Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Arkadaşın derdi okumada değil, o seni Bi yerden kıskandı ama neyi kıskandı çözemedim.
Ben çözdüm, bu sefer bu derdin çatır çatır çözülebilir olmasını kıskandı. Sevgilisi ile işleri ortak yapması da hayatından memnun olmasına yetmiyor, premium haset ya böylesini görmedim .

Tıpış tıpış konuşmak için geleceği o anı bekliyorum

Eşinizin zihniyeti belli ‘kadın hem maaş getirsin hem de ev hanımı olsun’

zaten bu zihniyetteki herifler ve anaları hep öğretmen gelin istiyorlar ‘çalışan ev hanımı onlara göre öğretmen kadın’

Kocanızın sizinle evlenme motivasyonu da bu olmuş emin ol ev hanımı olsaydın ya da yoğun mesaili bir işin olsaydı senle evlenmezdi,

şimdi ise hayal kırıklığına uğramış tepkisi ondan, ne söyleseniz de değişmez.

Böyle tipler ayrılınca da arkadan ‘ zaten hiç bir ev işi yapmıyordu’ diye herkese anlatırlar.Mantı açmanızı evde hergün yemek yapmanızı hiçe sayarlar.

Evet tek enerjik kadın sensin, tek tutkulu kadın da sensin, senin dışındaki bütün kadınlar sıkıcı ve erkekleri haketmiyor. Yaşamaya bile hakkımız yok bizim.
Onu demiyorum da.bu ne yorgunluk be. Vitaminsiz mineralsiz misiniz ? Söyleyin de para vereyim, besleyici birşeyler alin bari.nefes alırken yoruluyorum yazacaksınız artik.amm biz de hergün hergün nefes aliyoruz, kahve içiyoruz. Eee kolay mı fincanı kaç defa ağzına götürüp getirmek.bünyem kaldırmaz valla.eve gider yatarım .süperman miyim neyim anlamadım ki.

Tıpış tıpış konuşmak için geleceği o anı bekliyorum
Kendinizi fazla doldurmayın bence. Çok inatlaşma ve küslük gerektiren bir konu değil. İyilikle daha fazla mesafe kat edebilirsiniz. Eşiniz iş yapmadığında sinirlensenizde, belli etmeden onu işlere ortak edin. Öylece o da çalışacaktır. Erkekler komutla çalışıyor, kendiliklerinden düşünüp yapmaları zor Ayrıca çocuk olmayan, gündüz evde olunmayan bir evde o kadar ne iş birikiyor anlamadım. Kendinize fazladan işler çıkarıyorsunuz gibi. Bizde iki kişiyiz, robot da var, ev çok kirlenmiyor.

Sağlıkçıyım.

Bi tane doğur o zaman görücem seni ben. Eşref vaktine denk gelir inş duam kabul olur.

Benim eşim komutla çalışmıyor. Sıkıntı tam olarak burda. Ben ona diyorum ki "şunları yapar mısın" o "sanki hiç yapmıyormuşum gibi iş yaptırmaya çalışıyorsun bana" diyor ve de nankör ilan ediyor beni. "Söyle de yapayım" diyen biri değil. Yaptıkları zaten yeterli diye görüyor. Ama yeter. Sevgimden fedakarlık yapmışken asıl nankör oyken gelip de bana nasıl nankör der haklı gibi yatağı ayırır. O zaman maaşımdan zırnık istemesin.

Para kesilince düzelmeyen adamı daha görmedim ben. Ayın 15 ine kadar küssün bakalım.

Daha yeni evli sayılırsınız, söylense de yapsın, azıcık arsız olmak lazım ben olsam gezmeye giderdim akşam.

Ben çalışmıyorum bebeğim koca parası yiyorum. Evin işini de kocam yapıyor. Ben yorulmuyorum yani. Tüm enerjimi sevişmek için harcıyorum. Nasıl iyi geldi mi ortadan kaça ayrıldın.

Bizde çocuk yok. Azcık el atsa zaten mis gibi olur ev. İki kişiyiz ikimiz de pis değiliz düzenliyiz o daha bile düzenli hatta. Ama böyle davranmaya devam ederse ben de yardımcı alırım
Benim temizlik anlayisim digerlerinden farklı olduğu için ve maddi durumum hiç yetmediği için hiç düzenli yardımcı almadım ben. Ama sırf eşinize ders olsun diye bir aylık maaşınızı gerekirse yardımcıya harcayın. Ama aylık falan değil..günlük gelsin. Çünkü günlük yemek ve bulaşık işi hiç az değil. Sonra kendi teklif eder birlikte yapalım falan diye paradan olmamak için.

Ben çözdüm, bu sefer bu derdin çatır çatır çözülebilir olmasını kıskandı. Sevgilisi ile işleri ortak yapması da hayatından memnun olmasına yetmiyor, premium haset ya böylesini görmedim .
ne sevgilisi ya atıyor kafadan hayallerini yazıyor. Fuckbudy si vardır işte. Adam sabahına kalkıp gidiyordur birlikte kahvaltı bile etmiyordur ne birlikte iş yapması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…