Eşimle her hafta sonu kavga ediyoruz boşanmam gerek mi ?

Kahveyi bi dahakine size mi döksün ? Cevabınız ayrıca bence ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz

Allahım senın yardımcın olsun. Hep diorum allahım ıyı hayırlı guzelını çalışkanını yuvasını düşünenı çıkarsın karsımıza.

Tedaviyi kabul etti arkadaşlar. Aynı zamanda aile terapistine gidecegiz birlikte . Hafta sonunda sertifikalı eğitim programına gitti. İş bulmak için çabalayacagim dedi. Bir de bu şekilde deneyeceğiz.
Anladı tabi bu haliyle aç açıkta kalacak. Neyse inşallah 2-3 seans sonrası savsaklamaz da az adam kılığına girer. Ama yolunuz uzun haberiniz olsun. Adamda öfke kontrolü sorunu ve şiddet eğilimi var. Tek başına da profesyonel yardım alması lazım. Psikiyatri bakacak bu adama terapist değil.

Tedaviyi kabul etti dediğim psikiyatriye gidecek birlikte ise aile terapistine gideceğiz. Biliyorum zor bir süreç bizi bekliyor.

Kesinlikle BOŞAN .Zaten mevcut durumda evde parazit gibi yaşayan o .maddi imkan varken bir kadının bu denli eziyet çekmesini ben anlayamıyorum.Tabi ki evlilik emek ,fedakarlıktır vs.Ama bazen de işin sonu başından bellidir .Yanlış anlaşılmasın benzer durumlar işsizlik,psikolojik sıkıntı vs bunlardan kaynaklı benimde evliliğim bitti ve şimdi iyi ki boşamışım diyorum.

Kendi işe yaramazlığını bu şekilde örtüyor..

Tedaviyi kabul etti arkadaşlar. Aynı zamanda aile terapistine gidecegiz birlikte . Hafta sonunda sertifikalı eğitim programına gitti. İş bulmak için çabalayacagim dedi. Bir de bu şekilde deneyeceğiz.
Çocuk da yoktu. Hata yaptınız.
Tertemiz bundan kurtulabilirdniz.
Yazık etmişsiniz

Tedaviyi kabul etti dediğim psikiyatriye gidecek birlikte ise aile terapistine gideceğiz. Biliyorum zor bir süreç bizi bekliyor.
Ailesi de destek olsun. Yani anne babası hayattaysa tedavisini desteklesinler. onlar götürsün doktora. Psikolojik hasta muhtemelen, gittim der gitmez. Hemen kabul edeceğini de sanmıyorm aslında

Benim kızım olsan var ya seni alırım eşşeğin tekini de suya gönderirim. Gelene kadar ye babam ye! Bir de kilitlerim o kocan olacak şerefsiz manipüleci tembel fasfakir kokuşmuşu da tezek diye çöpe atarım gerçi tezek bile işe yarıyor, b.k diye atarım!

eşiniz madem muhendis, bolum nedir bılmıyorum ama ozel sektorde az cok maas demeden ıs bulabılırdı

kardesım ve yegenım cok ıyı okullardan mezunlar ama daha orta sevıye okullardan mezun olanlar da buluyor

kaldı kucuk buyuk demeden, okuldayken bıle dergıde calısıp tecrube kazanmaya ve para kazanmaya ... ozel matematık dersı verıp harclıgını cıkaran cocuklardı her ıkısı de.

esınız , ustelık evlı. ve cıdden tembellık yapıyor. benım erkek kardesım 36 yasında, kendı evını kurdu, yıllardır her ay anneme maddı destek olur, abısı evlenırken abısının dugunune bıle cıddı destek olan, borc harc araba alan bır cocuk.

yegen, bıtcoın ve kredı derken kendıne araba aldı cocuk . ustelık daha 1 sene oldu ozelde ıs buldu. askerlıgını bıle ust tegmen olarak yaptı kı maddı bırıkım yapmak ıcın

yanı hıcbırsey gokten ınmıyor, kımseye...

ha bir de moda oldu, e-ticaret...

dış ticaret uzmanıyım, 2 yabancı dilim var, 16 senelik tecrübem var. ve kadın halimle işten cıkıp maceraya atılamıyorum. az cok duzenlı maas demesı gerekır, ozellıkle bır erkegın. evet ben de 6 ay tek basıma ıdare ettım evı ama esım ısten cıkartılmıstı, ıssızlık maası vardı, evı kendısınındı ve adam, cok buyuk bır kurumdan bakkal gıbı yere gecmeyı kabullendı ve 2 senedır katlanıyor hatta buraya. cunku ben olsam da olmasam da calısmak zorunda. ben calıssam da calısmasam da calısmak zorunda şu şartlarda... sızın esınızın gurur ve farkındalık sevıyesı sıfır valla

hem para kazanmıyor hem calıstırıyor sızı hem de plastıge bıle laf edıyor

bunları kendınıze yapmayın lutfen. sızın sırtınızda bır kambur ve bu kambur ıle yasamak mı ıstersınız yoksa zaten kendı hayatını devam ettırebılecek bırıyken bır de onu mu cekeceksınız

hadı cocuk olursa, nasıl olacak. maddı olarak... bu daha buyuk bır soru

sız severek cok fedakarlık yapmıssınız. bu da onda hadsızlık ve sımarıklıga neden olmus. sımdı de ezık hıssedıyor kendını ve sızden hırsını cıkarıyor resmen...

hıc cekmeyın boyle bır adamı.

yorumlarım az kalmıs, kafasını vuruyor, sıcak kahveyı dökuyor. bence gecmıs ya da guncel nedenler bılemem ama psıkolojısı bozuk esınızın. onun tedavısını beklemek yerıne, bır de bakıcı , hemsıresı, doktoru olmak yerıne kendı hayatınız ıcın bunların hepsını, kendınız ıcın bunların hepsını yapın.

fınansör, anne-baba, abi-abla, bakıcı... zaten olmuşsunuz bu adama, daha fazlasını yapmayın

Ayyy bismillahirrahmanirrahim bu adam kesinlikle ruh hastası. 14 liralık kap için kafasından aşağı sıcak kahve döktü ha! bir de soruyor musun boşanayım mı diye Sayın Üniversiteyi dereceyle bitiren hanım? 14 Lira için bunu yapan diğer zamanlarda sizin üzerinize çaydanlık suyunu döker cayır cayır yakar sizi. psikopat herif.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…