Sizi gidi çürükler sizi.Kendisi tecavuz edilen birini bile kiskanan biri.
Hic muhattap olmayin
Niye yalan mı söylemiş ?Sizi gidi çürükler sizi.
Ben çözdüm, bu sefer bu derdin çatır çatır çözülebilir olmasını kıskandı. Sevgilisi ile işleri ortak yapması da hayatından memnun olmasına yetmiyor, premium haset ya böylesini görmedim .Arkadaşın derdi okumada değil, o seni Bi yerden kıskandı ama neyi kıskandı çözemedim.
Tıpış tıpış konuşmak için geleceği o anı bekliyorum
Onu demiyorum da.bu ne yorgunluk be. Vitaminsiz mineralsiz misiniz ? Söyleyin de para vereyim, besleyici birşeyler alin bari.nefes alırken yoruluyorum yazacaksınız artik.amm biz de hergün hergün nefes aliyoruz, kahve içiyoruz. Eee kolay mı fincanı kaç defa ağzına götürüp getirmek.bünyem kaldırmaz valla.eve gider yatarımEvet tek enerjik kadın sensin, tek tutkulu kadın da sensin, senin dışındaki bütün kadınlar sıkıcı ve erkekleri haketmiyor. Yaşamaya bile hakkımız yok bizim.
Kendinizi fazla doldurmayın bence. Çok inatlaşma ve küslük gerektiren bir konu değil. İyilikle daha fazla mesafe kat edebilirsiniz. Eşiniz iş yapmadığında sinirlensenizde, belli etmeden onu işlere ortak edin. Öylece o da çalışacaktır. Erkekler komutla çalışıyor, kendiliklerinden düşünüp yapmaları zorTıpış tıpış konuşmak için geleceği o anı bekliyorum
Sağlıkçıyım.Çok merak ediyorum siz ne iş yapıyorsunuz . Yarım gün kres yaşlarıyla çalışıyorum (3-3.5 yaş sınıfım) 8.30-12.30 arası çalışıyorum sadece . Ama yoruluyorum yani her işin kendine göre zorlukları var öğretmenlik ota boka tatil ,yatış diyemezsiniz . Diyorsanız da keşke sizde öğretmen olsaydınız yatardiniz
Ne alaka şu konuyla.2 sene önceki mevzuNiye yalan mı söylemiş ?
Tecavüze ugrayan bir kadını bile begenildigi için tecavüze ugradıgı algını burada anlatırken övgüye mazhar olacagını mı düşünmüştün ?
Bi tane doğur o zaman görücem seni ben. Eşref vaktine denk gelir inş duam kabul olur.Onu demiyorum da.bu ne yorgunluk be. Vitaminsiz mineralsiz misiniz ? Söyleyin de para vereyim, besleyici birşeyler alin bari.nefes alırken yoruluyorum yazacaksınız artik.amm biz de hergün hergün nefes aliyoruz, kahve içiyoruz. Eee kolay mı fincanı kaç defa ağzına götürüp getirmek.bünyem kaldırmaz valla.eve gider yatarım.süperman miyim neyim anlamadım ki.
Çocuğu olmayanlar da öyle konuşuyor.Bi tane doğur o zaman görücem seni ben. Eşref vaktine denk gelir inş duam kabul olur.
Kendi sorunları.. Senin doğurman lazım, bakalım öyle adaletten yoksun bıçakla kesilmişçesine eşitlikten bahsedebilecek misin o zaman da, inşallah görürüz o günleri.Çocuğu olmayanlar da öyle konuşuyor.
Eee cocuk illaki kadına kalacak tabi daha fazla.ona birşey diyemem.Kendi sorunları.. Senin doğurman lazım, bakalım öyle adaletten yoksun bıçakla kesilmişçesine eşitlikten bahsedebilecek misin o zaman da, inşallah görürüz o günleri.
Benim eşim komutla çalışmıyor. Sıkıntı tam olarak burda. Ben ona diyorum ki "şunları yapar mısın" o "sanki hiç yapmıyormuşum gibi iş yaptırmaya çalışıyorsun bana" diyor ve de nankör ilan ediyor beni. "Söyle de yapayım" diyen biri değil. Yaptıkları zaten yeterli diye görüyor. Ama yeter. Sevgimden fedakarlık yapmışken asıl nankör oyken gelip de bana nasıl nankör der haklı gibi yatağı ayırır. O zaman maaşımdan zırnık istemesin.Kendinizi fazla doldurmayın bence. Çok inatlaşma ve küslük gerektiren bir konu değil. İyilikle daha fazla mesafe kat edebilirsiniz. Eşiniz iş yapmadığında sinirlensenizde, belli etmeden onu işlere ortak edin. Öylece o da çalışacaktır. Erkekler komutla çalışıyor, kendiliklerinden düşünüp yapmaları zorAyrıca çocuk olmayan, gündüz evde olunmayan bir evde o kadar ne iş birikiyor anlamadım. Kendinize fazladan işler çıkarıyorsunuz gibi. Bizde iki kişiyiz, robot da var, ev çok kirlenmiyor.
Para kesilince düzelmeyen adamı daha görmedim ben. Ayın 15 ine kadar küssün bakalım.Benim eşim komutla çalışmıyor. Sıkıntı tam olarak burda. Ben ona diyorum ki "şunları yapar mısın" o "sanki hiç yapmıyormuşum gibi iş yaptırmaya çalışıyorsun bana" diyor ve de nankör ilan ediyor beni. "Söyle de yapayım" diyen biri değil. Yaptıkları zaten yeterli diye görüyor. Ama yeter. Sevgimden fedakarlık yapmışken asıl nankör oyken gelip de bana nasıl nankör der haklı gibi yatağı ayırır. O zaman maaşımdan zırnık istemesin.
Daha yeni evli sayılırsınız, söylense de yapsın, azıcık arsız olmak lazımBenim eşim komutla çalışmıyor. Sıkıntı tam olarak burda. Ben ona diyorum ki "şunları yapar mısın" o "sanki hiç yapmıyormuşum gibi iş yaptırmaya çalışıyorsun bana" diyor ve de nankör ilan ediyor beni. "Söyle de yapayım" diyen biri değil. Yaptıkları zaten yeterli diye görüyor. Ama yeter. Sevgimden fedakarlık yapmışken asıl nankör oyken gelip de bana nasıl nankör der haklı gibi yatağı ayırır. O zaman maaşımdan zırnık istemesin.
Ben çalışmıyorum bebeğim koca parası yiyorum. Evin işini de kocam yapıyor. Ben yorulmuyorum yani. Tüm enerjimi sevişmek için harcıyorum. Nasıl iyi geldi mi ortadan kaça ayrıldın.Onu demiyorum da.bu ne yorgunluk be. Vitaminsiz mineralsiz misiniz ? Söyleyin de para vereyim, besleyici birşeyler alin bari.nefes alırken yoruluyorum yazacaksınız artik.amm biz de hergün hergün nefes aliyoruz, kahve içiyoruz. Eee kolay mı fincanı kaç defa ağzına götürüp getirmek.bünyem kaldırmaz valla.eve gider yatarım.süperman miyim neyim anlamadım ki.
Sizin gibi saglikci olmaz olsun.Sağlıkçıyım.
Benim temizlik anlayisim digerlerinden farklı olduğu için ve maddi durumum hiç yetmediği için hiç düzenli yardımcı almadım ben. Ama sırf eşinize ders olsun diye bir aylık maaşınızı gerekirse yardımcıya harcayın. Ama aylık falan değil..günlük gelsin. Çünkü günlük yemek ve bulaşık işi hiç az değil. Sonra kendi teklif eder birlikte yapalım falan diye paradan olmamak için.Bizde çocuk yok. Azcık el atsa zaten mis gibi olur ev. İki kişiyiz ikimiz de pis değiliz düzenliyiz o daha bile düzenli hatta. Ama böyle davranmaya devam ederse ben de yardımcı alırım
ne sevgilisi ya atıyor kafadan hayallerini yazıyor. Fuckbudy si vardır işte. Adam sabahına kalkıp gidiyordur birlikte kahvaltı bile etmiyordur ne birlikte iş yapması.Ben çözdüm, bu sefer bu derdin çatır çatır çözülebilir olmasını kıskandı. Sevgilisi ile işleri ortak yapması da hayatından memnun olmasına yetmiyor, premium haset ya böylesini görmedim .
Geçen konu olmuştu haberleri var. Yalnız bu sefer biraz agresif geldi bana ilk başta inanmamıştım ama buradakiler hemen çözmüştü.