Ben olsam madde kullandığını duyduğum an korkar asla birlikte kalmazdim. Ve goZümde tamamen biterdi. Siz ona yardım edeceğim derken ya hamile kalsaydiniz es kaza? Ozaman hayatın biterdi işte .. düşünsene çocuğunun babasi maddeci .. Cok gereksiz şans vermissiniz aşk böyle değil ,evlilik böyle değil ..istediği kadar evvelinde merhametli iyi biri olsun ne farkeder?evvelinde kalmış sonrası önemli olan.
Böyle sakin üzülüp aklında dahi kalmasın . Mis gibi ailen var arkanda .. tamamen düzelse bile kabul etme önüne bak .. Her yerden engelle sana asla ulaşamasin kendine dikkat et Allah korusun. Seni kimbilir ne güzellikler bekliyor güzel şeyler düşün ..şükret suan ailen evlat acısı çekiyor olabilirdi,hamile kalabilirdin,bi yerinde bi sakatlanma olabilirdi.
Para bulamayan madde bulamaz . Ve resmen seni kandırıp evlenmiş öncesi de var belliki..
Ben senin yerinde olsam asla uzulmez bekarken ki hayatıma devam eder,dimdik ayakta durur ailemi de asla uzmezdim. Ailen üzülmeyi inan haketmiyor, geri dönerse korkusunu onlara lütfen yaşatma onlara emin olduğunu göster içlerine korku salma. Evladın yanlışa gitme düşüncesi bile okadar kötü ki Allah esirgesin .
Ya madde sonucunda karısını kızını satan bile olabiliyor Allah korusun ..