eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama boşanmak mı tek çözüm

İnşallah .. teşekkür ederm

Aile terapistlerinin ne kadar ise yaradigini tahmin bile edemezsin. Yeterki siz dogru uzmani bulun ve bilgileri alici olun. Ben Izmir de iyi bir uzman taniyorum ve cok kisiyi yonlendirdim olumlu oldu. Izmir size ters degilse bilgilerini verebilirim

terapiste gidin.
faydası olacaktır.

Evliliğin ilk yılı gerçekten zor.
Klasik koca seninki. Evlendiklerinde analarına babalarına ayda yılda 1görüştükleri dıdı dıdısı akrabalarına bile düşüyolar.
Yavaş yavaş su yolunu buluyo sabır lazım.
Ben eşimi terapiste ikna edememiştim sen git benim problemim yok diyodu.
İkna edebiliyosan hemen gidin derim

erkekler evlenir evlenmez
anne aşkıyla yanıp tutuşmaya başlıyor
demekki
kaynanalarda oglum gitti diye kollları sıvıyor sonuç bu işte
valla canım alta kaldıkça daha da kötüye gider durum
benim kocamında seninkinden aşa kalır yanı yoktu
kaynanam yaptı etti
agladı sızladı
yapmadıgı kalmadı
sonuç ne biliyormusun
kendi kızı çocuguyla boşandı kaynanası yüzünden
kocam her Allahın günü gitmek istersen artık en fazla hafta 1 ayda 1 gidiyoruz
annesine laf söyledim diye benden ayrı yatarken şimdi tiye bile almıyor annesine verdigim cevapları

EVLİLİĞİN İLK YILLARINDA BENDE ÇOK YAŞADIM BU SORUNLARI...BİRBİRİMİZ İTİP KALKIYIRDUK HATTA... AMA EVLİLİK OTURUNCA HERŞEY DEĞİŞİYOR...HEMEN BOŞANMA KARARI ALMA... SABRET ZAMANA BIRAK EŞİN OLUMNLU YÖNDE DEĞİŞECEKTİR... DEĞİŞMESE BENİMKİ DEĞİŞMEZDİ...ŞİMDİ BEN GİDELİM DEMESEM GİTMEZ GÖRÜŞMEZ AİLESİYLE... GERÇEKLERİ GEÇDE OLSA GÖRDÜ...

Aile terapistlerinin ne kadar ise yaradigini tahmin bile edemezsin. Yeterki siz dogru uzmani bulun ve bilgileri alici olun. Ben Izmir de iyi bir uzman taniyorum ve cok kisiyi yonlendirdim olumlu oldu. Izmir size ters degilse bilgilerini verebilirim
izmirde kımı tavsıye edıyorsunuz benımde cıft terapıstıne ıhtıyacım var ama bılemedım kım ıyı kım nasıl dıye

Daha yeni evlisin hemen hemen çoğu çift yaşıyor bu durumu bence yuvanı dağıtma
Ben Çözümü ailesini şikayet etmemekle buldum açmıyorum ağzımı varsa problemim aramıyorum bir kaç gün ya da görüşünce daha resmi görüşüyorum
Politik davranmayı sende zamanla öğreneceksin kızdığın konuyu boşvermeyi ya da çözmeyi
Bırak eşin annesini babasını çok sevsin sende saygı duy sevmek zorunda değilsin arada ara konuş ama çok samimi olma yeter bence
Sorun ne bilmiyorum ama olayı bir de böyle çözmeyi dene
Anne Baba'yı şikayet ettikçe kıymetleniyor sen susmaya başlayınca ozaman da onlar rahatsızlıklarını dile getirmeye başlıyor

ayy aynı biz valla.birbirimizi çok seviyoruz ama anne düşkünlüğü yüzünden bütün tartışmalar.kv de maşalllah hiç ağzı durmaz.bende herşeyi abartıp abartıp ilişkimizi yıpratıp dururum.4. yılımız ilk yıllara göre ilerleme var.boşanıp meydanı boş bırakamam kimselere

Şunu söyleyebilirim ki 10 aylık evlilikte erkek henüz evlatlık montunu çıkarıp,
kocalık montunu giyememiştir.

Zamana ihtiyacı var.

Boşanmak bana bu durumda kaçmak gibi geliyor canım, mutlaka destek alın ve açık olun eminim üstesinden gelirsiniz bir evliliğin temeli sevgidir bu olduktan sonra herşey olur. Allah yardımcın olsun

eşinizin uzman desteğine sıcak bakması bile güzel bir gelişme, her erkek kolay kolay bunu kabul etmez. bence uzman desteğini kesinlikle alın. en son olarak elinizden gelen herşeyi yapmış olursunuz. yıllar sonra destek alsa mıydık demezsiniz

Terapiste gidin tabiki. Ailesinden de mümkün olduğunca uzak durun ve esinizle kavga ettiğiniz konuları belirleyip acmamaya özen gösterin ve elestirmemeye calisin( çünkü kimse ailesinin eleştirilmesinde hoşlanmaz ). Siyasi olun. Genel yorumlar yapın.

Sizi bu kadar sevdiğini düşündüğünüz adamın sizi bu kadar anlamaması,ailesinin yanında tabiki onlarla bir tutarak değil ama karısı olarak değer vermemesi tuhaf ddğil mi?bi insanın bi insanı seviyorum ölçüsü nedir?bi erkek yukardakileri yapamıyorsa sevdiğini hissettirmeyi nasıl başarıyordur?yoksa kendinizimi kandırıyorsunuz acaba?

Zamana bırakın madem sevgi var neden 10 ayda hemen boşanma? Bırakın zamanla oda alışır evliliğe sizde biraz umursamaz olun takmayın herşeyi Nacizane tavsiyemm

Eşim ailesi dışındaki her konuda beni destekler maddi manevi her türlü yanımdadır . Bi şeyi uygun olsun diye değil ben mutlu Olduğum için parası olmasa bile almaya Çalışır. Anlayışlıdır ailesi dışında sorun çıkarmaz .4 senedir tanışıyoruz ve 10 aylık evliyiz. Sevmese ben de çok kolay bi insan Değilim.

illa vazgeçmek zorunda mı yani? ailesi ya, sizin de çocuğunuz olacak, eşiyle sizin aranızda kalsa sizden vaz mı geçmeli
Biz de gelin aldık ama öncelikle Çekirdek aile Olmayı bilmeli bence insan. Biz uyum Sürecinde daha Sabırlı ve daha az beklenti içine girdik. Su anda da gelinmizle az ve öl Görüşürüz . Kimse kimseden de vazgeçmedi. Benim Çocuğum da olsa aynısını Yaparım .çünkü ben de böyle yetiştim .

Bir yuva kolay kuruluyor Ve kolayca da yikilmamali. Elbet hatasını anlar Eşiniz. Ayrılık kolay olandır. Siz kolayı secmeyin. Esinizide seviyorsunz. Bırakmayın. Evet ailesini her koşulda savunması iyi değil ama sonuçta ailesi. Alttan alın. Düşmanları sevindrmeyin. Sabredin. Dua edin. Herşey duzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…