Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Cevabım size değildi ama madem alıntı yaptıniz evet tatilimiz çok yılın yarısında yatıyoruz her yaptığımız işten para alıyoruz siz işin bu boyutuyla bakıyorsunuz bizde çocuklarımizi gelecegimizi en iyi şekilde yetiştirmek icin tüm enerjimizi okulda tuketip eve yorgun geliyoruz. Akademik boyutu bı yana bunun yanında insan yetiştirmeye çalışıyoruz. Siz bizim tatilimizi hesabıyla uğraşırken evet biz çok yoruluyoruz. Ve bu durumda hayat arkadaşımızdan yardım istiiyoruz.

Kesinlikle öyle. Ben hem dışarda çalışayım hem evde çalışayım kendisi azcık yardım edip kendini nimetten saysın. Bi de kötü kocaları örnek göstersin.

Boşanıp da iş çıkarma len başımıza,otur oturduğun yerde
Ev işi için koca mı boşanır. En fazla mok götürür o evi,bir bardak dahi kaldırmam olur biter

Bir insanın sevdiği bir insana karşı karşılıklı bu derece küs olması ve ağzının payını versem diye hırsla beklemesi, bir bana mı tuhaf geliyor?

Hiç mi sevmediniz karşılıklı birbirinizi ya hiç mi aşık olmadınız? Biz de eşimle tartışırız ama 1 saat bile aramız kötü olunca karşılıklı kendimizi çok kötü hissedip geri dönüp duygularimizi birbirimize açıklayıp, sarılıp, birbirimizi sevdiğimizi söyleyip kapatırız sorunu.

Bilmiyorum ben karşılıklı hislerde şimdiden bir sorun olduğunu düşünüyorum. Böyle bir sorun olduğu için aslında basit konular da bu kadar uzuyor demek ki, ama üzücü.

Bana acımayana ben acımam hanımefendi. Konu bu kadar net. Sizin için her şey güllük gülistanlık olabilir sizin mantığınıza göre seviyorsanız kavga da etmiyorsunuzdur.

Günlük değil burası yavrum.durup durup aklındaki şeyleri yazip duruyorsun abuk sabuk.adı üstünde burası bir derdim var.kendi ağzınla.derdim yok diyoraun.git normal arkadaşlarinla sohbet et.
Kız daha napsın adamla konuşmuyorlar kaç gündür temizlik meselesi yüzünden. Gayette öfkeli eşine. Ne istiyorsun hemen gidip dava mı açsın.

Onun neye boşan neye boşanma dediği belli değil. Konu sahibi aldatılsaydı bunda büyütecek ne var adam doğasına göre davranıyor derdi.

Valla bana da çok garip geliyor.ben 2 saat bile küs kalamıyorum.bir de biz dayanamayıp hemen sevişiuorum.sabah dayabsak akşam dayanamayız, akşam dayansak sabah dayanamayız.hiç lipido da yok bunlarda bacım

Valla bana da çok garip geliyor.ben 2 saat bile küs kalamıyorum.bir de biz dayanamayıp hemen sevişiuorum.sabah dayabsak akşam dayanamayız, akşam dayansak sabah dayanamayız.hiç lipido da yok bunlarda bacım
Hani ben şikayetçi değildim şimdi niye aksini söylüyorsun bir de böyle linç etmeye çalışıyorsun senin tek derdin bi yeri yakalayayım da linç edeyim hani derdim yoktu acımamalıydınız bana? Hani kocam da kocam diyordum? Şimdi de eşime öfkeliyim diye lince başlamışsın azgın teke seni

Milletle oyuncak gibi oynuyon he sen de.

Boşan da içi soğusun yazık

Biz de Bibibella ile liPidoluyuz diye gezelim. Bu kadar aklımız fikrimiz sevüşmekte olamadı ya lanet olsun.

Kesinlikle öyle. Ben hem dışarda çalışayım hem evde çalışayım kendisi azcık yardım edip kendini nimetten saysın. Bi de kötü kocaları örnek göstersin.
Bir de aslında bizim de suçumuz biraz. Çünkü onlara kodlandığı kadar bizim coğrafyamızdaki kadınlara da kodlanan o kadar yanlış şey var ki. Sanki bie evi çekip çevirmek kadının görevi ev işlerini sen yapmazsan eksiksin beceriksizsin sanki o erkeğe huzurlu ortamı sağlamak iliklerimize işlemiş gibi. Bunu değiştirmek lazım bence ve burada kadınlara iş fazlaca düşüyor. Çocuklarımızı yetiştirirken kızlara sofra kurdurup erkek çocuklarının ayağına su götürürse anneler böyle olur maalesef.

Hep diyorum benim erkek arkadaşımın annesi çeşitli imkansızlıklarla yetişmiş doğulu bir kadın şırnaklılar ve o kadar saygı duyulası bir insanki. Çünkü kız erkek demeden tüm çocuklarına yatak toplatmış, sofra kurdurmuş, bulaşık yıkatmış. Ben çok ezildim istedim ki kızlarım erkeklerin de iş yaptığını görsün oğullarım karılarını ezmesin diyor. O bakış açısına sahip olmasına o kadar saygı duyuyorum ki. Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz uzun süredir ve gel yardım et bile dememişimdir bir kere. Hafta sonu temizliğe başlarız eşit bir iş bölümüyle. Ben yemek yapıyorsam o kesinlikle bir yandan mutfağı toplar bazen olur ben direkt gelir tv karşısında uzanırım her şeyi o halleder bazen de tam tersi. Hiçbir iş talebinde bulunmaz canım herhangi bir şey yapmak istemezse boşver yapma ev kokmaz ya der. Ve tüm çocukları da böyle bu kadının, eşi çalışmayan bile sofra kurmaya toplamaya- duştan sonra duşa kabin temizlemeye, makine boşaltmaya yardım ediyor. Dört oğlunun dördünün de böyle olması tesadüf olamaz. Dördü de dışardan görenlerin çok baskın karakter olduğunu düşünecekleri tipler.

Benim küçük kaynım da çok iyidir her an yardımcıdır annesine. Benim eşim de normalde daha aktifti. Bekarken her şeyini yapabilen bi insan. Onun mantığı evleneyim bu işlerimi eşim yapsın. O yüzden şimdi yapmak istemiyor beyefendi. Ve ne kadınlar varmış hem çalışıp hem evdeki her işi yapıyorlarmış ne kocalar varmış el sürmüyormuş. Onlar aptalsa benim suçum ne? Adama hamallık yapmak için mi okudum iş sahibi oldum ben? En büyük sorun kadınlarda. Sen hem çalışıyorsan hem niye her işi yapmaya devam ediyorsun bu kadar mı canının değeri yok?

Ne yapsın haklı olduğu bir konuda kendini ezdirsin mi sevişmek uğruna? Bir hafta sevişmese kimse düz duvara tırmanmaz bu libido değil bence de söylemeyeyim şimdi

Siz bir şeyleri sineye çekiyorsunuz diye herkesin de sizin gibi olmasını beklemeyin bence. Tepki gösterilecek bir konu bu ve karşıdaki en azından kendisi adım atıp farkedene kadar çizilmesi gereken bir sınır var. Kimse de kimseyle 2 saat küs kalmamaya dayanamıyorum demesin hiç inandırıcı değil. Yatağı ayırmıyorum çabuk barışıyorum diyebilirsiniz ama fazla ütopik buldum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…