- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Ayni evde yasamiyoruz cok sukur ama esimin ailesi ilk firsatta cocuk fln olursa kendine is cikarip daha ortada bisi yokken gelip yerlesmeyi ve cocuguma bakmayi hayal ediyormus. Bana bunu acik acik sormamslardi ama ilk defa dun sordular. Ben de isimin rahat oldugunu cocuguma bakmak icin izin alabileyim diye bi isi sectigimi soyleyince(ki her gorustugumuzde birlikte yasamaktn tutun her konuda cok yolunu yapmamya kalkar kayinvaldem ilk defa bi tanesine net cevap verdim) esim buna cok bozuldu. Tamam desen ne olur diyor.
Net cevaplarınıza bir süre daha devam edin bence şimdiye kadar vermemeniz kabahat, kendi hayatınızı nasıl planladıysanız öyle devam ettireceksiniz tabi ki. Bir de ataerkil yapıdan şikayet edip görümcenize eşinizin söz geçirmesini istemeniz garip, kendinizden 10 yaş küçük birine uygun bir dille haddini bildirebilirsiniz. Yani sizi anlamasını beklemek yerine kendiniz ipleri ele alıp duruma bir de öyle bakın, baktınız hala sorun çıkıyor tekrar bu konuyu düşünürsünüz. Henüz ilk defa çok bozulduğunda terapi, karşılıklı konuşma olabilir ama boşanma ı-ıh.
(Boşanma tek çözüm değil ama boşanamayanlar için boşanmanın çözüm olmadığını söylemek çok kolay, o da ayrı bir mesele)