eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen yaşadığım bir olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam sırf eşimin cinsel hayatımızla ilgili algısı müthiş olsun diye ben 4 ay acı çekmeyi kabul etmezdim.
aynen bir de konudaki koca yurekli adam sagolsun esine duzelir yav diye teselli veriyormus. ulan duzelir duzelir diyecegine bi musaade et be abicim, kadin sirf huzuru kacmasin diye iki gunde bir aci cekerek sevisiyor, tek bir istegi var dur deyince dur. onu da yapmiyor ama nedense bazi ustun akillar tarafindan “gozu gormemistir ihihih kulagi duymamistir eheheh kendine hakim olamamis oouyyyy” diye savunuluyor. erkek olacaksin he dunyada.

aynen bir de konudaki koca yurekli adam sagolsun esine duzelir yav diye teselli veriyormus. ulan duzelir duzelir diyecegine bi musaade et be abicim, kadin sirf huzuru kacmasin diye iki gunde bir aci cekerek sevisiyor, tek bir istegi var dur deyince dur. onu da yapmiyor ama nedense bazi ustun akillar tarafindan “gozu gormemistir ihihih kulagi duymamistir eheheh kendine hakim olamamis oouyyyy” diye savunuluyor. erkek olacaksin he dunyada.
O üyeler de tahminen aynı şeyleri yaşıyorlar..veya erkekler adına bahane üretmeye alışmışlar.
Ülkemizde hakikaten hep erkekler adına bahane üretiliyor. Bunu yapan da çoğunlukla kadınlar..

Burada da konu sahibi konuda eşini savunmaya başladı. Şok oldum:KK43:
Yahu dip dibe iken nasıl seni duymayacak? Nasıl senin kaçtığını görmeyecek? Belki tansiyonun düştü belki bedenine ani bir şey oldu.. mazallah belki ciddi sıkıntı var. Insan ne oluyor eşime diye bir duraksar, geri çekilir yahu..

Yani dediklerinizde haklısınız. Konuda adamı aklamaya çalışan bir eş ve üyeler var..şaştım kaldım.. trajikomik bir durum..

Konusahibi fazlasıyla direnç gösteriyor ilişkilerinde problem olmadığına dair, çünkü özel ilişki yaşadığına kendine inandırmış, şöyle söyleyeyim her ilişkide rızasız cinsellik olmaz ama her ilişki yaşayan yaşadığını çok özel sanar. Sık rastlanılan budur aslında. Eşinle oturup adamakıllı konuş daha birleşme olayını çözememiş bi çift tecavüz (!) fantazisine girmesin.

ben bu böyle değil ben şundan şikayetçiyim dedikçe nasıl hala böyle yorumluyorsunuz anlayamıyorum. sizce ben birkaç kez yapma aşkım dedim dur dedim. yatakta yana kaydım eşim beni gülümseyerek kendine çekti (eşim ya hani) devam etti ama bende öyle kaldım başka tepki vermedm mesela yataktan kalkıp gitmedim. buna tecavüz denir mi yoksa eşim isteklerime önem vermedi mi denir? daha nasıl açıklanır bilmiyorum.
ben acı çekiyorum doktor birşey yok diyor. peki acı var diye kapatsa mıydım kendimi tamamen.

ben sanki evlilikte böyle birşey yok dermişim gibi yorumlanıyor söylediklerim. bu durumları yaşayan kadınlar vardır. ama bu da benim evliliğim ve böyle olmadığını söylüyorum. hayır ısrarla böyle olacakmış.

eşime öfkem geçti yorumlar sayesinde :)

Konuşun halledin ne tecavüzü ya kadın birlikte oluyo zaten eşiyle sizde bosatin herkesi. Esiniz anlamamis bence. Bagirip cagirsaniz aciyo diye birakirdi zaten. Tepki vermemissiniz. Kayganlaştırıcı lazım size. Iyice ıslanmadan birlikte olmayın. Bi kadın doğuma gidin kuruluk problemi olabilir. Araya boşuna soğukluk girmesin

Konusahibi fazlasıyla direnç gösteriyor ilişkilerinde problem olmadığına dair, çünkü özel ilişki yaşadığına kendine inandırmış, şöyle söyleyeyim her ilişkide rızasız cinsellik olmaz ama her ilişki yaşayan yaşadığını çok özel sanar. Sık rastlanılan budur aslında. Eşinle oturup adamakıllı konuş daha birleşme olayını çözememiş bi çift tecavüz (!) fantazisine girmesin.
sorunum olduğu için konu açtım ama çok farklı yorumlandı ben bu böyle değil sorunum şu dememe rağmen ısrarla bu yazıldı. burda tanınmasak bile insanların böyle olmayan birşeyle itham etmesi sinir bozucu oluyor.

ben bu böyle değil ben şundan şikayetçiyim dedikçe nasıl hala böyle yorumluyorsunuz anlayamıyorum. sizce ben birkaç kez yapma aşkım dedim dur dedim. yatakta yana kaydım eşim beni gülümseyerek kendine çekti (eşim ya hani) devam etti ama bende öyle kaldım başka tepki vermedm mesela yataktan kalkıp gitmedim.

Size, eşiniz sözlü olarak yapma dur aşkım dese, eylemsel olarak da "sizden" kaçmaya yeltense sanki fıkra demiş gibi gülümseyip devam mı ederdiniz?
Eğer devam ederdim diyorsanız zaten konuyu boş yere açtınız. Biz de boşuna yorum yazdık.

Eğer devam etmezdim diyorsanız da eşinizdeki hata payını kabul edin.

Burada ister bize öfkelenin ister ofkelenmeyin sorun yok:)
Ben olsam duygularımı buradaki diğer kadınlara yöneltmek yerine konuyu çözmeye harcardım.

bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabi ki direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da yapma diye. söylememe rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum.

ben bu böyle değil ben şundan şikayetçiyim dedikçe nasıl hala böyle yorumluyorsunuz anlayamıyorum. sizce ben birkaç kez yapma aşkım dedim dur dedim. yatakta yana kaydım eşim beni gülümseyerek kendine çekti (eşim ya hani) devam etti ama bende öyle kaldım başka tepki vermedm mesela yataktan kalkıp gitmedim. buna tecavüz denir mi yoksa eşim isteklerime önem vermedi mi denir? daha nasıl açıklanır bilmiyorum.
ben acı çekiyorum doktor birşey yok diyor. peki acı var diye kapatsa mıydım kendimi tamamen.

ben sanki evlilikte böyle birşey yok dermişim gibi yorumlanıyor söylediklerim. bu durumları yaşayan kadınlar vardır. ama bu da benim evliliğim ve böyle olmadığını söylüyorum. hayır ısrarla böyle olacakmış.

Kimse sapık değil burda sizin yatak odanızı kendi kendimize hayal edip senaryo yazmıyoruz. Ne anlattıysanız onu yorumladık.

Başta yazdığınızı kendiniz de okursanız, eşinizi savunmak için nasıl çevir kazı yanmasın yaptığınızı kendiniz de görebilirsiniz.

Eşinizin yaptına tecavüz demeyelim ama sizin basitleştirdiğiniz kadar normal bir olay da değil kabul edin.

ya iste esim ya hani diyorsunuz biz de diyoruz ki siz dur dediginizde en azindan 10 sn olsun durup “baska bir sorun mu var?” demeliydi bu es olmakla ilgili degil. yani gercekten istiyor musunuz yoksa bu fantezi mi bunu anlamak icin bir caba gosterdi mi? o fantezi olarak gormeye calismis siz gormemissiniz, hoslanmamissiniz durumdan.

ben bu iliskinin bir tarafi degilim ki ben sadece sizin anlattiginiza gore yorum yapiyorum, haksizliga ugramissiniz ve esiniz oldugu icin gormek istemiyorsunuz. ama bu aksam sevisseniz yine ayni sey olacak cunku tepki vermediniz. o zaman sorun ne? bizimle bir aninizi mi paylasmak istediniz? adam size istemediginiz bir seyi yapmis, siz de konusmuyorsunuz adama rahatsiz oldum demiyorsunuz ee yani ne gibi bir cozum gelsin?

anlamiyorum abi cidden bir de sanki dunyada sevismeyi icat eden cift sizmissiniz gibi konusmayin hepimiz bir seyler yasiyoruz, eger normal olan sizin anlattiginiz olsaydi bu kadar hararetlenmezdiniz zaten. ne garip.

4 aydır acımasına rağmen iki günde bir birliktelik oluyormuş yalnız. 4 ay çok uzun süre ama onun zorluğunu konu sahibi yaşamış yani kocası değil.

Bu arada birisiyle yüzeysel bi şeyler yaşarken dur dediğinizde durmak zorunda. Devam ederse bu tecavüzdür. Yüzeysele izin verip izni dışında cinsel ilişkiye zorlanan kadın da kurban yani. 4 ay çok uzun süre diye erkeklere arka çıkacağınıza bu tür yorumlardan ama cinsellik erkekler için çok önemli söylemlerinden dolayı canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.
Konu sahibinin mesajlarinda hic tecavüzden bahsetmis mi okudunuz mu böyle birsey hatta ilk mesajinda yazmis uzattim tedaviyi falan. Konu yanlis anlaşıldı demis hatta. Böyle birsey olsa kendisi de hissederdi zaten. Neden en kötüye yoruluyor her konu anlamiyorum.cinsellikte de kadin erkek esitliginden yanayim ben. Erkegin oldugu gibi kadinlarin da sehvet duygulari var ayrica bu sorun erkekte olsaydi o zaman da bu adam sana değer vermiyor baksana 4 aydir tedavi olamamis denirdi. Konu sahibi gayet kendi istegiyle izin vermis. Bunun olacağını tahmin etmesi gerekirdi.son dk stop nedir yahu

Bunun olacağını tahmin etmesi gerekirdi.son dk stop nedir yahu
Son dakika “stop” yok hanımefendi. Konuyu bir kez daha okuyun. Zaten konusahibi yüzeysel birliktelik istemiş, hatta bunun için söz almış. Ayrıca, son dakika stop da gayet olurdu, normal bu. Eşimle sevişirken moda giremedim ya da canım istemedi ya da canım acıdı dur dediysem durmalı. Sizin oralarda gözlerimi kaparım vazifemi yaparım varsa bilemem. Erkeklerin gaza basınca duramadığı artık nasıl empoze edildiyse, erkeği erkekten çok kadın savunur olmuş, hatta erkekler “mağdur” pozisyona yatmış.

Tabii ki esinizin yaptigini kendi icinizde kucultup burada yazilanlara karsi savunmaya gececeksiniz. Yoksa gercekten bu yazilanlarin hakli olduguna inanirsaniz hayatiniza nasil devam edebilirsiniz :) Insan psikolojisi iste, zihnimiz bizi her zaman korumaya alir. Itiraz etmek, yok saymak kabullenmekten daha kolay. Cunku kabullenirsek yasadiklarimizin sorumlulugunu almak zorunda kaliriz. Ki bu hikayede esinizin size hissettirdiginin sorumlulugunu almak kolay degil, sizi anliyorum.
Anlıyoruz cok mutsuzsunuz...😛

lütfen farklı türlü yorumlamayın. veya böyle düşünüyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere çekililiyor daha da üzülüyorum. bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim
Evet o yüzden canın acıya acıya aylardır onunla birlikte oluyorsun ve sana yaptığı şeyleri de kabul edemiyorsun. Böyle bir adamı sevmek güçtür. Doktora gidip sorunu çözmeden birlikte olmayın. Bakalım sizi seven eşiniz nasıl davranacak?

O durumda gaza gelip sözünü tutmamistir bunda güven problemi olduracak bir şey yok unutursunuz, düzelir zaten anladığım siz de uzatmamaya çalışıyorsunuz. Bunun haricinde lütfen su bazlı kayganlastirici alın ve ön sevismeyi uzun tutun siz nemlenmeden ilişkiye başlamayın zamanla sizin için de bu durum hızlanacaktır.

not: lütfen farklı türlü yorumlamayın. veya böyle düşünüyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere çekililiyor daha da üzülüyorum. bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim

eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabi ki direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da yapma diye. söylememe rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Pardon da hem yarım saat vakit ayırıp yazdıklarınızı okuyacağız hem de sizin keyfinize göre yorum yapacağız...

. kimse sizin keyfinizi yapmak zorunda değil burda

Bazı insanlar "hayır" kelimesinin anlamını öğrenmeli acilen. Böyle insanların çocuk yetiştirdiğini düşünmek bile istemiyorum.

Anlıyoruz cok mutsuzsunuz...😛

Evet, yoneticisi oldugum ekibimdeki kisilerin 6 aylik performans mulakati ve degerlendirmesini yapiyorum cuma gunu son gunu. Uzerine bir de regl oldum. Tesekkur ederim anlayisiniz icin, hissettiniz sanirim. Cunku yazdiklarima bu yorumu yapabilmeniz icin en basit duzeyde insan psikolojisi ve beyin fizyolojisini bilmiyor oldugunuzu dusunmek istemem. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X