İnşallah .. teşekkür ederm
EVLİLİĞİN İLK YILLARINDA BENDE ÇOK YAŞADIM BU SORUNLARI...BİRBİRİMİZ İTİP KALKIYIRDUK HATTA... AMA EVLİLİK OTURUNCA HERŞEY DEĞİŞİYOR...HEMEN BOŞANMA KARARI ALMA... SABRET ZAMANA BIRAK EŞİN OLUMNLU YÖNDE DEĞİŞECEKTİR... DEĞİŞMESE BENİMKİ DEĞİŞMEZDİ...ŞİMDİ BEN GİDELİM DEMESEM GİTMEZ GÖRÜŞMEZ AİLESİYLE... GERÇEKLERİ GEÇDE OLSA GÖRDÜ...Merhabalar
Daha önce de buraya yazmıştım esimin ailesiyle yasadigimiz problemleri ve 10 aylik evliyiz sonuç bosanmayi dusunur olduk. Esim ailesine cok duskun ki ben sessiz sakin biri olmama ragmen her tartismada ailesini hakli bulan biri. Biliyorum beni çok seviyor ama ailesiyle karsi karsiya gelince onlardan vazgecemiyor. Ben de artik hem esimi daha fazla yipratmamak icin hem de kendi psikolojm daha fazla bozulmamasi icin dun esime teklif sundm. Ya uzman destegi alacagiz bu konuda ya da ayrilalim dedim .esim uzman destegine sicak bakti yuvami dagitmak istemiyorum dedi ama ben esimin degisecegine inanmiyorum fakat cok da seviyorum ne yapabilirim?sizce terapiye gitsek faydasi olur mu?
izmirde kımı tavsıye edıyorsunuz benımde cıft terapıstıne ıhtıyacım var ama bılemedım kım ıyı kım nasıl dıyeAile terapistlerinin ne kadar ise yaradigini tahmin bile edemezsin. Yeterki siz dogru uzmani bulun ve bilgileri alici olun. Ben Izmir de iyi bir uzman taniyorum ve cok kisiyi yonlendirdim olumlu oldu. Izmir size ters degilse bilgilerini verebilirim
izmirde kımı tavsıye edıyorsunuz benımde cıft terapıstıne ıhtıyacım var ama bılemedım kım ıyı kım nasıl dıye
Merhabalar
Daha önce de buraya yazmıştım esimin ailesiyle yasadigimiz problemleri ve 10 aylik evliyiz sonuç bosanmayi dusunur olduk. Esim ailesine cok duskun ki ben sessiz sakin biri olmama ragmen her tartismada ailesini hakli bulan biri. Biliyorum beni çok seviyor ama ailesiyle karsi karsiya gelince onlardan vazgecemiyor. Ben de artik hem esimi daha fazla yipratmamak icin hem de kendi psikolojm daha fazla bozulmamasi icin dun esime teklif sundm. Ya uzman destegi alacagiz bu konuda ya da ayrilalim dedim .esim uzman destegine sicak bakti yuvami dagitmak istemiyorum dedi ama ben esimin degisecegine inanmiyorum fakat cok da seviyorum ne yapabilirim?sizce terapiye gitsek faydasi olur mu?
illa vazgeçmek zorunda mı yani? ailesi ya, sizin de çocuğunuz olacak, eşiyle sizin aranızda kalsa sizden vaz mı geçmeliBiliyorum beni çok seviyor ama ailesiyle karsi karsiya gelince onlardan vazgecemiyor.
Eşim ailesi dışındaki her konuda beni destekler maddi manevi her türlü yanımdadır . Bi şeyi uygun olsun diye değil ben mutlu Olduğum için parası olmasa bile almaya Çalışır. Anlayışlıdır ailesi dışında sorun çıkarmaz .4 senedir tanışıyoruz ve 10 aylık evliyiz. Sevmese ben de çok kolay bi insan Değilim.Sizi bu kadar sevdiğini düşündüğünüz adamın sizi bu kadar anlamaması,ailesinin yanında tabiki onlarla bir tutarak değil ama karısı olarak değer vermemesi tuhaf ddğil mi?bi insanın bi insanı seviyorum ölçüsü nedir?bi erkek yukardakileri yapamıyorsa sevdiğini hissettirmeyi nasıl başarıyordur?yoksa kendinizimi kandırıyorsunuz acaba?
Biz de gelin aldık ama öncelikle Çekirdek aile Olmayı bilmeli bence insan. Biz uyum Sürecinde daha Sabırlı ve daha az beklenti içine girdik. Su anda da gelinmizle az ve öl Görüşürüz . Kimse kimseden de vazgeçmedi. Benim Çocuğum da olsa aynısını Yaparım .çünkü ben de böyle yetiştim .illa vazgeçmek zorunda mı yani? ailesi ya, sizin de çocuğunuz olacak, eşiyle sizin aranızda kalsa sizden vaz mı geçmeli