- 10 Nisan 2020
- 1.447
- 5.681
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
İstemiyorsa istemiyordur, ağlatması mı kriter?Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
Aynen katiliyorum yazilanlara.4 ay cok uzun bir süre konu sahibi. Tecavüz diyen olmus ayrı şaşırdım hangi tecavüz de yuzeysele izin veriyor kurban acaba. Ayrica yüzeysel nedir ya insan o işi yaparken nasil dayanabilir kiAsiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
Aglatmasi kriter degil ama bi noktaya kadar gelip hic direnc gostermeden (esim sonucta fazla reddetmedim yazmis) hayir dendi diye esinin boyle bir sey yapmasi onu tecavuz suclusu yapacak bi kriter de degil.İstemiyorsa istemiyordur, ağlatması mı kriter?
zaten öyle başladı, sonrasında sorun oldu. zaten eşim dayanamadığını ve hatta söylediklerimin çoğunu duymadığını söylediSevişme iki kişinin istemesiyle olur diye biliyordum ben
ben sakindim sadece istemediğimi söylüyordum oysa sanırım işi fanteziye veriyordu.
zaten eşim dayanamadığını ve hatta söylediklerimin çoğunu duymadığını söyledi
ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyorAynen katiliyorum yazilanlara.4 ay cok uzun bir süre konu sahibi. Tecavüz diyen olmus ayrı şaşırdım hangi tecavüz de yuzeysele izin veriyor kurban acaba. Ayrica yüzeysel nedir ya insan o işi yaparken nasil dayanabilir ki.yüzeysel yapacak. Ya hic izin vermeyecektiniz ya da yuzeyseli olmaz. Tez zamanda doktora gidin demicem netten bu durumla ilgili yöntemler var ama hic iliski denemeden yenebileceginizi sanmiyorum. Benim ki 4 gün sürmüştü. 4 günden sonra alıştım. Akşam oldukca strese giriyordum yine akşam oluyor diye ama inanin denedikce alışırsınız. Kayganlastirici kullanabilirsiniz
Maalesef öyle.Aglatmasi kriter degil ama bi noktaya kadar gelip hic direnc gostermeden (esim sonucta fazla reddetmedim yazmis) hayir dendi diye esinin boyle bir sey yapmasi onu tecavuz suclusu yapacak bi kriter de degil.
4 aydır acımasına rağmen iki günde bir birliktelik oluyormuş yalnız. 4 ay çok uzun süre ama onun zorluğunu konu sahibi yaşamış yani kocası değil.Aynen katiliyorum yazilanlara.4 ay cok uzun bir süre konu sahibi. Tecavüz diyen olmus ayrı şaşırdım hangi tecavüz de yuzeysele izin veriyor kurban acaba. Ayrica yüzeysel nedir ya insan o işi yaparken nasil dayanabilir ki.yüzeysel yapacak. Ya hic izin vermeyecektiniz ya da yuzeyseli olmaz. Tez zamanda doktora gidin demicem netten bu durumla ilgili yöntemler var ama hic iliski denemeden yenebileceginizi sanmiyorum. Benim ki 4 gün sürmüştü. 4 günden sonra alıştım. Akşam oldukca strese giriyordum yine akşam oluyor diye ama inanin denedikce alışırsınız. Kayganlastirici kullanabilirsiniz
Canım evde ev işlerini sen mi yapıyosun sürekli yemek yapmaktan sıkılmadın mı sende? Ev işkerinde eşin de yardım ediyormu ediyorsa eşin nelere ediyor acaba????eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
zaten öyle başladı, sonrasında sorun oldu. zaten eşim dayanamadığını ve hatta söylediklerimin çoğunu duymadığını söyledi
öyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.4 aydır acımasına rağmen iki günde bir birliktelik oluyormuş yalnız. 4 ay çok uzun süre ama onun zorluğunu konu sahibi yaşamış yani kocası değil.
Bu arada birisiyle yüzeysel bi şeyler yaşarken dur dediğinizde durmak zorunda. Devam ederse bu tecavüzdür. Yüzeysele izin verip izni dışında cinsel ilişkiye zorlanan kadın da kurban yani. 4 ay çok uzun süre diye erkeklere arka çıkacağınıza bu tür yorumlardan ama cinsellik erkekler için çok önemli söylemlerinden dolayı canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.
4 ay uzun değil bence kişiden kişiye değişiyor yapısal bir faktör var benim 1 sene sürmüştü ki hala bile acır yani 1 hafta bile ilişki olmasa o 1 haftadan sonra canım yanabiliyor tabi ilk günlerdeki kadar değil bununla ilgili bir makale okumuştum ama neydi nerdeydi unuttum erkek ve kadın vajina ve penis uyum gibi bişeydi fil ve tavşan gibi valla uyduruyor da olabilirim şuankatılıyorum. 4 ay çok uzun bir süre. fiziksel olarak bir sorun yoksa psikolojik bir sorun olabilir. kayganlaştırıcı denediniz mi? ya da ön sevişmeyi uzatmayı falan?
Ben de bazen yorum yaptığıma pişman oluyorum ne garip. İşinize gelen yorumları duymak için açmışsınız meğerse.ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor
canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.
Bence de eksik anlattin ben anladim neler yasandigini. Ortada naaralar atarak nolur yapma diye bagiran elleri baglanmis bir Turk kadinini canlandiriyo suan buradaki arkadaslar galiba beyninde. Hasbinallah kardes ortada bisey yok, esinle aran gayet iyi, sadece sen daha rahat olmalisin, karsinda seni seven anlayisli bir es var. Uzmana bile gerek yok konusarak asacaginizi dusunuyorum. Son dusuncelerim bu kadaröyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.