- 3 Nisan 2014
- 36.016
- 146.593
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
öyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.
Duymak istediğin şeyleri söylemediğimiz için kusura bakma. Bir arkadaş belirtmiş duymadım, dayanamadım,bir tane de ben ekleyim şeytana uydum temel tecavüzcü bahaneleridir. Eşine hak verenler de o tecavüzcülere beraat veren, indirim uygulayan sistem gibi eril düşünceye sahipler.ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor
Bence de eksik anlattin ben anladim neler yasandigini. Ortada naaralar atarak nolur yapma diye bagiran elleri baglanmis bir Turk kadinini canlandiriyo suan buradaki arkadaslar galiba beyninde. Hasbinallah kardes ortada bisey yok,
Birde yukarda fantezi gibi gördü galiba gibi birsey yazdiDuymak istediğin şeyleri söylemediğimiz için kusura bakma. Bir arkadaş belirtmiş duymadım, dayanamadım,bir tane de ben ekleyim şeytana uydum temel tecavüzcü bahaneleridir. Eşine hak verenler de o tecavüzcülere beraat veren, indirim uygulayan sistem gibi eril düşünceye sahipler.
Ben de bazen yorum yaptığıma pişman oluyorum ne garip. İşinize gelen yorumları duymak için açmışsınız meğerse.
İstediğiniz kadar yumuşatın kocanızın yaptığının tek tanımı var. Aklı başında adam karısının canı yanarken birlikte olmaz zaten alır randevu sorun çözülene kadar doktora götürür. Zaten böyle bi sorunu olan kadını da zorlamaz dur deyince durur. Tabi ne anlatsak boş siz ama cinsellik çok önemli kocan duramamış canım nasıl dursun hihihi diyenlere kulak vereceksiniz nasılsa. Mutluluklar dilerim.
Duymak istediğin şeyleri söylemediğimiz için kusura bakma. Bir arkadaş belirtmiş duymadım, dayanamadım,bir tane de ben ekleyim şeytana uydum temel tecavüzcü bahaneleridir. Eşine hak verenler de o tecavüzcülere beraat veren, indirim uygulayan sistem gibi eril düşünceye sahipler.
ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor
Toplum olarak cinsellik eğitimine muhtacız.Birde yukarda fantezi gibi gördü galiba gibi birsey yazdi
Aynısını ben de yaşadım bir defasında, benim de canım çok yanıyor ilişki sırasında eşim de öncesinde söz verdi yüzeysel olacak diye ama o an şehvetinin etkisiyle sözünü tutamadı ve canımı yaktı, birkaç dk ben de surat astım ama kesinlikle benim canımı yakmak amacıyla yapmadığını biliyordum, tabiri caizse aklı devre dışı kaldı ve cinselliğine hakim olamadı. Muhtemelen sizin eşinizde de durum bu şekilde olmuştur, bence fazla uzatmayın olayı içselleştirmeyin, eşinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz bile bile canınızı yakmak ister mi?eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da yapma diye. söylememe rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Toplum olarak cinsellik eğitimine muhtacız.
Bence de eksik anlattin ben anladim neler yasandigini. Ortada naaralar atarak nolur yapma diye bagiran elleri baglanmis bir Turk kadinini canlandiriyo suan buradaki arkadaslar galiba beyninde. Hasbinallah kardes ortada bisey yok, esinle aran gayet iyi, sadece sen daha rahat olmalisin, karsinda seni seven anlayisli bir es var. Uzmana bile gerek yok konusarak asacaginizi dusunuyorum. Son dusuncelerim bu kadar
Yahu adama tecavuzcu damgasi yapistirdiniz olacak is mi? Bunu yazan kisinin akli yok mu o denli kendisine zarar verecek bisey yapsa esi, sakin sakin biraz kirildim yazabilir mi? 4 ay boyunca bir kadinla esi isteksizce iliskiye girse kadinin ilk aklina gelen esinin onu aldattigidir. Kadinin hakki var erkegin hakki yok bide bu yonden bakalim o zaman.Konu sahibi kendisi yaziyor burda esinin orda istegi dışında hareket ettigini. Iyi iletisim tek mutfakta yardim etmek, sohbet edebilmek felan degil. Isine gelmedigi andada esinin isteklerine ve hislerine kulak asmak. Bizim burda beynimizde cizdigimiz birsey yok. Konu sahibi bazi seylerin cizgilerink bastan cizmek zorunda. Yok duymadı, dayanamadi diye bir durum söz konusu olabilir mi sizce?
Yahu adama tecavuzcu damgasi yapistirdiniz olacak is mi? Bunu yazan kisinin akli yok mu o denli kendisine zarar verecek bisey yapsa esi, sakin sakin biraz kirildim yazabilir mi? 4 ay boyunca bir kadinla esi isteksizce iliskiye girse kadinin ilk aklina gelen esinin onu aldattigidir. Kadinin hakki var erkegin hakki yok bide bu yonden bakalim o zaman.
Yahu adama tecavuzcu damgasi yapistirdiniz olacak is mi? Bunu yazan kisinin akli yok mu o denli kendisine zarar verecek bisey yapsa esi, sakin sakin biraz kirildim yazabilir mi? 4 ay boyunca bir kadinla esi isteksizce iliskiye girse kadinin ilk aklina gelen esinin onu aldattigidir. Kadinin hakki var erkegin hakki yok bide bu yonden bakalim o zaman.
Yok daha fazla bu sacmaliga dayanamicam Alice Harikalar Diyarin da falan yasiyor herhalde herkes burada. Konuyu yazan arkadasin yazilarini bir daha okuyun ne demek istedigimi o zaman daha iyi anlarsinizSizin gibi kadınlar yüzünden bazı dallamalar hayır kelimesini "nazlı evet" sanıyorlar.
Başka birileri de çıkıp "bağırıp çığlık atmadı, demek ki tecavüz değil" deyip tecavüzcüleri salıveriyor.
Bakın çok basit bir şey, "hayır" demek "hayır" demektir.
Sevgili de olsa, eş de olsa, soyunup yatağa girilmiş ve ön sevişme yapılmış bile olsa, taraflardan birisi "hayır" dediği an ilişki sonlanır. Sonlanmayan her durum tecavüzdür. Bu, bu kadar basit.
Aynısını ben de yaşadım bir defasında, benim de canım çok yanıyor ilişki sırasında eşim de öncesinde söz verdi yüzeysel olacak diye ama o an şehvetinin etkisiyle sözünü tutamadı ve canımı yaktı, birkaç dk ben de surat astım ama kesinlikle benim canımı yakmak amacıyla yapmadığını biliyordum, tabiri caizse aklı devre dışı kaldı ve cinselliğine hakim olamadı. Muhtemelen sizin eşinizde de durum bu şekilde olmuştur, bence fazla uzatmayın olayı içselleştirmeyin, eşinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz bile bile canınızı yakmak ister mi?
Ben senin ne demek istedigini anladim. Esinle konusarak bu isin ustesinden gelebilecegini dusunuyorum, sadece kendine sans ver.beynim dondu rahatlamak için yazdım şuan kendimi eşime karşı suçlu hissettim burda konu da silemiyoruz. üzüldüm açıkçası.