olduğunu, o yüzden rahatlamanız gerektiğini, aceleniz olmadığını, biraz oluruna bırakmanız gerektiğini hatırlatmak olabilir. Böylece "sevişemezem bebeğimiz olmaz, o zaman üstüme düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyım" baskısıyla kendi libidosunu baltalamaktan vazgeçebilir.Yaşadıgımız sorunun sıklığı o dönemlere denk geldi. Bana istememekten cok istiyor ama sanki sırtına bir yük binmiş kendini ispatlama ihtiyacında hissediyor gibi geliyor.
inanın o gözle okumadım mesajınızı ama cok üzüldüm ben gerçekten biz efso bir çiftiz niyetiyle yazmadım mesajlarımı.
ki bu mesajınızın altında yazdıgım mesaja bakarsanız orda sorunlarımızı da yazdım.
cinsel açıdan başlama istegimiz karşılıklı yani hep ben başlatıyorum gibi bir durum da yok yer geliyor haftada1 oluyor ama yine olmuyor ki dünkü durum bu şekildeydi.
Ben bakımlı oluyorum fln diye de onu itecek fiziksel bir durumum yok diye açıkladım, yoksa tabii ki ilişki dinamiği sadece duş almakla bitmiyor.
ben sadece bebek istiyorum ve bunun için de ilişkiye girmek istiyorum yumurtlama zamanında özellikle, olmayınca da kişiselleştiriyorum
keşke dediğiniz gibi 10 günde 1 ilişki ile bebek olma ihtimalleri yüksek olsa..
Hiç kimse mükemmel değildir, bize anlattığınız gibi oturup anlatmalisiniz içinizden geçenleri eşinize. Samimi olduğunuzu görünce belki oda açılır size.psikolojik yönünü düşündüğümde şu geldi aklıma;
biz eşimle ilk evlendiğimizde düğünde benim ve onun ailesi nedeniyle yaşanan sorunlar yüzünden ilk zamanlarımızda cok sorun yasadık. evlendiğimiz gibi ateşin ortasına düştük, o döenm terapi aldık, kötü sonuclandı vs.
o dönemde eşim ailesiyle eşi arasında dengeyi kuramadı, eşimin ailesinin cok ağır bir terbiyesizliği oldu ve ben eşimin ailesi ile görüşmeyi kestim. 1 senedir görüşmüyorum. Eşim de bu konuda bir şey yapamıyor çünkü cok kötü bir durumla karşılaştım ve savunamıyor ya da ortamı yumuşatamıyor.
Ben bebek oldugunda da ailen bebeğin ailesi tabiki görürler severler ancak ben görüşmemeye devam ederim gibi katı ve keskin bir duruş gösteriyorum.
Acaba dedim o zaman daha kötü olur diye mi korkuyor, ondan istemiyor olabilir mi?
ve gördüğünüz gibi mükemmel değiliz biz de hiç kimse gibi...
teşekkür ederim müdaheleniz için.Hanımlar,
üyeler çevreleri, eşleri sebebiyle 2. üyelik alıp konu açabilir, 2. üyelik kurallarına uydukları müddetçe bu bir sorun teşkil etmiyor.
Lütfen konuyu üyeliği odaklı hale getirmek yerine içerikteki sorun üzerinden ele alınız, konuya yazmak istememekte bir tercihtir, bunu topikte tartışmaya sebebiyet vermek yerine sessizce yapabilirsiniz.
ya ben de şimdi böyle sizi üzdüğüm için üzüldüm, yoksa cok kibar ve anlayıslı dile getirdiniz ne demek istediğiniziSizi üzdüğüm için çok özür dilerim çok üzüldüm üzdüğüm için. Bana sadece böyle gelmişti yardımcı olmak adına yazmıştım kusura bakmayın tekrardan. Muhtemelen çocuk fikri adamda bir stres faktörü.
tatlı güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim, yüzümde bir gülümsemeye sebep oldunuzÖncelikle geçmiş olsun diyorum. Umarım bir gün burada yaptığınız yorumlarda hamileleiğimin bilmem kaçıncı haftasındayım etiketini koymak nasip olur. Eşinizin çocuk istemediğinden değil de yaş meselesi ve ilişki sıklığı onda baskı kurmuş olabilir. Sizi üzmemek için de bahaneler sıralıyor gibi. Doktorda sizde bir rahatsızlık çıktığını yazmışsınız o konularda bilgim olmadığı için kısaltmasını anlamadım. Ama bu kadar sık ilişkide sizdeki çok ciddi bir rahatsızlık değilse hamile kalmanız gerekir diye düşünüyorum. Acaba eşinizde sperm sayısı ya da hareketliliği az olabilir mi? Benim bir çocuğum var. Bir kez tüp bebek tedavisi gördük ve başarısız oldu. Sonuç öyle olunca eşime doktor "e sizde de sperm kalitesi iyi değil sperm hareketliliği az" dedi. Halbuki tedaviden önce buna bakılabilirdi ve tedavi başarıyla sonuçlanabilirdi. Sonra doktorun tavsiyesiyle bir eczacının yaptığı macun işe yaradı ve normal yolla hamile kaldım. Ve ilişkimiz sizin kadar sık da değildi. Umarım sorununuz bir an önce çözülür herşey gönlünüzce olur.
Konuyu sabote etmeseniz? Kadın yardım istiyor, kimsenin üzerinden ego tatmini yaptığını düşünmüyorum. Niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki?
Ya tamam şaka yapalım dedik baya alındı kompleksli oldumbaşka bir üye de kötüsünüzzzz yazmış
benim öpüşmeyi sevmeme konusu cinselliğe taşınmıştı evetMune konu Cinsellik kısmında olması gerekmez mi ?
Buraya açılmış. Çok cinsellik ibaresi var.Bir tek beni mi rahatsız etti? (Sertleşememe vs vs)
Aynen..Şöyleyim böyleyim kocam şöyle kocam böyle ben şöyleyim şöyle güzel seksiyim’den konuya odaklanamadım
Yani.. ki sizin konu çok ayrıntılı değildi. Cevaplar biraz cinselliğe kaymıştı..benim öpüşmeyi sevmeme konusu cinselliğe taşınmıştı evet