Size zorla yorum yaptırmiyorlar. Konu açmak için bir jüri de yok. Bugün boşanma kararı alır yarın barışır kimseye hesap vermek zorunda değil. Hele okudunuz ve yorum yaptınız diye konu sahibinin hayatına hükmetme hakkınız hiç yok.Kardeşim eee madem mantıyı kendisi de isteyip yapmış, bu konuda neden destek amacıyla bu olayı anlatıyor onu diyorum.canı çekmiş mantı yapmış, kocasıyla yemiş bize ne yani.biri adama birşey diyor hemen savunup, ayy şöyle yapacağım, böyle yapacağım, görecek o diye kendi kendine konuşuyor sonra.böyle konu mu olur ?
Ozaman bosuna adminleri etiketlemeyim.Geçen konu olmuştu haberleri var. Yalnız bu sefer biraz agresif geldi bana ilk başta inanmamıştım ama buradakiler hemen çözmüştü.
Sen sağlıkçıymışsın ya hazır sağlık kuruluşundayken gidip Bi tedavi mi olsan? Yok mu psikoloji servisi? Belki hasetliğe iyi gelen ilaç da vardır.Sizi gidi çürükler sizi.
Hükmetmiyom ki konuyu açma nedenine uygun cevaplar vermiyor.bence dedim zaten.kapatmiyor zaten.Size zorla yorum yaptırmiyorlar. Konu açmak için bir jüri de yok. Bugün boşanma kararı alır yarın barışır kimseye hesap vermek zorunda değil. Hele okudunuz ve yorum yaptınız diye konu sahibinin hayatına hükmetme hakkınız hiç yok.
Kadın şikayetcı değil ki zaten sorun yok ortada.aman da kocacım da kocacım diye dolanıp duruyorBen çözdüm, bu sefer bu derdin çatır çatır çözülebilir olmasını kıskandı. Sevgilisi ile işleri ortak yapması da hayatından memnun olmasına yetmiyor, premium haset ya böylesini görmedim .
Bu o kadar büyük bir sıkıntı değil, aşşırı kolay çözümleri var, kimse bunun için boşanmaz Ferhans ya üzgünüm.Kadın şikayetcı değil ki zaten sorun yok ortada.aman da kocacım da kocacım diye dolanıp duruyor
Başka konularda mutlu ediyormuş kocası. Çatla.Kadın şikayetcı değil ki zaten sorun yok ortada.aman da kocacım da kocacım diye dolanıp duruyor
Yavrucuğum adam yatakları ayırmış dediğin gibi bu basit sorun için.buna ne diyeceksin.çok şahane bir evlilik olsa adam ayrı yatmaya dayanamaz.herkes çemkirip duruyor ne olursa olsun yatakları ayırmayın diye diye.eee adam bu kıytırık dert için ayırmış.nedne kimse görmemiş anlamadim.daha cözülemeyecek durumda da evi terk eder artık. KolaymışmişBu o kadar büyük bir sıkıntı değil, aşşırı kolay çözümleri var, kimse bunun için boşanmaz Ferhans ya üzgünüm.
Ben burda mantı yaptım diye mi konu açmışım? Gerçekten insana zorla cinnet geçirtirsiniz benim derdim mantı yapmış olmak mı? Zaten böyle davranacağını bilseydim asla yapmazdım da. Derdim eşimin iş yapmayıp kendini yapıyor gibi göstermesi ufak tefek yaptığı şeyleri büyütüp üstüne haklıymış gibi yatağı ayırması. Deli ettiniz kendinizi iyice.Kardeşim eee madem mantıyı kendisi de isteyip yapmış, bu konuda neden destek amacıyla bu olayı anlatıyor onu diyorum.canı çekmiş mantı yapmış, kocasıyla yemiş bize ne yani.biri adama birşey diyor hemen savunup, ayy şöyle yapacağım, böyle yapacağım, görecek o diye kendi kendine konuşuyor sonra.böyle konu mu olur ?
Biz aynı konuyu mu okuyoruz ? Bende hiç öyle bir izlenim oluşmadı, konu sahibi tam tersine eşine tepki verdiği için şu an konuşmuyorlar.Kadın şikayetcı değil ki zaten sorun yok ortada.aman da kocacım da kocacım diye dolanıp duruyor. Eee adamı eleştirmeden neye yorum yapsin millet.romantik komedi gibi hevesli hevesli anlatıyor, dertli değil ki kadın.
Nasıl şikayetçi değilim sizin anlama sorunlarınız mı var? Kaç saattir burda yazıyorum çiziyorum dertleşiyorum aman da aman kocacım nerde yazmışım ben iftiraya bak Allah seni kahretsin defol konumdan yeter artıkKadın şikayetcı değil ki zaten sorun yok ortada.aman da kocacım da kocacım diye dolanıp duruyor. Eee adamı eleştirmeden neye yorum yapsin millet.romantik komedi gibi hevesli hevesli anlatıyor, dertli değil ki kadın.
Ferho inan ki çözülüyor. Adamın yaptığı şımarıklık, daha toy, ölmeyi bayılmak sanıyor şimdi o.Yavrucuğum adam yatakları ayırmış dediğin gibi bu basit sorun için.buna ne diyeceksin.çok şahane bir evlilik olsa adam ayrı yatmaya dayanamaz.herkes çemkirip duruyor ne olursa olsun yatakları ayırmayın diye diye.eee adam bu kıytırık dert için ayırmış.nedne kimse görmemiş anlamadim.daha cözülemeyecek durumda da evi terk eder artık. Kolaymışmiş
Günlük değil burası yavrum.durup durup aklındaki şeyleri yazip duruyorsun abuk sabuk.adı üstünde burası bir derdim var.kendi ağzınla.derdim yok diyoraun.git normal arkadaşlarinla sohbet et.Nasıl şikayetçi değilim sizin anlama sorunlarınız mı var? Kaç saattir burda yazıyorum çiziyorum dertleşiyorum aman da aman kocacım nerde yazmışım ben iftiraya bak Allah seni kahretsin defol konumdan yeter artık
İnsan ilişkileri bu kadar filtreli değil ki zaten. İş yerinde de normalde olmaması gereken neler oluyor. Yada sevdiğin bir arkadaşınla bile kırıcı bir şey yaşıyorsun. Her durumda her ilişkiyi bitirsen tek başına bir ciftlik kurup orda yaşamak gerekir. Eş degistirmek hadi yine kolay arkadaş da kolay diyelim aileyle hiç mi çatışma yaşamiyor, hiç mi işyerinde bir sorun olmuyor onu anlamadım. Her sorunda eşyayı tamire göndermeden atıp yenisini almaya benziyor bu iş.Bu o kadar büyük bir sıkıntı değil, aşşırı kolay çözümleri var, kimse bunun için boşanmaz Ferhans ya üzgünüm.
Öule saniyorsa evlenecek olgunluğa gelmemiş demektir.Ferho inan ki çözülüyor. Adamın yaptığı şımarıklık, daha toy, ölmeyi bayılmak sanıyor şimdi o.
Şurda her b.ka alev alan bi ben varımdır ama s.kindirik bi kavga için boşanmayı düşünemedim, evli olduğum içindir belki, bu laftan nefret ederim normalde ama bekarlar çok rahat koca boşuyo ajajsjsjsj ilk defa bu lafın hakkını vereni gördüm ya burda.İnsan ilişkileri bu kadar filtreli değil ki zaten. İş yerinde de normalde olmaması gereken neler oluyor. Yada sevdiğin bir arkadaşınla bile kırıcı bir şey yaşıyorsun. Her durumda her ilişkiyi bitirsen tek başına bir ciftlik kurup orda yaşamak gerekir. Eş degistirmek hadi yine kolay arkadaş da kolay diyelim aileyle hiç mi çatışma yaşamiyor, hiç mi işyerinde bir sorun olmuyor onu anlamadım. Her sorunda eşyayı tamire göndermeden atıp yenisini almaya benziyor bu iş.
Kurgu hikayelere bile çatışma ekleriz ki izlenirligi, okunurlugu olsun. Hayat çatışmadan ibaret zaten. Bana nankör dedi bosanirim gerçekci değil. Önce evlensin de boşanması kalsın. Bence bu kadar agresif yorumun sebebi kendi sevgilisiyle yaşadığı sorunların dışavurumu. Temizliği eşit yapıyor olabilirler ama evlenmek vs istemediği için ordan bir öfkesi var. O yüzden konu sahibi üzerinden hıncını almaya çalışıyor.
Derdim yok nerde dedim iftiracı. Adminler şunu bankasınlar artık yoksa hakaret edeceğim ne biçim bi insansın senGünlük değil burası yavrum.durup durup aklındaki şeyleri yazip duruyorsun abuk sabuk.adı üstünde burası bir derdim var.kendi ağzınla.derdim yok diyoraun.git normal arkadaşlarinla sohbet et.
Bazen kervan yolda düzülür yapacak bisey yok bebiş.Öule saniyorsa evlenecek olgunluğa gelmemiş demektir.
Yoo herşeyim de tam tekmil valla hayatımda inanin ki.memurum. hem iş garantim var hem de maaşım iyi.hem de yorulmuyorum.harika bir ilişkim var.bir tek konuda dert yanamam.daha önce de çok sevildim çok kaliteli kişilerle ilişkiler yaşadım sevgi dolu bir ailem var. Sağliğım aşirı yerinde.yorgunluk nedir bilmem.ama nereden geliuor bu haset ben de çözemiyorum valla.sanki herşeyi yaşamak sadece benim hakkımmış gibi geliyor.diğer insanlarınkinde hep bir falso olmalıymış gibi.cidden neden acaba ?.kendimi herkesten üstün görüyorum heralde.İnsan ilişkileri bu kadar filtreli değil ki zaten. İş yerinde de normalde olmaması gereken neler oluyor. Yada sevdiğin bir arkadaşınla bile kırıcı bir şey yaşıyorsun. Her durumda her ilişkiyi bitirsen tek başına bir ciftlik kurup orda yaşamak gerekir. Eş degistirmek hadi yine kolay arkadaş da kolay diyelim aileyle hiç mi çatışma yaşamiyor, hiç mi işyerinde bir sorun olmuyor onu anlamadım. Her sorunda eşyayı tamire göndermeden atıp yenisini almaya benziyor bu iş.
Kurgu hikayelere bile çatışma ekleriz ki izlenirligi, okunurlugu olsun. Hayat çatışmadan ibaret zaten. Bana nankör dedi bosanirim gerçekci değil. Önce evlensin de boşanması kalsın. Bence bu kadar agresif yorumun sebebi kendi sevgilisiyle yaşadığı sorunların dışavurumu. Temizliği eşit yapıyor olabilirler ama evlenmek vs istemediği için ordan bir öfkesi var. O yüzden konu sahibi üzerinden hıncını almaya çalışıyor.