Eşimle her hafta sonu kavga ediyoruz boşanmam gerek mi ?

Onun trawmaları olabilir ama size yaşatmaya hakkı yok.Evlenmeye ,bir aile babası olmaya ,eş olmaya bünyesi yetmiyormuş.Hayatı size dar eden insanla çabuk yaşlanırsınız.Kalbinizi Allah’a teslim edin,aklınızıda gerçeklere.İnşallah sakin ve huzurlu güzel bir hayatınız olur bundan sonra

Amann hayat kısa, uğraşma.
Hiç üzerinde dusunmeye gerek bile yok.
Bazı insanların hamuru mu dersin kumaşı mi dersin belli işte.
Ondan bir yol olmaz. İyi yere dükkan açmış. Yetmemiş bir de tripler, duygu somuruleri. Çok sinirlendim okuyunca.
Buna layık değilsiniz. Kendinize böyle bir hayatı ve bu davranışları reva görmeyin lütfen.

Başlığa bakarark kız bişey olmaz haftaiçi barışırsınız demeye geldim deeee
Bu durum normal değil. Ya tedavi görsün ya da bir yol çizin kendinize. Sizi aşan bir durum çünkü eşinizin hal ve hareketleri.

Kendini maddi olarak yetersiz hisseden erkek gitsin işe girsin hanımefendi. Sanki çalışmaması keyfi değilde hastalık vs kaynaklı. Konuları nasıl okuyup, neresinden anlıyor bazı yorumcular hayretle okuyorum...

Herkesin zor zamanları olur,sapla samanı karıştırmayin .Düzgün bir adam evde otururken karısını iş çıkışı market market gezdirip plastik kap aratmaz ,karısının aldığını beğenmeyip geri markete geri yollatmak istemez en kötüsü o kabı kırıp ,başından aşağı sıcak kahve dökmez.Elalemin delilerine, merhamet edilmez hele size merhamet göstermeyene merhamet gösterilmez....

Aaa insanlar delirebilir, insanlık hali. Anlayışlı olmakta fayda var.

Ama size bişey diyim mi, yazan üye yeni ama 2. üyelikle gelmiş burda pollyannacilik oynuyor diye düşünüyorum.

Aaa insanlar delirebilir, insanlık hali. Anlayışlı olmakta fayda var.

Ama size bişey diyim mi, yazan üye yeni ama 2. üyelikle gelmiş burda pollyannacilik oynuyor diye düşünüyorum.
Bu zihniyetli kadınlar erkekleri aklaya aklaya bir hâl oluyor.Kocadir, travması var, psikolojik sıkıntılı, iş bulamamış idare ediver .....Hemcinsi aynı durumda olsa evde boş boş oturma,git iş bul adamın omzunda tüm evin yükü derler....

Aynı haltı kadın yese kapının önüne çoktan konmuştu. Hiç ama kadınlar da olabilir demesinler kadınlar olamaz öyle. Cümle aleme rezil ede ede göstere göstere boşar adam onu.

Kendini maddi olarak yetersiz hisseden erkek gitsin işe girsin hanımefendi. Sanki çalışmaması keyfi değilde hastalık vs kaynaklı. Konuları nasıl okuyup, neresinden anlıyor bazı yorumcular hayretle okuyorum...
Size kalsa herşey biter yok olur buda benim düşüncem tamami

Etrafımda böyle bir kadın var. Çok da severim. Bir tane de kızı var. O da devlet memuruydu. Kocası evde yatıp kadının harcadığına ettiğine karışıyordu. Kadın kaç sene kızı etkilenmesin diye bekledi. Kızı geldi 20 yasına. Üniversiteye gitti. O da o aralıkta boşandı. Ben beklemesini de onaylamamıştım ama onun derdi kızım bu aralıkta üzülmesin, etkilenmesin olmuştu. Kız üniversiteden geldiğinde kadın ev tutmuş, düzenini kurmuştu. Mis gibi sıfırdan hayat kurdular ana kız. O kadar mutlu ki şimdi… ben kendime senelerce eziyet etmişim diyor. Şimdi kira ödüyorum ama gene bile o zamanki kadar zorlanmıyorum. Kafam çok rahat diyor. Şimdi her gün 4 kadın toplanıp 101 oynamaya falan gidiyorlar. O gezi senin, bu tur benim toplanıp geziyorlar. Kızı da evlendirdi bu arada. O kadar mutlu ki… senin gene çoluğun yok çocuğun yok. Çalışmayan adama bakılır mı ? Hayrına bakacaksan da git bir öğrenciye, yetime bak. Gene enazından Allah razı olsun der. Kendi çalışıp kazandığın parayı nereye harcadığının hesabını vermezsin… benim ufak bebeğim var çalışmıyorum. Eşim aldığı paradan kendine harclık olarak biraz alır. Faturaları, giderleri öder. Kalan para bende döner. Hayatta sormaz bile nereye harcadın, ne aldın diye… annem çalışırdı benim. Babam kendisi evi döndürürdü. Annem kazandığının bir kısmını mutfağa harcar, kalanı kendine harcardı. Ya da bazen birinin tek maasıyla idare edip, diğerinin maaşını komple altına yatırırlardı. Kendi aralarında paslaşırlardı yani. Senin eşin gerçekten normal değil. Böyle olmamalı

Adam hasta değil deli resmen DELİ. Boşan bir an önce, okurken nefesim daraldı. Nefret ediyorum işsiz güçsüz evde oturan adamlardan hepsinin kafası gidiyor bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…