- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Canı çekiyorsa hazır mantı alıp kendi haşlasaymış.İkimiz de çalışıyoruz. Birlikte okula gidip geliyoruz. Eşim normalde kendi lavabosunu temizler, kuşumuzun yemini suyunu o koyar, dışarı işlerini falan o halleder, balkonu o temizler. Dağınık pis biri de değildir. Fakat benim şöyle bir şikayetim var. Okuldan ikimiz de eve dönüyoruz ve mutfak, çamaşır işleri tamamen bende olduğu için eve gelince zaten benim mesaim direkt başlıyor. Ve ben sürekli koşuştururken onun eve gelince dinlenme moduna girmesinden rahatsız oldum. Çünkü ikimiz de çalışıyorsak ev yükü kadında olmamalı. Ben de ufak tefek şeyler istemeye başladım ondan, mesela dedim ki "çamaşırlar serili de sen getirir misin?" bu tarz ufak şeyler. Fakat o bilerek benim istediğimi bildiğinden mırın kırın ediyor bana. Benim yaptıklarımı sen görmüyorsun sanki hiçbir şey yapmıyorum gibi davranıyorsun diyor. Oysaki benim tek derdim işler biriktiğinde ufak tefek ucundan tutması. Ve şöyle bir örnek vereyim bana yaptığı iş olarak diyor ki "sabah yemeği koymamışsın ben koydum". Halbuki okula gidecek yemeği ben dünden hazırlamıştım buzdolabındaydı, "yaptım" dediği şey o yemeği poşete koymak. Yemek de mantı bu arada. Canı çekiyor diye bir gün öncesinden onca işin arasından onun için açtım yaptım. Ben mantıyı yapıyorum, o sabah poşete koydu diye kendini iş yapmış olarak görüyor. Ve şu anda bana aşırı tripli. Yaptığım yemeği yemedi. Yatağı ayırdı salonda yatıyor. Kendini tamamen haklı görüyor bu benim canımı inanılmaz sıkıyor. Sırf öğlen arasında da yaptığım yemeği yememek için oruç tutuyor bugün. Konuşmuyoruz etmiyoruz. Bana nankör olduğumu söyledi. Canımı en sıkan şeylerden biri de "ben de senin gibi işten gelince dinlenmek istiyorum, kitap okumak istiyorum" dediğimde "o zaman daha geç uyu yarım saat kitabını oku" dedi. Ben nankörsem o bencil değil mi bu durumda?
Ünlü düşünür, kadın hakları koruma derneği başkanı konuştu. Ulen değişik dün Bi konuda kocalarının sizi hep aynı kadınla aldatıyorsa bu seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını neden kabul etmiyorsunuz diyorken gelmiş bugün yatağını ayırdıysa boşarım vefasız dediyse boşarım diyorsun. Seni bilmesek hak vereceğiz de yine Bi yerden kıskanacak sebep buldun yemiyoruz yani, en azından ben.Yaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağız.sizinle evli olmak çok kolay olmalı. Evet nankör demek ve yatakları ayırmak benim için büyük olaylar.demek ki adam size yeterince cinsel çekim duymuyor ki yatakları ayırabiliyor, size temas etmeden uyumak onun için bir sorun değil.gece siz orada yanıbaşında yatarken adam hiç yükselmiyor size.evliliğin en temel getirisini bir kalemde söküp atabiliyor. evet bu benim için felaket bir durum.ne kadar basit bir bakış açınız var.
Neee seviyeli ilişki mi ahahahahhah. Aynı kadınla aldatılmayı kabul ediyor ama nankör deyince boşanacak. Ayarı kaymış ya bunun.Ünlü düşünür, kadın hakları koruma derneği başkanı konuştu. Ulen değişik dün Bi konuda kocalarının sizi hep aynı kadınla aldatıyorsa bu seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını neden kabul etmiyorsunuz diyorken gelmiş bugün yatağını ayırdıysa boşarım vefasız dediyse boşarım diyorsun. Seni bilmesek hak vereceğiz de yine Bi yerden kıskanacak sebep buldun yemiyoruz yani, en azından ben.
Evet bu kadarını kabul edemez miymişiz. Hep aynı kadınla oluyorsa ilişki seviyeliymiş. Tek eşli olunca tutku kalmazmış vs vs bir sürü saçmalamalardan seçmeler. Yani hanımlar eşiniz size nankör falan derse hemen boşanıyorsunuz ama aynı kadınla aldatılıyorsanız Evliliğinizi heyecanlandırdığı için teşekkür ediyorsunuz ok?Neee seviyeli ilişki mi ahahahahhah. Aynı kadınla aldatılmayı kabul ediyor ama nankör deyince boşanacak. Ayarı kaymış ya bunun.
Aslında kötüden kasıt ev işi yapmaması işten gelince uzanması benim için kötüdür ..ondan sonra isterse çanta alsin gül alsın ..oda iyi bir şey tabi hiç yoktan iyidir. İnsalalh digeride olur , anlar seni .Kötü davranmıyordu çünkü. Bu olaydan bir gün önce beni şımartan sensiz üzüntüden mahvolurum seni çok seviyorum diyen hiç aklımda yokken ihtiyacım yokken bana çok güzel bi çanta alan, ailesiyle sorun yaşadığımda benim arkamda duran ezdirmeyen birisi. Yani siz sadece bu konu üzerinden ilişkimize vakıfsınız o yüzden tuhaf gelmiş olabilir. Bu kavgada söyleyeceklerini bilseydim mantıyı bırak pilav yapmazdım hala şaşkınım
Ne alaka eline maşayi mi al dedi sanki..
Doğru düzgün akıl fikir almak yada iç bosalmakt için serzenişte bulunmuş ..
Adamın felaket özellikleri derken sizinkisi evde onlukle durup 3 öğün yemek yapıyor sanırım ve daha dahası
Yiyin birbirinizi. Ete para vermeyin.Yaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağız.sizinle evli olmak çok kolay olmalı. Evet nankör demek ve yatakları ayırmak benim için büyük olaylar.demek ki adam size yeterince cinsel çekim duymuyor ki yatakları ayırabiliyor, size temas etmeden uyumak onun için bir sorun değil.gece siz orada yanıbaşında yatarken adam hiç yükselmiyor size.evliliğin en temel getirisini bir kalemde söküp atabiliyor. evet bu benim için felaket bir durum.ne kadar basit bir bakış açınız var.
Ünlü düşünür, kadın hakları koruma derneği başkanı konuştu. Ulen değişik dün Bi konuda kocalarının sizi hep aynı kadınla aldatıyorsa bu seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını neden kabul etmiyorsunuz diyorken gelmiş bugün yatağını ayırdıysa boşarım vefasız dediyse boşarım diyorsun. Seni bilmesek hak vereceğiz de yine Bi yerden kıskanacak sebep buldun yemiyoruz yani, en azından ben.
sEn bu kadar isin arasinda adama manti yaparsan adamda seni kullanir. Su erkeklere iyi davranmayin. Aksam sofrada bi corba bi pilav gorunce sukretcek kivama getirin bunlari ki anca akillanirlar. sen onun annesimisin ki cani manti cekmis de manti yapiyorsun. Sadece oglum cani birsey isterse yaparim cunku onun annesiyim. Esim kalkip kendi yapabilir eli ayagi var sukur.İkimiz de çalışıyoruz. Birlikte okula gidip geliyoruz. Eşim normalde kendi lavabosunu temizler, kuşumuzun yemini suyunu o koyar, dışarı işlerini falan o halleder, balkonu o temizler. Dağınık pis biri de değildir. Fakat benim şöyle bir şikayetim var. Okuldan ikimiz de eve dönüyoruz ve mutfak, çamaşır işleri tamamen bende olduğu için eve gelince zaten benim mesaim direkt başlıyor. Ve ben sürekli koşuştururken onun eve gelince dinlenme moduna girmesinden rahatsız oldum. Çünkü ikimiz de çalışıyorsak ev yükü kadında olmamalı. Ben de ufak tefek şeyler istemeye başladım ondan, mesela dedim ki "çamaşırlar serili de sen getirir misin?" bu tarz ufak şeyler. Fakat o bilerek benim istediğimi bildiğinden mırın kırın ediyor bana. Benim yaptıklarımı sen görmüyorsun sanki hiçbir şey yapmıyorum gibi davranıyorsun diyor. Oysaki benim tek derdim işler biriktiğinde ufak tefek ucundan tutması. Ve şöyle bir örnek vereyim bana yaptığı iş olarak diyor ki "sabah yemeği koymamışsın ben koydum". Halbuki okula gidecek yemeği ben dünden hazırlamıştım buzdolabındaydı, "yaptım" dediği şey o yemeği poşete koymak. Yemek de mantı bu arada. Canı çekiyor diye bir gün öncesinden onca işin arasından onun için açtım yaptım. Ben mantıyı yapıyorum, o sabah poşete koydu diye kendini iş yapmış olarak görüyor. Ve şu anda bana aşırı tripli. Yaptığım yemeği yemedi. Yatağı ayırdı salonda yatıyor. Kendini tamamen haklı görüyor bu benim canımı inanılmaz sıkıyor. Sırf öğlen arasında da yaptığım yemeği yememek için oruç tutuyor bugün. Konuşmuyoruz etmiyoruz. Bana nankör olduğumu söyledi. Canımı en sıkan şeylerden biri de "ben de senin gibi işten gelince dinlenmek istiyorum, kitap okumak istiyorum" dediğimde "o zaman daha geç uyu yarım saat kitabını oku" dedi. Ben nankörsem o bencil değil mi bu durumda?
Uzulme bosver hamilesin bide ❤ disardan siparis verseydiniz keske. Allah buyuk merak etme akli basina gelir onunda kiymetini anlar. Kadin erkek farketmez insanda merhamet olsun.Haklisiniz ama esinizin yaptiklarini okuyunca bana fazla bile geldi kendi yasadiklarim yuzunden sanirim. Ben dokuz aylik hamileyim esim de genel olarak destek oluyor manevi acidan hani dr a falan bile bu zamana kadar hic tek gitmedim mesela ama ev isleri konusunda hicbir yardimi olmuyor bazen el supurgesiyle supurge yapar o kadar. Dun cok yorulmustum midem bulaniyordu basim donuyordu. Resmen benden yemek bekledi. Karnim cok acikti diyorum isten geldim ben mi hazirlayayim diyor. Kalktim yine hazirladim ama cok gucume gitti. Disaridaki eslere bakiyorum en azindan hamile esleri icin peşlerinde pervane oluyorlar simartiyorlar karilarini ben henuz boyle bir sey yasayamadim. Cok sinir oluyorum kafaya takiyorum bazen. Bu gunleri de unutmucam gibime geliyor. Ben de cok kirginim ve sinirliyim su an ona karsi. Bence genel turk erkeklerinde bu kafa yapisi varsa da ozellikle 40 yas oncesi erkek kusaginda daha cok destek olma esi anlama durumu var. Tabi bu biraz da kisiden kisiye degisiyor ama cevremde cok karisina destek olan erkek taniyorum. Bencil olanlarsa iste boyle oluyor
Benim eşimde sevgiliyken bi kere onume bos cay bardagi koymustu cay doldur anlaminda , dalagini sökmüştümEee yani ?.evlenince evrim mi geçiriliyor
Bence boşan bu kadar sinir strese değmezYani geniş bakmak lazım her erkek gerçekten farklı görüyorumçevremiz geniş.Sukur deneyimlemedim hiç sorunum yok bu anlamda.
Ama işin bu boyutuda var küçük dusunceli insan bilinç psikolojisi bilmeyen farkındalığı oluşmamış küçük beyinler laf üretiyor anca fikir degilde
Anlamiyorum ki aslinda bakarsan cok merhametli ama boyle degisik davranislari da var. Bencil mi nedir anlayamadim.Uzulme bosver hamilesin bide ❤ disardan siparis verseydiniz keske. Allah buyuk merak etme akli basina gelir onunda kiymetini anlar. Kadin erkek farketmez insanda merhamet olsun.
Bunu da ne kadar abarttınız sanki mantıyı vir o yedi. Ben de seviyorum arkadaş mantıyı seviyorum yaptım bir güzel de yedik. Bana yap bile demedisEn bu kadar isin arasinda adama manti yaparsan adamda seni kullanir. Su erkeklere iyi davranmayin. Aksam sofrada bi corba bi pilav gorunce sukretcek kivama getirin bunlari ki anca akillanirlar. sen onun annesimisin ki cani manti cekmis de manti yapiyorsun. Sadece oglum cani birsey isterse yaparim cunku onun annesiyim. Esim kalkip kendi yapabilir eli ayagi var sukur.
Ev işleri kadın işiyse evi geçindirmek de erkek işi, o zaman ben de her işi yapayım ama maaşımdan kuruş vermem diyeceğimböyle konularda eşlerin işlere ortak olmamasından ziyade karşı tarafa değer vermemesine kızıyorum ben. Böyle adamlar bariz olarak karşısındaki kasına değer vermiyor. Bilinç altında kadını hizmetçi kodlamış. O kadar erkekse sizin maaşınızın 5 kuruşuna dokunmasın madem. Hem kadının parasını yesin hem de erkek olsun ev işi yapmaz desin, yok öyle bir dünya kusura bakmasın. Ben olsam derim “ ev işi yapmayacak kadar adamsan, maaşıma tamah etmeyecek kadar da adam ol.” Diye. Diyebilir misiniz? Bence demelisiniz.
Eee niye bize anlatıyon o zaman yap demediyseBunu da ne kadar abarttınız sanki mantıyı vir o yedi. Ben de seviyorum arkadaş mantıyı seviyorum yaptım bir güzel de yedik. Bana yap bile demedi
Haftada bir tam gün yardımcı gelsin sana sadece günlük vc banyo çamaşır yemek kalır dinlenir kitap okursun bunu yap istemiyorsan iş yapacaksın dersinİkimiz de çalışıyoruz. Birlikte okula gidip geliyoruz. Eşim normalde kendi lavabosunu temizler, kuşumuzun yemini suyunu o koyar, dışarı işlerini falan o halleder, balkonu o temizler. Dağınık pis biri de değildir. Fakat benim şöyle bir şikayetim var. Okuldan ikimiz de eve dönüyoruz ve mutfak, çamaşır işleri tamamen bende olduğu için eve gelince zaten benim mesaim direkt başlıyor. Ve ben sürekli koşuştururken onun eve gelince dinlenme moduna girmesinden rahatsız oldum. Çünkü ikimiz de çalışıyorsak ev yükü kadında olmamalı. Ben de ufak tefek şeyler istemeye başladım ondan, mesela dedim ki "çamaşırlar serili de sen getirir misin?" bu tarz ufak şeyler. Fakat o bilerek benim istediğimi bildiğinden mırın kırın ediyor bana. Benim yaptıklarımı sen görmüyorsun sanki hiçbir şey yapmıyorum gibi davranıyorsun diyor. Oysaki benim tek derdim işler biriktiğinde ufak tefek ucundan tutması. Ve şöyle bir örnek vereyim bana yaptığı iş olarak diyor ki "sabah yemeği koymamışsın ben koydum". Halbuki okula gidecek yemeği ben dünden hazırlamıştım buzdolabındaydı, "yaptım" dediği şey o yemeği poşete koymak. Yemek de mantı bu arada. Canı çekiyor diye bir gün öncesinden onca işin arasından onun için açtım yaptım. Ben mantıyı yapıyorum, o sabah poşete koydu diye kendini iş yapmış olarak görüyor. Ve şu anda bana aşırı tripli. Yaptığım yemeği yemedi. Yatağı ayırdı salonda yatıyor. Kendini tamamen haklı görüyor bu benim canımı inanılmaz sıkıyor. Sırf öğlen arasında da yaptığım yemeği yememek için oruç tutuyor bugün. Konuşmuyoruz etmiyoruz. Bana nankör olduğumu söyledi. Canımı en sıkan şeylerden biri de "ben de senin gibi işten gelince dinlenmek istiyorum, kitap okumak istiyorum" dediğimde "o zaman daha geç uyu yarım saat kitabını oku" dedi. Ben nankörsem o bencil değil mi bu durumda?
Sen ne laftan anlamaz bi şey çıktın ya. Adamı değil mantıyı savunuyorum arkadaş ben de mantı seviyorum yaptım babanızı öldürmüşüm gibi davranmayı kesin artık. Sen de bi taraflarından anlayıp bana çemkirme. Git biraz kitap oku paragraf sorusu çözEee niye bize anlatıyon o zaman yap demediysekardeş sen bu adamdan memnunsun, maşallah çok da seviyorsun. Kapat madem şu konunu.yakında tabi yapacağım kocam değil mi ? diyeceksiniz çünkü
Arkadaşın derdi okumada değil, o seni Bi yerden kıskandı ama neyi kıskandı çözemedim.Sen ne laftan anlamaz bi şey çıktın ya. Adamı değil mantıyı savunuyorum arkadaş ben de mantı seviyorum yaptım babanızı öldürmüşüm gibi davranmayı kesin artık. Sen de bi taraflarından anlayıp bana çemkirme. Git biraz kitap oku paragraf sorusu çöz