eşimle boşanmak uzereyim yardım edin =(

Su an olaylar çok sıcak diye mantıklı yaklaşamadigimin farkındayım. Umarım bu süreci en az hasarla atlatabilirim..

Rica ederim kimse sonunu bilemez evlendiğinde keşke bu şekilde bitmek zorunda kalmasaydı ama her şerde bi hayır vardır bende ayrıyım üç çocuk var en azından evladınız yok zor ama imkansız değil Allah’ın izniyle siz iyi olun hayat size daha iyi davranır inanın umarım en kısa zamanda feraha çıkaraınız

Evet farkındayım ailem beni engellemek icin böyle yapıyor. Zaten amin cok teşekkür ederim rabbim sizide evlatlarınız ile birlikte aydınlığa çıkarsın

Siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız o malesef sizin kadar sahip çıkamamış ilişkisine bundan sonrası artık size zarar olacak bence babanızı dinleyin

Vefa, fedakarlık, emek başka şey
Kendini yakmak başka şey
Bu ülkede milyonlarca para sıkıntısı çeken aile var, kimse uyuşturucu alıp karısını dövmüyor
Uyuşturucuya her zaman bir bahane olacaktır, bugün işsizlik yarın başka bir şey
Adam yolunu net şekilde çizmiş, babanızı dinleyin

Haklısınız zaten başka bir çıkar yol kalmadı ailemi arkama alamam artık

Haklısınız zaten başka bir çıkar yol kalmadı ailemi arkama alamam artık

Buna sevgi açısından bakın
Siz kocanızı ne kadar seviyorsanız aileniz sizi bin misli seviyor. Evlat bir ömür emek, sonsuz sevgi demek, bu sevginin karşılığını verin, dizlerinin dibinde kalın. Kötü bir şey gelirse başınıza siz bir yanasınız, onlar bin yanar. Bakmayın arkanıza, yeni bir hayat kurun

Çok şiddetle babanı dinle diyorum aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşım var şu an esi hapiste bir yıl öncesine kadar çocuk da oldu kaynana evden kovdu annesine sığındı oda kızı itip kaldı kız koca mi kurtaracak diye perişan oldu senin yaptıklarından kat kat fazla uğraştı ama sonuç koca hapiste kendi kanser oldu çocuk ortada kaldı kendini feda etme kır dizini otur baban sana sahip çıkıyor ken bırakmıyorlar öyle kolay kolay maddeyi yazık olur donersen birde çocuk olursa ondan sonra daha çok konu acarsin buraya sen

Ben olsam madde kullandığını duyduğum an korkar asla birlikte kalmazdim. Ve goZümde tamamen biterdi. Siz ona yardım edeceğim derken ya hamile kalsaydiniz es kaza? Ozaman hayatın biterdi işte .. düşünsene çocuğunun babasi maddeci .. Cok gereksiz şans vermissiniz aşk böyle değil ,evlilik böyle değil ..istediği kadar evvelinde merhametli iyi biri olsun ne farkeder?evvelinde kalmış sonrası önemli olan.
Böyle sakin üzülüp aklında dahi kalmasın . Mis gibi ailen var arkanda .. tamamen düzelse bile kabul etme önüne bak .. Her yerden engelle sana asla ulaşamasin kendine dikkat et Allah korusun. Seni kimbilir ne güzellikler bekliyor güzel şeyler düşün ..şükret suan ailen evlat acısı çekiyor olabilirdi,hamile kalabilirdin,bi yerinde bi sakatlanma olabilirdi.
Para bulamayan madde bulamaz . Ve resmen seni kandırıp evlenmiş öncesi de var belliki..
Ben senin yerinde olsam asla uzulmez bekarken ki hayatıma devam eder,dimdik ayakta durur ailemi de asla uzmezdim. Ailen üzülmeyi inan haketmiyor, geri dönerse korkusunu onlara lütfen yaşatma onlara emin olduğunu göster içlerine korku salma. Evladın yanlışa gitme düşüncesi bile okadar kötü ki Allah esirgesin .
Ya madde sonucunda karısını kızını satan bile olabiliyor Allah korusun ..

Seni sevseydi Senin rızkını Uyuşturucuya vermezdi.
Seni sevseydi Tedavi olur temizlenir Sana koşardı
Seni sevseydi Saçının bir teline zarar verdiği için kendini hiç affetmezdi.
Hep bahanesi var.. Sorumlusuda sen değilsin. Kendi tercihleri. Babanın ellerinden öperim iyi geceler.

Sonuna kadar haklısınız teşekkür ederim iyi geceler

Herkes öyle söylüyordu ve ben o kadar korkusuzdum ki hiç korkmuyordum herkes öldürür dedikce öldürmez diyordum.Rabbim kimseyi bu duruma sokmasın. Cok şükür bebeğimiz olmadı istemedik zaten ama olabilirdi haklısınız o zaman sağlıklı bir ailede büyümeyecekti ve ona haksızlık yapmış olacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…