• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bugün ki kavgamız haklı kim??

Ikeadan sahsiniza birseyde almamissinizdir muhtemelen eve alinan seylerdir. Para gercekten yoksa yoktur o zaman size demeliydi hayatim su butceyi asma diye ya da siz sorabilirdiniz. Iki tarafin butceyi konusmamasindan kaynakli
Evet eve aldım bende öyle söyledim zaten sen bana bütçe söylemedin ki dedim o da ay sonu zaten fazla verdik yemeğe insan bi sorar paran var mı diye dedi bende zaten ona aldığım alışverişin parasını atıcaktım ibandan mont almıştım onu iade ettim öyle deyince de zaten o para benimki diyor 😂ay sinirlerim geliyor yine

Eşiniz çok gereksiz şekilde kaba davranmış. İkeaya giren boş çıkamaz zaten bunu düşünmüş olması gerekirdi. Baştan söyleseydi alışveriş yapma diye, ya da kendisi de gelseydi.

Ben sizde bir sorun göremedim. Sadece çocuğun yanında tartışmanız çok çok yanlış olmuş.

Evet eve aldım bende öyle söyledim zaten sen bana bütçe söylemedin ki dedim o da ay sonu zaten fazla verdik yemeğe insan bi sorar paran var mı diye dedi bende zaten ona aldığım alışverişin parasını atıcaktım ibandan mont almıştım onu iade ettim öyle deyince de zaten o para benimki diyor 😂ay sinirlerim geliyor yine
Kiziniz 3 yasinda. Mesleginiz varsa biran once calisin belli ki sizi zorlayacak. Mesleginiz yoksa da çalışın asgari ucrete gerekirse 20 bin krese verin 2 bin icin çalışın.

Kahvaltıya istediğiniz yere gidersiniz kime ne? Konuya gelirsek ikinizde de hata var. Siz başta diyebilirdiniz gitmişken bir şeyler alırım diye o da parası yoksa söylerdi. Dikkat de etmemişsiniz 70tl diye 250tl ürün almışsınız. O da gereksiz hakaret etmiş.
Aslında adamın ay başında ne kadar harcama yaptığını gelirleri giderleri çok gittiğini biliyorum yani kahvaltı işi de sırf ben mutlu olayım diye götürmek istedi yoksa niye geceden söylesin bir de hasta sabah zor uyandı ama söz verdim size diye getirdim dedi ama bende işte dediğim gibi aldığım ürünlerin parasını ona atıcam diye aldım ikeadan bişeyler ama böyle oldu son durum akşam da yine kavgalı olmamıza rağmen marketten bir sürü sevdiğiniz şeyleri alıp yine uğraşmayım diye balık almış vs vs ama ne bileyim ben yine de hakaret ettiği için konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum

Kahvaltıya diyip alışveriş yapmışsın. Bi sorsaydın canım gelmısken gırelımmı ıhtiyacım var dıye. Adamın parası olmayabılır. Bence eşiniz haklı. Niye bu kadar ofkelısınız eşinize
Allah belanı versin dedi 4 5 kere öyle mi gerçekten dedim tekrardan söyledi ve öfkeli olmamam için bi sebebim yok şu an bu yeterli bence çocuğun yanında o kadar bağırdı ki ağzından tükürükler çıktı resmen gerek var mıydı o kadarına sizce

Her ailenin dinamiği farklı.
Demek bu aile ikea da kahvaltıyı seviyor ya da gücü ona yetiyor.
Bu konu üstünde durmaya gerek yok.

Haricinde evet iletişim probleminiz mevcut.
İkiniz de haksızsınız. Eşiniz bütçeyi dengelemeye çalışıyor ve muhtemelen bu devirde tek maaşla 1 ev geçindirmek durumunda olduğu için de oldukça gergin.

Çocuğunuz büyümüş artık, küçük değil.
Evliliğiniz, çocuğunuzun ve sizlerin psikolojisi için çalışmaya başlamalısınız.

Her ailenin dinamiği farklı.
Demek bu aile ikea da kahvaltıyı seviyor ya da gücü ona yetiyor.
Bu konu üstünde durmaya gerek yok.

Haricinde evet iletişim probleminiz mevcut.
İkiniz de haksızsınız. Eşiniz bütçeyi dengelemeye çalışıyor ve muhtemelen bu devirde tek maaşla 1 ev geçindirmek durumunda olduğu için de oldukça gergin.

Çocuğunuz büyümüş artık, küçük değil.
Evliliğiniz, çocuğunuzun ve sizlerin psikolojisi için çalışmaya başlamalısınız.
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için yaza başlıyıcağım nasipse kışı geçiriyoruz şu anlık evimizde kızımızı zaten deneme süresince kreşe verdik gayet uyum sağladı fakat özel olduğu için 10 bin tl bizi zorlayınca bırakmak zorunda kaldık şimdilik kışın evdeyiz yaza bakalım işe gireceğim

Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Adam olmaz ilişkilerden birisi bence sizinki. Aldatma hakaret saygısızlık ne ararsan var. Haklı olmak önemli mi şu durumda

Ohoo eskileri bi okudum da eşinizde yok yok maşallah. Zaten asker sanırım? Aldatma var, aldattigi için size hastalık bulaştırma var, hasta ettiği halde gençsin geçer geçer diye doktora bile goturmemis. Sevgi yok, saygı yok haliyle tahammül de olmuyor. Bence çocuğunuz yeterince büyük, girin bir işe çalışın. Konuda eşinize hak verdiğim tek kısım, bu şartlarda tek çalışan varken ve durumum da iyi değil diyorsa harcama yapmadan önce konuşulması gerekir.

Adam olmaz ilişkilerden birisi bence sizinki. Aldatma hakaret saygısızlık ne ararsan var. Haklı olmak önemli mi şu durumda
Önemli değil zaten o yüzden umrumda da değil aslında ama yazdım işte yazmak için belkide haklısınız bende biliyorum ve farkındayım her şeyin ama neyi beklediğimi bilmiyorum bir kere gittim ailemin yanına zaten kızımla fakat kızımın evinin burası olduğunu söyledi kızıma çok düşkünüm ve o da babasına sürekli babacım gitme diyor işe giderken bile ama siz belki evli değilsiniz belki evlisiniz ama çocuğunuz yok o sebeple beni anlıyıcağınızı sanmıyorum ve yahut benim geçtiğim yollardan da geçmediniz o sebeple yine kendi yolumu kendim çizeceğim maksat burda konu olsun yazmak olsun iç dökmek olsun arkadaşa eşe dosta anlatamayıp klavyelere dökmek olsun konu işte gülün geçin siz en iyisi. Boşverin ;)

Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Hakaret etmesi çok yanlış bence dozunu arttırabilir ileride düzgünce konuşun üzüldüğünüzü belirtin anlaşmaya çalışın..

Ohoo eskileri bi okudum da eşinizde yok yok maşallah. Zaten asker sanırım? Aldatma var, aldattigi için size hastalık bulaştırma var, hasta ettiği halde gençsin geçer geçer diye doktora bile goturmemis. Sevgi yok, saygı yok haliyle tahammül de olmuyor. Bence çocuğunuz yeterince büyük, girin bir işe çalışın. Konuda eşinize hak verdiğim tek kısım, bu şartlarda tek çalışan varken ve durumum da iyi değil diyorsa harcama yapmadan önce konuşulması gerekir.
Doktora gittik aşımı oldum negatifim sorun yok şu an onu dert etmeyin fakat bence dışarı çıkılıyorsa eğer belirli bir miktar gözden çıkarılmalı ve hesap edilmeli az çok o zaman kimse kimseyi heveslendirmemeli

Parası yoksa bunu öncesinde söyleyecek, sizi tek bırakmayacaktı.
Çok mu zor ‘hiç bakma şuan ekonomik anlamda müsait değiliz, bir dahaki gelişimizde alırsın’ ya da ‘hayatım almışsın ama zorlanacağım borçlarım var kasada şimdi uzatmayalım alalım ama birazdan iade edelim mi demek?
İnsan girmişken gördüğü birkaç şeyi alamayacaksa çıkmayacak arkadaş.
Kahvaltıya getirdim cümlesi bile çok iğrenç, şoför mü o, katılmadı mı kendisi?
Ticari iş mi yapıyor sizinle?
Beraber zaman geçirelim demek ayrı, götürdüm getirdim demek sanki sahip de ses kesilsin diye yapmak, üzerine arıza çıkarmak ayrı.
Burnundan getirin.

Geçen gün ikeadan bende bir ürün aldım kasada çok absürt bir fiyat çıktı halbuki etiketi farkliydi o yüzden almadım. Çünkü ederinin çok üstünde bir fiyatti hiç çekinmem böyle konularda iade ederim.
Kahvaltıya diye gidip alışveriş yapmaya karar vermişsiniz ama eşiniz gelmemiş acaba parasimi yoktu o yüzden mi gerildi bu alışveriş işine? Eğer öyleyse ikinizde de bir iletişim problemi var.
İkinizde hatalisiniz bence.

Parası yoksa bunu öncesinde söyleyecek, sizi tek bırakmayacaktı.
Çok mu zor ‘hiç bakma şuan ekonomik anlamda müsait değiliz, bir dahaki gelişimizde alırsın’ ya da ‘hayatım almışsın ama zorlanacağım borçlarım var kasada şimdi uzatmayalım alalım ama birazdan iade edelim mi demek?
İnsan girmişken gördüğü birkaç şeyi alamayacaksa çıkmayacak arkadaş.
Kahvaltıya getirdim cümlesi bile çok iğrenç, şoför mü o, katılmadı mı kendisi?
Ticari iş mi yapıyor sizinle?
Beraber zaman geçirelim demek ayrı, götürdüm getirdim demek sanki sahip de ses kesilsin diye yapmak, üzerine arıza çıkarmak ayrı.
Burnundan getirin.
Evet ya sırf bu getirdim sizi gezmeye çıkardım lafından dolayı zaten insan sinir oluyor beraber vakit geçirmiyoruz sanki de bizim için çıkmış biz sanki onu binek olarak kullanıyoruz o kadar bir de bunu dile getirdiğimde ne kadar art niyetlisin diyor bana ama siz de benim gibi düşünüyorsunuz çok sevindim birisinin benimle aynı düşüncede olmasına

Geçen gün ikeadan bende bir ürün aldım kasada çok absürt bir fiyat çıktı halbuki etiketi farkliydi o yüzden almadım. Çünkü ederinin çok üstünde bir fiyatti hiç çekinmem böyle konularda iade ederim.
Kahvaltıya diye gidip alışveriş yapmaya karar vermişsiniz ama eşiniz gelmemiş acaba parasimi yoktu o yüzden mi gerildi bu alışveriş işine? Eğer öyleyse ikinizde de bir iletişim problemi var.
İkinizde hatalisiniz bence.
Ben çocukla çıktım kasaya geçmedim ben geçseydim bende iade ederdim çekinmem öyle şeylerde zaten sadece bu konu üzerinden haksız olduğumu düşünüyorum yani niye ben hesapsız gibi algı oluşturayum yoksa

Önemli değil zaten o yüzden umrumda da değil aslında ama yazdım işte yazmak için belkide haklısınız bende biliyorum ve farkındayım her şeyin ama neyi beklediğimi bilmiyorum bir kere gittim ailemin yanına zaten kızımla fakat kızımın evinin burası olduğunu söyledi kızıma çok düşkünüm ve o da babasına sürekli babacım gitme diyor işe giderken bile ama siz belki evli değilsiniz belki evlisiniz ama çocuğunuz yok o sebeple beni anlıyıcağınızı sanmıyorum ve yahut benim geçtiğim yollardan da geçmediniz o sebeple yine kendi yolumu kendim çizeceğim maksat burda konu olsun yazmak olsun iç dökmek olsun arkadaşa eşe dosta anlatamayıp klavyelere dökmek olsun konu işte gülün geçin siz en iyisi. Boşverin :KK66:
Çocuğum var canım.

Back
X