eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen yaşadığım bir olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.

siz şimdi eşinizi sevdiğiniz için konduramıyorsunuz ama yaptığı şey arzunuz ve isteğiniz olmadan sizle cinsel birliktelik yaşamak..
gönlünüz varmıydı yoktu. bu kadar.

ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor
Duymak istediğin şeyleri söylemediğimiz için kusura bakma. Bir arkadaş belirtmiş duymadım, dayanamadım,bir tane de ben ekleyim şeytana uydum temel tecavüzcü bahaneleridir. Eşine hak verenler de o tecavüzcülere beraat veren, indirim uygulayan sistem gibi eril düşünceye sahipler.

Bence de eksik anlattin ben anladim neler yasandigini. Ortada naaralar atarak nolur yapma diye bagiran elleri baglanmis bir Turk kadinini canlandiriyo suan buradaki arkadaslar galiba beyninde. Hasbinallah kardes ortada bisey yok,

Konu sahibi kendisi yaziyor burda esinin orda istegi dışında hareket ettigini. Iyi iletisim tek mutfakta yardim etmek, sohbet edebilmek felan degil. Isine gelmedigi andada esinin isteklerine ve hislerine kulak asmak. Bizim burda beynimizde cizdigimiz birsey yok. Konu sahibi bazi seylerin cizgilerink bastan cizmek zorunda. Yok duymadı, dayanamadi diye bir durum söz konusu olabilir mi sizce?

Birde yukarda fantezi gibi gördü galiba gibi birsey yazdi

olayı yaşayan benim. kendi fikrime göre bu olayı böyle yorumlamıyorum. söz verdiği şeyi yapmadı ve isteklerime göre davranmadı ilişki sırasında benim şikayet ettiğim nokta buydu.

Bir doktor a görünen iyi olacak. Acımasındaki sebeb nedir? Yenimi evlisin?

ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor

Eşinizin yaptığı şey ortada. Sevişirken son ses Metallica mı dinliyordunuz da duymadı? Seks, ne söylendiğini duymayacak kadar transa girilen bir durum değil. Hayır demek hayır demektir. Bu kadar basit.

Bunu siz de biliyorsunuz ki rahatsız olmuş ve bu konuyu açmışsınız. Gelen yorumlarla dalga geçmenizin sebebi nedir o zaman?
"Olsun canım her erkek yapar, takma" mı diyelim? Böyle bir şey yok çünkü.
Bugün üstünü kapattığınız şey yarın önüne geçemeyeceğiniz bir duruma dönüşebilir.

Aynısını ben de yaşadım bir defasında, benim de canım çok yanıyor ilişki sırasında eşim de öncesinde söz verdi yüzeysel olacak diye ama o an şehvetinin etkisiyle sözünü tutamadı ve canımı yaktı, birkaç dk ben de surat astım ama kesinlikle benim canımı yakmak amacıyla yapmadığını biliyordum, tabiri caizse aklı devre dışı kaldı ve cinselliğine hakim olamadı. Muhtemelen sizin eşinizde de durum bu şekilde olmuştur, bence fazla uzatmayın olayı içselleştirmeyin, eşinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz bile bile canınızı yakmak ister mi?

Toplum olarak cinsellik eğitimine muhtacız.

Aynen öyle. Burda kimse aaaaaa kocan pis bir tecavüzcü demiyor. Ama yataktada iletisim gerekli oldugunu, hayir hayir demek oldugunu ve kadinin da hayir deme hakki oldugunu anlatamiyoruz.Bazilari kendini "iste dayanamadi o an da ondan oldu" diye avutuyor normalmis gibi (acaba hayvanlardan bizi farkli kilan neydi!?) Bazilari da basliyor sonra "Melekler sabaha kadar lanetler sonra" diye, kendimi asasim geliyor ya

Sizin gibi kadınlar yüzünden bazı dallamalar hayır kelimesini "nazlı evet" sanıyorlar.
Başka birileri de çıkıp "bağırıp çığlık atmadı, demek ki tecavüz değil" deyip tecavüzcüleri salıveriyor.

Bakın çok basit bir şey, "hayır" demek "hayır" demektir.
Sevgili de olsa, eş de olsa, soyunup yatağa girilmiş ve ön sevişme yapılmış bile olsa, taraflardan birisi "hayır" dediği an ilişki sonlanır. Sonlanmayan her durum tecavüzdür. Bu, bu kadar basit.

Yahu adama tecavuzcu damgasi yapistirdiniz olacak is mi? Bunu yazan kisinin akli yok mu o denli kendisine zarar verecek bisey yapsa esi, sakin sakin biraz kirildim yazabilir mi? 4 ay boyunca bir kadinla esi isteksizce iliskiye girse kadinin ilk aklina gelen esinin onu aldattigidir. Kadinin hakki var erkegin hakki yok bide bu yonden bakalim o zaman.

lütfen farklı türlü yorumlamayın. veya böyle düşünüyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere çekililiyor daha da üzülüyorum. bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim

beynim dondu rahatlamak için yazdım şuan kendimi eşime karşı suçlu hissettim burda konu da silemiyoruz. üzüldüm açıkçası.

Yok daha fazla bu sacmaliga dayanamicam Alice Harikalar Diyarin da falan yasiyor herhalde herkes burada. Konuyu yazan arkadasin yazilarini bir daha okuyun ne demek istedigimi o zaman daha iyi anlarsiniz

Bunu nereye kadar genelleyebiliriz mesela? Ne demek aklı devre dışı kaldı, cinselliğine hakim olamadı?

Eşiniz için geçerliyse bu dediğiniz diğer erkekleri de, tecavüzcüleri de bu şekilde aklayabilir miyiz? Aklı olmayan, içgüdüleriyle hareket eden varlıklardan mı bahsediyoruz?

Yapmayın Allah aşkına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…