- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Haklısınız ama tecavüz gibi gelmedi sanki. Konu sahibinin anlatımı adam istemiş ısrar etmiş kadın izin vermiş.Evlilik içinde olunca tecavüz kabul edilebilir mi oluyor? Yerinde ve zamanında doğru tepki vermemişsiniz.
Hayır demiş, kaçmaya çalışmış kaale alınmamış, fazla ısrarın neticesinde birliktelik gerçekleşmiş. Yumuşatmaya çalışmak gereksiz bence. Hayırsa hayırdır bu kadar basit.Haklısınız ama tecavüz gibi gelmedi sanki. Konu sahibinin anlatımı adam istemiş ısrar etmiş kadın izin vermiş.
ben sakindim sadece istemediğimi söylüyordum oysa sanırım işi fanteziye veriyordu. beni inciten söz veriyorum demesine rağmen böyle olmasıydı. ben onu ve kendimi düşünerek o sırada büyük tepki vermedim. psikolojik açıdan yıpranmak istemedim. aynı şekilde onu da öylece bırakarak. bilmiyorum işte ilişkimiz daha kötü boyuta geçmesin diye.Evlilik içinde olunca tecavüz kabul edilebilir mi oluyor? Yerinde ve zamanında doğru tepki vermemişsiniz.
Zor kullanması hiç yakışık değil. Aşırı direnç göstermedim diyorsunuz da, bırakması için illa aşırı direnç mi lazımdı. Soğumakta haklısınız. Benim tepkim daha sert olurdu. Konu sizi rahatsız etmeye devam ediyor, konuşun eşinizle üstünü kapamayın.eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
o durumu fanteziye veriyordu. bense daha çok söz veriyorum demesinde kaynaklı istemiyorum demiştim.Zor kullanması hiç yakışık değil. Aşırı direnç göstermedim diyorsunuz da, bırakması için illa aşırı direnç mi lazımdı. Soğumakta haklısınız. Benim tepkim daha sert olurdu. Konu sizi rahatsız etmeye devam ediyor, konuşun eşinizle üstünü kapamayın.
Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisineşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Nerden fantezi olduğunu düşündüğü kanısına vardınız? Fanteziye de iki kişi karar verir. Eşiniz kendi kendine fantezi düşünüp uygulamamalı. Sonrası travmatik olabilir.o durumu fanteziye veriyordu. bense daha çok söz veriyorum demesinde kaynaklı istemiyorum demiştim.
katılıyorum. 4 ay çok uzun bir süre. fiziksel olarak bir sorun yoksa psikolojik bir sorun olabilir. kayganlaştırıcı denediniz mi? ya da ön sevişmeyi uzatmayı falan?Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
konu yanlış anlaşılmasın diye öyle yazdım bu kk'da çok yanlış anlaşılma oluyor :) ama sözlü olarak söylüyodm resmen duymuyodu. o kadar söylediğinin farkında değildim dedi özür dilerken. evet en kısa sürede gideceğimAsiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
Benim kırmızı çizgimdir. Keşke büyük tepki verseydiniz. Siz istemiyorsanız elinizi bile kimse ama kimse sıfatı önemli değil tutamaz. İlişkinizden önce kendinizi düşünün.ben sakindim sadece istemediğimi söylüyordum oysa sanırım işi fanteziye veriyordu. beni inciten söz veriyorum demesine rağmen böyle olmasıydı. ben onu ve kendimi düşünerek o sırada büyük tepki vermedim. psikolojik açıdan yıpranmak istemedim. aynı şekilde onu da öylece bırakarak. bilmiyorum işte ilişkimiz daha kötü boyuta geçmesin diye.
Yani pardon da istemiyorum deyip kaçmaya çalışıyorsunuz eşiniz devam ediyor. Ne fantezisi bu mesela neyi çağrıştırıyor size?o durumu fanteziye veriyordu. bense daha çok söz veriyorum demesinde kaynaklı istemiyorum demiştim.
Sevişme iki kişinin istemesiyle olur diye biliyordum beneşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
Duymayacak raddeye gelmis demekki... Senin canini yakmak istedigini kesinlikle dusunmuyorum, demissin ya 4 ay oldu bence onun bi dolumu var. Surekli isteksiz nasilsa diye dusunmustur. İnsallah yardim alirsan ya da ikiniz bu problemi cozerseniz aranizda, iliskinizi zedeleyecek guven prob olusturacak hicbir sorununuz yok. İnsallahta boyle gider hepkonu yanlış anlaşılmasın diye öyle yazdım bu kk'da çok yanlış anlaşılma oluyor :) ama sözlü olarak söylüyodm resmen duymuyodu. o kadar söylediğinin farkında değildim dedi özür dilerken. evet en kısa sürede gideceğim