Eşimle her hafta sonu kavga ediyoruz boşanmam gerek mi ?

herkes halinden mumnun katip olan bizim parmaklara oluyor :)

Benim kuzenim 30 yaşında. Alalade bir bölümden mezun ama kendini üst düzey bürokrat olabilecek seviyede falan sanıyor. Birkaç kez eş dost iş buldu. 2. günü istifa etti. Bir kere 3. güne dayandı çünkü 1 Mayıs'a denk gelmiş resmi tatil diye gidemedi. Yaptırdığı akciğer filmine, bankada hesap açtırmak için beklediği süresine falan yazık.

En son gene teyzemin yalvarması, akrabaların çabalarıyla bir iş bulundu. Orada doğal olarak yeni mezunlar var. Paşam diyor ki ben onların takım lideri olmalıyım, ben büyüğüm, onlarla aynı işi yapamam. Oradan da ayrıldı direk. Konu sahibinin eşinde de bu vibe var. (Bu arada teyzem annanemden, annemden borç ala ala yıllarca buna sertifika serisi yaptılar. İlk başlarda sertifikası olmadığı için iş bulamadığını söylüyordu. )

Evde popo büyütüp emir altına girmemek için abidik gubidik işler peşinde koşana sertifika napacakmış? İş işte koca kocada bulunur. Çalışma g.tü yoksa napsan boş, o bulamıyo mu bi bakacak kadın kendine acaba? Bunlar o konuda da pek mahir olur bak.

Bu kadar fedakârlığı hakketmeyen biri için lütfen kendinizi heder etmeyin ve kendi kıymetinizi bilin. Adamdaki sinir, işsiz olmasından kaynaklı muhtemelen bu da sizin suçunuz gibi hıncını sizden, bomboş konulardan çıkarıyor.ev eşyaları borçlar hep sizden karşılandığı için size minnet etmek zoruna gidiyor, erkeklik gururu inciniyor onun aklınca. Çaba da göstermiyor siz niye çabalıyorsunuz ki size yazık.

Eşiniz çok büyük bi psikolojik hastaysa şizofenite vs. kendinde değilse bunu kim görecek.. Ki yaptığı şeyler hiç normal değil..Onu bi tedavi koltuğuna oturtup hayır bu bi rahatsızlık değil şımarıklık cevabını almadan vazgeçmeyin bence.Boşanmak zaten elinizde

oldukça genç ve donanımlısın. Tek başına kendi ayaklarının üstünde duracak kadar akıllısın.
kendini çok güzel anlatmışsın, yazın dilin çok net.
Adam resmen aşağılık kompleksinde, ve seni manüpile ediyor. Suçlu senmişsin gibi, hala sen düşünüyosun çözümleri.
Çalışmadığı halde, eve bir birey daha alıyor. 1 boğaz kolay doymuyor bu zamanda.
Adamın sana hazır sofralar kurup, gönlünü hoş etmesi gerekirken bir de esip gürlüyor.
Esip gürlemesi gereken sensin.
Çok mu aşıksın ? şükür çocuğun yok ve mümkünse yakın zamanda düşünme.
Kazandığın parayı kendine harca. Kalitelisini al. 'Yetmiyor' de, sen ona yüklen.
Boşan demiyorum, tarzım değil.
Ama lütfen adamı değiştirene kadar, sen değiş. Sen buna açıksın ama üzgünüm eşin değişime kapalı.net
sen değerlisin, o da bunun farkında ve sana yetişemediği için kompleks yaparak, zeytinyağı gibi üste çıkma, haklı olma çabasında. Seni aşağı çekiyor. Lütfen buna izin verme.
Kendi hava sahasında, bırak takılsın.

Son düzenleme:

adam resmen kendi beceriksizliğini eşine kusuyo..

ağzınız sağlık

Bu aslında çok da yakışıklı ama ağır abi. Kıza asla para harcatmaz, teyzemlerde de olmadığı için çevre yapamıyor. Birkaç kez beğenen oldu işte annanemdeyken komşunun torunu, dedemin bankacısı gibi, kızlar tanıştırılmak istediler. Teyzem kızların başını mı yakcam diyip hiç oralı olmadı

Sıkıntı adamın 30lu yaşlara gelip tecrübesiz olması. Yoksa dedikleriniz doğru, çoğu kurumsal firma yeni mezun mühendiste ahım şahım özellikler aramaz. Yetiştirilecek ya da Max 1-2 yıl tecrübeli ibaresini ilanına koyar, ortalama bir maaşla uygun olduğunu düşündüğü adayı alır.

Hem iş beğenmeyip hem çalışmayıp, hemde benim kendi paramla aldığım şeyler için bana böyle davransa, sonrada kafasindan kahve dökse ben öyle olmadı diyip evdeki en buyuk tencereyle kahve yapıp al bunu dök der sonrada kapinin önüne koyarim.
Bu adamı çekmek için ne gibi bir sebebiniz var anlamadım.
Maddi huzur yok, manevi huzur yok sevgi şüpheli ki bence oda yok eee anasinin adam edemedigini sizmi adam edecegim diye uğraşıyorsunuz?

Böyle bir modeli çok mu aradınız acaba. Anlattığınız her detay insana sinir krizi geçirtir.
Eve para getiren siz azar işiten yine siz. Paranızı yedirmek için mi derece yaptınız.
Kadınlar böyle böyle kanser verem oluyor işte. Kendinize vermediğiniz değeri elin oğlundan beklemeyin.
Evliliğinizi olduya bittiye getirmiş çalışsa da çalışmasa da bir cimrilik sezdim kendisinden zaten ki cimri adamla ömür geçmez. Umarım kendiniz için hayırlı olanın farkına varıp kurtulursunuz.

Kendine acımayan sizede acımayacaktır ilerleyen zamanlarda evli kalmaya devam ederseniz o öfkeyle o kahveyi sizin başınızdan dökecektir

Net hasta ruhlu
Hatta ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…