- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
Bir de oran vermiş şaka gibi akfjsjfjfj.Eşinizi takip edin yuzde 98 oraninda eminim ki gizli gizli mastürbasyon yapiyor benim ilk eşim dede ayni sorunlar vardi bire bir ayni hatta soyledigi yalanlar bile gaz sancisi haric digerlerini oda siraliyordu yani ben bir kac defa yakaladim tuvalete giderken banyoya girerken telefonu yanina aliyor mu oralarda uzun kaliyor mu bunlari takip edin belki işyerinde bile yapiyor olabilir ama bu kadar benzerlik bence masturbasyon ile alakali
Sigara kullanıyorsa eger iktidarsızlık yapar ve birde erkekler kas yapmak icin bir igne vuruyorlar o da iktidarsızlık yapiyormus eşiniz yapiyor die degil hani ihtimal olarak onun disinda kesinlikle acilinden urologa gorunsun bebek konusunu su andan itibaren acmayin ama korunmayinda ve kendisi istesin iliskiyi siz teklif etmeyin hazir oldugundaevet yine olmadı, yani aslında oldu ama yarım kaldı devam etmedi sonrasında ben de uyuyalım dedim karşı da cıkmadı ama baya bi sarıldı öptü fln anladı sanırım üzüldüğümü ve mahçup hissettiğini hissettim. bugün de ben üzüldüm öyle davrandıgım için
Valla bizde başka problemler çıktı, tüp bebek tedavisi gördük: ) Kaç kere sperm örneği vermesi gerekti, hepsinde hemen verdi. Onu görev olarak benimsedi.Merhaba 2.bebeği istiyoruz ve eşimde boşalamıyor stres yapıyor nasıl çözdünüz gebe gözüküyorsunuz bilgi verebilirmisiniz aynı şeyleri yaşıyoruz
Bi de beğenmedi yapıyorlar, kadının ufacık kötü niyeti yok, kadın kadının cidden düşmanıkadının konusunda bir sürü gereksiz yorumlar var ...yahu kadın daha iyi anlayalım diye kendi fiziksel özelliklerinden bahsetmiş ( acaba bakımsız misin) demeyin diye ..bide ona tek tek cevap yazmamak için ....şimdi siz birtek buna takılıp kaldınız ya bunun adı nedir biliyor musunuz " kadın kadının düşmanıdır , kadın herswman bakımlı kadınin lafı bile geçse yılan hislerini ortaya koyar , reel de ise bunu bakışlarıyla hareketleriyle apaçık belli eder...kiskandiniz kadini resmen ..pessss yaa gerçekten pessss ...
o an ne ilacı içiyor kikonunla alakalı o kadar çok şey varki kafamda
eşimde hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ,
meselaa sen bu kadar istekli olursan adam geri planda kalıyor , sen tatmın olsanda olmamış gibi yap mesela ,
yada bu kadar sık birlikte olmamaya çalışın , atıyorum dün ilişki yaşadınız bugun onu sadece ön sevişmede bırak ,
sonra da o istiyormuşta sen yok diyormuşsun havası yarat ,
ve çocuk meselesi , bzim bir kızımız var ve ben yıllar sonra deli gibi çocuk istemeye başladım ,
ama nezaman yapmaya kalksam adam uyuma numarası yapıyor , çok yorgunum başım ağrıyor ,
ilaç nerede diyor yerını gösteriyorum ama içmiyor
ve ensonunda ögrenıyorum ki aslında çocuk istemiyormuş , hiç bana sordun mu dedi şok oldum ,
çok bakımlı olmanında , cinsel konuda fazla istekli olmanında dogru olmadını ögrendim ,
sende kendını bir adım geriye çek , herşey yoluna girer inşallahh
ay Birak bakımlı kadın kokusu alınca delleniyor bunlar .normal hayatta etraflarindaki güzel kadinlarin vay halineBi de beğenmedi yapıyorlar, kadının ufacık kötü niyeti yok, kadın kadının cidden düşmanı
o an ne ilacı içiyor ki
neden ?başağrısı ilacı