eşimle boşanmak uzereyim yardım edin =(

Bu kadar arabesk takılmaya gerek yok. Adam sizi düşünse tedavisini olurdu muhakkak, kafanıza bir de telefon atmış acımadan. Ortada sevgi falan yok zaten, kendinizi kandırmayın. Seven insan kelimelerini bile itinayla seçer, siz bir de şiddet görmüşsünüz. Şu durumdan geri dönerseniz kendi ölüm fermanınızı imzalamış olacaksınız. Umarım kendinize kastınız yoktur ve böyle büyük bir hata yapmazsınız.

Madde bağımlılığı bir beyin hastalığıdır net ve düzenli ilaç kullanımıyla uzaktan doktor kontrolüyle geçebilecek bir rahatsızlık değil.Ayrıca diğer hanımlara katılıyorum madde geçmişi olmaması muhtemel değil.Basit bir örnekle bugün hepimiz maddeye başlamak istesek nerde satılır kim satar bilmiyoruz o çevreye ait olmayan da bilemez nerden temin edileceğini
Hayatınız allak bullak kabul ama vicdan yapmayın gerçekten.Ailenizinsize destek olması en büyük şansınız.Kendisi için çabalamayan,kendi hayatına kıymet vermeyen birisi sizi mi önemseyecek?
İşin başındayken bitirmek en makûlü Allah yardımcınız olsun

Ne yani sen baban izin verse geri mi döneceksin? Sen sevmeyi sevilmeyi çok yanlış anlamışsın. Ayrıca kocan senden önce de kullanıyordur zaten. Sen bilmiyordun bence. Uyuşturucu bağımlısıyla ne kadar iyi olsa da olmaz. 1 bırakır 2 başlar. Gençliğine yazık.

Cok sevdik cok. Gerçekten iyi merhametli bir adam aslında ama bir kere dustu bu duruma iste. Kendi kendini tanıyamıyor artık.. Atlatmam cok zor olacak önemli bir sınavım var odaklanamiyorum bile

Al işte...Yine "merhametli"...Erkeklere hep bunu diyor anneleri ve kadınlar diğer yaptıklarına karşılık..
Döver söver madde kullanıtir ama merhametlidir...Lütfen yapmayın..
Tek dayanağınız bu olmasın..

1 yılda ne çok şey yaşamışsınız farkında mısınız?
Kainatın gördüğü en büyük aşk demişsiniz ama uyuşturucu bağımlısı olup çabalayarak kurtulan da var..Ama o hep geri dönmüş, size sevgisi o kadar büyük değil ya da zayıf demek ki psikolojidi...

Bi kere bu adam önceden de kullanıyordur, ailesi de belki biliyordu söylemeleri gerekirdi...Ya da kendisinin bunu size söylemesi gerekirdi...İlk defa olan bişeye benzemiyor...Evlenmeden önce gizlenmemeli buntarz şeyler sonra işte sonuç bu..

Tedavi olup gelmesini bekliyorsunuz ama denemiş olmamış şiddet uygulamış...Tedavi oldum artık diyerek geldiğinde halini iyi görüdüğünüzde babanızı ikna edip döneceksiniz ama ya şiddetin dozu bu sefer kafanıza dikiş atılacak kadar değil de beyin travması geçirtecek kadar olursa?? Merhametli eşiniz uyuşturucunun etkisiyle ne yaptığını bilemezse?

Ayrıca şiddet gördüğün halde annesi rolünü üstlenip bu ilişkide kalmaya devam ettiğinden senin de psikolojik olarak yardım alman gerekiyor...Sanırım küçükken yeterli sevgiyi görmemişsin....Lütfen bu süreçte sen de yardım al

Konu bütünüyle okunduğunda yapacağım yorum boşanin ve önünüze bakın babanizi dinleyin..

Ama birşey merak ediyorum eşiniz bu kadar zorlu surecten geçerken, işsiz kalmış ve kirayı bile odeyemezken eşine manevi destek olmak yerine neden sende çalışmayı denemedin ?

Hayır işsiz kaldığı ve başladığı zamanlardan beri yani benim fark ettiğim diyelim
Size açık yazacağım. Eşiniz ve ailesi bilerek sizi ateşe atmış.
Zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz. Eminim ki eşiniz zaten madde kullanıyordu. Ailesi onu başından atmak için sizinle evlendirdi. Bir insan sırf işsiz olduği için maddeye başlamaz. Başlasa bile o çevreye bulaşması, para bulması bu kadar zaman diliminde zor.
Yani ortada bir aşk evliliği yok. Yalanlar ve kurban olarak seçilen siz varsınız.
Size şiddet uyguladığına göre ailesine de uyguluyordu kocanız. Onlar da oğullarından kurtulmak için sizi harcadılar.
Bakın benim kuzenim de madde kullanıyordu. Ama bir kez bile olay çıkarmadı, şiddet uygulamadı kimseye. Ailesine zarar vermemek için eve bile uğramıyordu.
Yani kocanız hem bağımlı hem psikopat muhtemelen.
O yüzden ona acımayı bırakıp bir an önce kurtulmaya bakın.

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Babanızı dinleyin derim.
Biz de yeni evlendigimizde eşimin çalıştığı şirket battı. Eşim işsiz kaldı aylarca. Böyle şeyler yaşamadık hiç. Her insanın yapısı bir değil ama neticede seviyorsa önceliği sizi incitmemek olmalıydı.
Aynı yaşta sayılırız, gençliğinize yazık etmeyin.

Eşinizin evlenmeden önce de uyuşturucu madde kullandığını düşünen arkadaşlara katılıyorum.
Bu olayda bir kurban varsa o da sizsiniz.
Arabesk düşünceleri bırakın kendinizi kurtarın.
Eşiniz çocuk değil, siz de onun vasisi değilsiniz.
Ailesiyle sorunlar yaşayan, işsiz kalan çok insan var, bu gerekçeler eşinizin uyuşturucu kullanmasını hafifleştirmiyor.
Tersine karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor.
Babanızın kıymetini bilin ve sözünü dinleyin.
Geri dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin.
Yaşadıklarınız, yaşayacaklarınızın teminatı.

Böyle düşünmeye devam ederseniz kuyuya atılan kişi siz olacaksiniz. Tamam kısa bir süreliğine sevmiş sevilmissiniz. Eee bunun için hayatınızı karartmaya değer mi? Genç yaşınızda Allah esirgesin hayattan koparilmaniza değer mi? Dışarıdan gelen sevgiyi bu kadar abartmayın. Sizi dediğiniz gibi sevseydi başı sıkışınca uyuşturucu ya değil size sığınıdi

Bu madde bagımlılıgı 4 aylık mesele degil konu sahibesi aç gözünü.
Seni resmen aile boyu kandırmışlar.
Sizin tanıştıgınız dönemde de kullanıyormuş zaten sadece işsiz kaldıgı dönemlerin ardına sıgınıp fazlaca kullanmaya başlamış.
Gerek yok bu kadar kendinden vermeye, annesi değilsin, babası değilsin.
Boşanın.
Babanızın ellerinden öperim.

Benim bir tanıdığımin oğlu madde bağımlısı. Ne yaptılarsa o ileltten kurtaramadilar. Hapise düştü, çıktı tedavi olacaktı güya, tedaviden kaçtı. Ama en önemli ne biliyormusunuz? Annesi "Ben o bu durumdayken kimsenin günahına girip onu evlendiremem. Evlenmek istese bile razı olmam" diyor. Cünkü iyiye gidiyor dedikleri anda birden büyük olaylara bulaşıyor. Allah kurtarsın artık.
Diyelim ki esiniz gerçekten uyuşturucu almıyordu önceden (inanmıyorum), o zaman yinede cok yalnis kararlar verip bütün hincini sizden çıkarttı. Sizde "kurtarıcı" edasıyla ona size siddet uyguladığı halde yardım etmeye çalıştınız. Buda normal bir davranış şekli değil.

Kendini hiç ama hiç sorumlu hissetme yeni olan bir bağımlılık değildi büyük ihtimal sizden gizlenmiş asla ama asla düzelmez sakın vicdan yapmayın eğer dönersen daha çok dayak yiyeceksin her türlü küfür hakaret sence bu durumda o seni sevmismi oluyor

BABANI DİNLE ASLA DÖNME FİKRİ DAHİ OLMASIN KAFANDA
Hayatın mahvolacak sana üzülen ailen güzel kardeşim

Yeğeninizi ara ara görün iyi üvey anneler kırk da bir çıkar.. benim ablam degil artin yegenim umrumda olurdu.. ara ara gidin gorun bazen yaniniza alin 3 5 gün.. bi sikintisi olursa bilirsiniz en azından.. ablaniz duzelir insallah

Kimse kazik yedi,2 ay isi rast gitmedi vs diye kostur kostur uyusturucuya baslamiyor evveliyati vardir onun size soylenmemistir.
Allahtan babanin akli basinda ve ardinizda duran bir adam bir zahmet artik sozunden cikmayin.

Bosan telefonunu degistir,sosyal Medyayi kapat ailesini falanda engelle.Kimse ulasamasin, adam az israr etse ana baba hak getire donecekmis hissiyati veriyorsun.
Agzini burnunu dagitmis aylarca, hala markete gider istedigimi alir bana kahvalti hazirlardi cok iyiydi diyorsunbazen mustahak diyecem dilimi disimi isiriyorum belki dogrudur kirmiyim diye la havleee

Cocugun Ailesi bilmiyor da olabilir maddeyi

Allah babanızdan razı olsun. Çok şanslısınız ama babanız o kadar şanslı değil çünkü hala akıl verin ne yapayım diyorsunuz. Ne yapacağınız belli değil mi? Ailenize tutunup asla geri dönmeyin. Bırakın pisliğinde boğulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…