- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim. nefret ettiğim bir koca değil. ve yaşadığım şey gerçekten böyle değil. ben farklı bir noktadan dolayı üzgündüm. şimdi eşime karşı suçlu hissetttim keşke konu açmasaydım.Sizin gibi kadınlar yüzünden bazı dallamalar hayır kelimesini "nazlı evet" sanıyorlar.
Başka birileri de çıkıp "bağırıp çığlık atmadı, demek ki tecavüz değil" deyip tecavüzcüleri salıveriyor.
Bakın çok basit bir şey, "hayır" demek "hayır" demektir.
Sevgili de olsa, eş de olsa, soyunup yatağa girilmiş ve ön sevişme yapılmış bile olsa, taraflardan birisi "hayır" dediği an ilişki sonlanır. Sonlanmayan her durum tecavüzdür. Bu, bu kadar basit.
O denli derken?Yahu adama tecavuzcu damgasi yapistirdiniz olacak is mi? Bunu yazan kisinin akli yok mu o denli kendisine zarar verecek bisey yapsa esi, sakin sakin biraz kirildim yazabilir mi? 4 ay boyunca bir kadinla esi isteksizce iliskiye girse kadinin ilk aklina gelen esinin onu aldattigidir. Kadinin hakki var erkegin hakki yok bide bu yonden bakalim o zaman.
bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim. nefret ettiğim bir koca değil. ve yaşadığım şey gerçekten böyle değil. ben farklı bir noktadan dolayı üzgündüm. şimdi eşime karşı suçlu hissetttim keşke konu açmasaydım.
Çok sevdiğiniz eşinizin olması, yaptığı eylemi değiştirmiyor ama anlaşılan sizin bakış açınız duruma değil, insanlara göre tanımlama.bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim. nefret ettiğim bir koca değil. ve yaşadığım şey gerçekten böyle değil. ben farklı bir noktadan dolayı üzgündüm. şimdi eşime karşı suçlu hissetttim keşke konu açmasaydım.
Yok daha fazla bu sacmaliga dayanamicam Alice Harikalar Diyarin da falan yasiyor herhalde herkes burada. Konuyu yazan arkadasin yazilarini bir daha okuyun ne demek istedigimi o zaman daha iyi anlarsiniz
bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim. nefret ettiğim bir koca değil. ve yaşadığım şey gerçekten böyle değil. ben farklı bir noktadan dolayı üzgündüm. şimdi eşime karşı suçlu hissetttim keşke konu açmasaydım.
Konuyu oznellestirmezsek sevinirim beni de esimi de tanimiyosunuz. Ayni konu sahibinin esini tanimadan dolayli yoldan dallama demeniz gibi.Söylediklerimize, isteklerimize, istemediklerimize saygı duyan erkeklerle harikalar diyarında karşılaşmadık. Siz inanmasanız da var böyle saygılı adamlar.
Dilerim bir gün siz de karşılaşırsınız. Aksi çok üzücü çünkü.
Aynısını ben de yaşadım bir defasında, benim de canım çok yanıyor ilişki sırasında eşim de öncesinde söz verdi yüzeysel olacak diye ama o an şehvetinin etkisiyle sözünü tutamadı ve canımı yaktı, birkaç dk ben de surat astım ama kesinlikle benim canımı yakmak amacıyla yapmadığını biliyordum, tabiri caizse aklı devre dışı kaldı ve cinselliğine hakim olamadı. Muhtemelen sizin eşinizde de durum bu şekilde olmuştur, bence fazla uzatmayın olayı içselleştirmeyin, eşinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz bile bile canınızı yakmak ister mi?
Ilişki öncesi söz veriyor, sözünü tutmuyor; bu normal hayatta bile sorunken cinsel hayatta kendini tutamıyor yazık kıyamam ne demek yani ki bir can acısı söz konusuykenErkek olmak ne güzel, yaptığın hiçbir şeyle ilgili sorumluluğun yok. Birileri senin adına buluyor bütün bahaneleri.
Eşine kötü davranır, anası aklına girmiş olur.
Eşini döver, çok kötü şeyler yaşadığı için öfkesini kontrol edemiyordur.
Eşini sekse zorlar, aklı devre dışı kalmış olur.
Ama sorsak bu erkekler size "kadın aklın ermez" deyip dünyayı yönetmeye kalkarlar.
Dışarıda nasıl hakim olabiliyor peki cinselliğine? Ya da olamayıp ona buna mı saldırıyor?
daha önceki yaşanılanlar bilinmediği için böyle yorumlanması normal. evet eşim istemediğim şekilde davrandı ve bu yönüyle konuyu açmıştım böyle yorumlanacağını tahmin edemedim. üzgünüm.
ben her zaman acıdığı için normal ilişkilerde de hep acıyor aşkım bir dur diyordum. ya da geri çekiliyordum acıdığı zaman ama sonra devam ediyorduk. zaten sorunlu başladık bizim bir sorunumuz var. ve eşim en ufak birşey demedi. beni hep teselli etti. düzelir dedi.
şimdi konu açmışsın niye savunuyorsun diyenler olacak. çünkü böyle yorumlanacağını tahmin edemedim. benim sorunum başta söz veriyorum dediği için güvenimin zedelenmesi ve en başından beri yaşadığım duruma da değinmiştim. ayrıca bu acı ile ilgili çözüm için bişey yazılır diyeydi. bu kadar söyleyeceklerim.
eşim az önce aradı hastaydım nasıl oldun diye soruyor. cidden yapılan yorumlardan ötürü eşime karşı suçlu hissettim. belki de yaşadığım şeye öfkem geçti bu yorumlar sayesinde. her şeyde bir hayır vardır. teşekkürler :)
E tamam kim kime ne anlatmaya çalışıyor ki, adam söz vermiş sözünü tutmamış hayır denmiş umursamamış, ama bu durum karısının umrunda değil o onun çok sevdiği kocası da kocası... ben böyle bir şeye izin vermezdim, tepkim farklı olurdu evet; bilmedigin şey şu karşı taraf istemediği sürece yapılan şeyin adı tecavüz yani mesela haneye tecavüz diye bir tabir de var anladın? Rızasız yapılan işe tecavüz deniyor, hayır demissin duymamışmış tecavüz işte basbaya bu bence de... ha sana göre normalse normal tamam, alan razı satan razı diyoruz biz bu duruma.
ama iste bu durum onceden yasadiginiz gibi degil. oncesinde caniniz acidiginda duruyormus, zaten hic kimse esinizin sizin caninizi acitmasina tecavuz demiyor. adam size hayir onu yapmayacagim dedigi halde yapmis, bu esler arasinda da olsa tecavuzdur. cinsel olarak tecavuz lafi size agir geliyorsa o zaman “kisisel alaniniza tecavuz” olarak gorun veya her neyse. anlatilmak istenen sey sizin esiniz sapik, aaa nasil olur ya falan degil. yaptigi seyin yanlis oldugu ve masumlastirilmamasi gerektigi.daha önceki yaşanılanlar bilinmediği için böyle yorumlanması normal. evet eşim istemediğim şekilde davrandı ve bu yönüyle konuyu açmıştım böyle yorumlanacağını tahmin edemedim. üzgünüm.
ben her zaman acıdığı için normal ilişkilerde de hep acıyor aşkım bir dur diyordum. ya da geri çekiliyordum acıdığı zaman ama sonra devam ediyorduk. zaten sorunlu başladık bizim bir sorunumuz var. ve eşim en ufak birşey demedi. beni hep teselli etti. düzelir dedi.
şimdi konu açmışsın niye savunuyorsun diyenler olacak. çünkü böyle yorumlanacağını tahmin edemedim. benim sorunum başta söz veriyorum dediği için güvenimin zedelenmesi ve en başından beri yaşadığım duruma da değinmiştim. ayrıca bu acı ile ilgili çözüm için bişey yazılır diyeydi. bu kadar söyleyeceklerim.
eşim az önce aradı hastaydım nasıl oldun diye soruyor. cidden yapılan yorumlardan ötürü eşime karşı suçlu hissettim. belki de yaşadığım şeye öfkem geçti bu yorumlar sayesinde. her şeyde bir hayır vardır. teşekkürler :)
Burada ki kadınlar bunun için var zaten.daha önceki yaşanılanlar bilinmediği için böyle yorumlanması normal. evet eşim istemediğim şekilde davrandı ve bu yönüyle konuyu açmıştım böyle yorumlanacağını tahmin edemedim. üzgünüm.
burada adam nasıl dursun, arada olur böyle yazan kadınların mesajlarına like atıyorsunuz. Arada olmaz böyle şeyler üzgünüm. Ben de yaşadım eşim her seferinde durdu. Ben istemezken ya da acı çekerken konsantrasyonu bozuluyormuş. Yani demek istediğim o an onun da isteği kaçıyor. Burada nasıl dursun adam yazan kadınlara hayret ediyorum.lütfen farklı türlü yorumlamayın. veya böyle düşünüyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere çekililiyor daha da üzülüyorum. bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim
Keşke açmasaydın biz de bu çağ dışı düşüncelere maruz kalmasaydık.bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim. nefret ettiğim bir koca değil. ve yaşadığım şey gerçekten böyle değil. ben farklı bir noktadan dolayı üzgündüm. şimdi eşime karşı suçlu hissetttim keşke konu açmasaydım.
Konu apayrı yönlere gitmiyor.ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor