eşimle boşanmak uzereyim yardım edin =(

Haklısınız ve ailem cok iyi insanlar babam diyor evlen veya evlenme hic önemli değil bir ömür paramı ye soframda hep bir tabak var sana..

Hangi madde mesela bir sürü madde hepsinin özelliği farklı umut var mı yok mu o zaman söylerdik baş ve son harfi söyleyebilirdiniz. Kendinizi nasıl dövdürüyorsunuz anlamıyorum sizin eliniz armut mu topluyor bu ilişkide saygı sevgi kalmamış zaten uyuştueucu kullanan biri muhakeme yeteneğini kaybeder.

Borca alıyordu torbaci arkadaşlar edinmişti kendine artık. Gerçekten veriyorlardı borca. Yakaladım kaç defa. Su an mantığım o kadar devre disi ki. Benimde psikolojim hic iyi değil tek uçlu duygu durum bozukluğum varmış nasıl olmasin gerçi.. Ruh ve sinir hastalıklarına gitsem hemen yatisimi verecekler sanki.. Ayrıca basindan sonuna kadar haklısınız soylediklerinizde. Desteğiniz icin teşekkür ederim

Eskiden damar yoluyla alınan uyuşturucuyu kullananlar suboxene bulamadığı için bırakamıyordu yoksunluk krizine girip kemikleri sızlar ishal olurdu, o uyuşturucu beyinde acı eşiğini yok ettiği için gerçek hayata döndüklerinde beyin hassaslaşıyor yoksunluk öyle ortaya çıkıyor sırf onu çekmemek için bırakamazlardı. Oysa şimdi yazıp gönderiyor dediğiniz suboxene ilaç sayesinde yoksunluk anında fiziksel acı çekmiyorlar. Bu demektir ki gerçekten bırakmak isteyen biri fiziksel acı çekmeden bırakabilir bu ilacı yurtdışından getirirdi zenginler. Sizse yazıp yolluyorlar demişsiniz :) uyuşturucuyu bırakmak istemeyen biri asla bırakmaz zaten. Onun amacı değil bi defa. O yüzden amateme ilaca falan bilmeden laf etmeniz komik.

Gücüm yetmiyor ben zayıf bir bayanım. Bir anda üzerinize birinin cullandigini düşünün. Ve boynunuzu sıktığını. O durumda bırakmasını beklemekten başka bir şey elinizden gelmiyor. Cok şiddetli sıkmıyordu boğazımı ama o esnada darp ettiği icin gücüm kalmıyordu sonrada ben ne yaptım diye kendisine zarar veriyordu kesici aletle falan.. Maddenin farklı isimleri var halk arasında kullanilan amatem doktoru kadar asina oldum resmen cok üzücü ama öyle. Farklı isimleri A _ _ _ B _ _ M . . . . . . . . . . n , K _ _ _ _ _ L uyutmayan ve yemek yedirmeyen cok tehlikeli madde olarak yazarsanız çıkar internette ve beyni dinç tutan diye. Evet muhakeme yeteneği kalmamıştı hic

Anladım biliyorum evet tehlikeli. Kendini çatıdan bile atabilir halüsinasyon gösteriyor çünkü. Ama diğer maddeler gibi bağımlılığı yüksek değil. Almazsa almaz yani fiziksel yoksunluk falan yaşamaz onun canı kullanmak istiyor. Bu durumda bu o yolu seçmiş oluyor uzak durman en iyisi bu arada geçmiş olsun

Yok canım cok tehlikeli ve tek kullanımda bağımlılık yapan beyin hücrelerini öldüren bir madde. Bunun aynısını doktor da kendisine söyledi ama ne fayda. Teşekkür ederim iyi geceler

Yok canım cok tehlikeli ve tek kullanımda bağımlılık yapan beyin hücrelerini öldüren bir madde. Bunun aynısını doktor da kendisine söyledi ama ne fayda. Teşekkür ederim iyi geceler
Yok hayır almadığında titreme kemik sızlaması burun akıntısı ishal vs yapmaz o. Bırakmak isteyen kolayca bırakabilir. Bana güvenin ama o bırakmak istemiyor evet tehlikeli ama fiziksel krizi yok. Uzun zamanda dişlerini dökecek akli dengesini bile kaybedebilir şizofrene bile evrilebilir. Adam bırakmak istemiyor Hayırlısı olsun hakkında nasıl bu hale geldi bilmem üzüldüm adınıza iyi geceler

Tabiki boşanın. Onun kendibe merhameti yok size mi olacak?? Siz elinizden geleni yapmışsnz. Bundan sonraki şimdiye kadarkinden daha kötü olacak. Sizin aldattğndan şüohelenmiş. Bir dahakine kes in aldattın diyecek ve daha beterini yapacak size. Ha bir de çocuk oldu diyelim nasıl evladına babasını tanıtacaksın.??kendiniz böyle bir baba ister miydnz?? Herkes yokluk görüyor yoksulluk görüyor ama kimse madde kullanmıyor.

Üzerinize düşen görevi yapmışsınız iyi günde kötü günde deyip yapılabilecek tüm fedakarlıkları yapmışsınız. Babanızı dinleyin ve ayrılın iş çığırından çıkmış çünkü şiddet madde bağımlılığı bunlar evliliği bitiren unsurlar

[/QU
dogru soyluyorsunuz,saglıklı karar veremedigim icin sizlerin yorumları benim için gercekten cok onemli. tesekkur ederim

Ben bitmemesi icin gercekten elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyormus

evet o dediğiniz belirtileri yapmıyordu sadece aşırı sinirlilik hali ve ağrıları oluyordu yani ağrılarının oldugunu soyluyordu bana. bu hale gelmesinde cok etken var ben aşırı detaya girip üyeleri bunaltmak istemedim sadece. iyi geceler

Bütün bunların hepsini nasil 1 yıla sindirdiniz şaşkınım ayrıca babanız cookkkk hakli eger evliliğini bitirmezsen maddi manevi cok yıpranırsın esini o bataktan çıkaracağım diye kendi hayatını mahvedersin yol yakınken babanın evine dön vicdan yapmanın hic sırası degil

1 yıla sığan ve detaya girip anlatmadıklarım var daha... Babamın evimdeyim zaten

1 yıla sığan ve detaya girip anlatmadıklarım var daha... Babamın evimdeyim zaten
Babanın evinde kal yani dönme demek istedim yapacağı herseyi yapmissin sözünü tutmayan esinin kendisi o vicdan yapıp üzülsün boşanırsan cok geçmeden eşyalarını satmaya baslar o kullandığı şeyi almak icin hakkında hayırlısı olsun

Yaşadığın şeyler çok zor.Allah ysrdımcınız olsun.Zor olsada babanı dinle Çok dua et.

Yıllardır yaşadığımızı biz biliyoruz asil siz hiç birşey bilmiyorsunuz ztn ablamin birakmak istemedini anlattm keske iyi okusaydiniz birakmak istemeyen bir insan asla vazgeciremezseniz ayrca eczanede çalıştım neyin nasil oldugunu ilaclarin nasil satildigini biliyrm ameteme yatmadan daha birakmak istiyorum dediginde taneyle aldik bu bku yiyenlerle muhattap oldum sirf yardim edebilmek icin icine girmeden bilemezsiniz donen olayları yillardir neler gordu bu gozler ametem de iceri sokup birbirlerine ihtiyaclarini karşılıyorlar orda iyilesmeye giden insan bile edindi çevre sayesinde dahada batıyor onlar bu hayati seviyorlar iyilesmeyde hic niyetleri yok kafada bitirmedikleri sürece kimse onlara yardim edemez umarım yaşamazsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…