- 24 Ocak 2021
- 10.634
- 23.796
Niye başkası ile sevişince aldatmış olmuyor mu, ay gerçekten şaka gibisiniz...aldatmaya değil sevişmeye vakti var. neyse şüphe ettiğim ama kanıtlayacak delil bulamadığım bir konuyduı.
Niye başkası ile sevişince aldatmış olmuyor mu, ay gerçekten şaka gibisiniz...
sevişmiş mi emin değiliz .. emin olacak bir kanıt bulabilseydik seviştiğine boşardık..midemiz o kadar geniş değil... hatta iyi bir neden olurdu boşanmak için ne diyim ay sen buldun da bunuyorsunnnn diye ağzını ayıran çevremdeki kişilere karşı aha da sevişti diye gösterir eleştiriden kurtulurdum...
işkoliklikle ilgili gerçek bir fikriniz yoksa bir araştırın.
Yahu şüphesi bile mide bulandırıcı, yani zaten mutsuzsun bir de aldatma şüphesi var , bu evlilikte durmana gerek var mı, adam seni her türlü mutsuz ediyor..cevapları kopyala yapıştır yapmak kolay oluyormuş yoksa tek tek yazmak yordu beni
Şirket avukatı ne ALLAH aşkına gidin objektif bir avukat bulun.Ben bu türk filimleri gibi zengin adam fakir kız olarak algılanmaktan çok yoruldum desemben boşandığım takdirde maddi olarak aynı durumu devam ettirebilecek durumdayım.. özellikle bunu yazmak istemedim konumda görgüsüzlük azledilmesin diye. konu kendi avukatım bile en son dediki seni ve çocuğunu çok seviyor benim masam ne dosyalarla dolu bunun için boşanma .. ki yakından tanır eşimi de . şirket avukatımız. kabullen bu durumu dedi. evet çok çabalarsam herşeyi hallediyorum ama bir an geliyor ki öyle bir an ondan bir kelime bir yardıma ihtiyaç duyuyorum mecburiyet oluyor işte onu yapmayınca çıldırıyorum. bu yüzden küsmek istiyorum sanırım .. çünkü küs olduğum bir insandan her ne koşulda olursa olsun bir şey istemeyeceğimi düşünüyorum.
Ne alaka ya çocuk böyle bir baba ile büyüse ne olur, şu çocuğum için katlanıyorum mavallarından vazgeçmiyor türk kadını, sizin bu adamı bırakasınız yok , çocuğu bahane etmeyin , konfor alanınızdan çıkmak zor geliyor..dede olarak görmediğim için ... çocuğum var sonuçta babası.
Arastirmaya gerek mi var her turden bagimlilik kotudur hanimefendi. Bosanmak sadece aldatilinca olmaz. Neyse siz boyle memnunsunuz halinizden. Kusun bakalim ne olacak.sevişmiş mi emin değiliz .. emin olacak bir kanıt bulabilseydik seviştiğine boşardık..midemiz o kadar geniş değil... hatta iyi bir neden olurdu boşanmak için ne diyim ay sen buldun da bunuyorsunnnn diye ağzını ayıran çevremdeki kişilere karşı aha da sevişti diye gösterir eleştiriden kurtulurdum...
Boşanmak istiyor ama istemiyorsunuz.Küsmek, konuşmamak istiyorsunuz.Tamam bunu yapın o zaman sorun ne acaba ben mi anlayamadım** düzenliyorum gelen yorumlara istinaden ***
1-eşimle boşandığım takdirde şuandaki rahatımı idame ettirebilecek gelirim ve edinimim var .,
2-eşimle boşanmak konusunda çok kararlı şekilde 3 kez girişimim oldu . ama avukat bile eşimin beni ve çocuğunu aşırı sevdiğini bu yüzden bizim geleceğimiz için fedakarlık yaparak işkolik olduğunu boşanmamam gerektiğini söylüyor.
3-eşimle tanıştığımızda işkolik olduğunu belli etememek için daha aktif , dinleyici , çocuklarına ilgili bir baba görünüyordu. ama şuan geçmişi analiz ettiğimde öyle olmadığını yanılttığını görebiliyorum.,
4-eşim ne evlenmeden önce ne evliliğimiz ilk zamanları zengin değildi. sonradan beraber çok çalışarak kazandık ama zekidir benden zeki diyebilirim.. hemen fakir kız zengin oğlan moduna sokmayın.
5-en son olarak ben küsmek istiyorum , eşine böyle hisseden var mı ? tecrübelerini bilmek isterim.
6-ha bir de terapi , aile dizimi , hipnoz vs hepsine gitti. sonuç devam etmedi işi çıktı...
merhaba
ben artık eşimi istemiyorum.onunla asla konuşmak istemiyorum.
boşanmak istedim dava açtım boşanmamak için herşeyi yapıyor , olmadı.
eşim iş kolik ..
iş koliğin kulağa basit gibi geldiğini düşünüyorum.
bu yüzden biraz açmak istiyorum. hayatının %95 i iş olan bir insan , ne kendisinin ne de çevresindekilerin insanı ihtiyaçlarını farketmez. kalan %5 lik kısmında sadece karnını doyurmak , uyumak ,sevişmek için çok kısa bir zaman ayırır kendisine. He bir de telefonda gezinmek tv seyretmek boş kaldıysa . çevresindeki insanlar yakınları eğer normalse yani işkolik değilse özellikle (çocukları ve eşi ) onları aşağılar .
5 yaşında bir kızımız var . Bu durumdan aşırı derecede etkileniyor çünkü babası ile birlikte çalışıyoruz. kendisini asla çevresine karşı ilgisi olmadığı için çocuğun eğitim öğretim ve duygusal ihtiyaçlarını da görmez.
ben artık zaten ilgi sevgi nedir unuttum . ancak çıkarı olduğunda yatakta falan varlığımdan haberdar kalan zamanda ben yanında bir çalışanım o kadar.
Daha iyi anlaşılsın diye örnek verirsem mesela yemek yerken bile masada sadece kendisi ve aklında işleri var olduğu için ortadaki bir yiyeceği bitirene kadar (yaptığı işi bitirir gibi ) yer . başka insanlarında masada olduğunu fark bile etmez.
sosyal bir çevresi arkadaşı ailesi ile bir ilişkisi yoktur. ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var biri kız 28 yaşında diğeri erkek 25 yaşında . çocuklarını sadece işi düştüğünde arar sorar . onlar ne yaşarsa yaşasın ilgilenmez.
kendi ailesine de öyle kardeşlerine ..
evleneli 7 yıl oldu ne bir arkadaşı ne bir akrabası evimize gelmedi çünkü ailesi onun sürekli çalıştığını bildiği için müsait olmadığını biliyorlar.
diyelim ki tatile çıktı yada benim zorumla bir şey yaptık suratı asılır susar gereksiz bulur ve ilk fırsatta bunu eleştirir.
ne denediysem asla çözemedim . psikolojik destek aldık ama olmadı . oturmuş kalıplaşmış bu durum.
onun güldüğü bir an olduysa ki çok ama çok nadir olur hayret içinde kalıyoruz.
iş dışında bir konu konuşmak istemez . işle ilgili konuşacak fırsatı olmadıysa evde suratı asık gezer.
insan hali konuşmak paylaşmak istiyorum mutluluğumu yada derdimi yok zaten dinlemediği için yıllar içinde paylaşmayı bıraktım.
ama tüm bunların yanısıra maddi olarak hiç bir şeye karışmaz . ne aldın niye aldın diye sormaz . çocuğu en iyi okula göndeririz. en iyi otele gideriz gidersek . en iyi restorana gideriz.
çevremde herkes daha ne istiyrosun diyor kocalarının cimriliklerinden yada maddi sorunlardan şikayet edenler oluyor .
evet bunları duyunca evliliğimi çocuğum ve kendi geleceğim için bitirmek istemiyorum . ona sonsuza kadar küsmek istiyorum.
sevişmiş mi emin değiliz .. emin olacak bir kanıt bulabilseydik seviştiğine boşardık..midemiz o kadar geniş değil... hatta iyi bir neden olurdu boşanmak için ne diyim ay sen buldun da bunuyorsunnnn diye ağzını ayıran çevremdeki kişilere karşı aha da sevişti diye gösterir eleştiriden kurtulurdum...
evet haklısınız ... şüphe ettiğim dönem ki ben de önce hayatında başkası var diye böyle ilgisiz olduğunu düşünüyordum o yüzden didik didik araştıryordum .. ki aldatıldığımı yazan kullanıcı yıllar önceki o psikoloji ile yazdığım bir konuyu söylüyor. ama eşime işkolik tanısı konuldu bu süre zarfında ... durumlar çok değişti yani .... işkolik diye birinden boşanmak istediğinizde hem boşanmak istediğiniz eşiniz hem aileniz hem arkadaşlarınız neredeyse bu durumu bizzat tecrübe etmeyen herkes size kızıyor... gereksiz bir şımarıklık olarak algılıyorlar... ki ülke ekonomisi giderek kötüye gittikçe önceden anlamaya çalışanlar bile şimdi komik buluyor... ne güzel işte diyip hatta sen boşan ben evleneyim bile diyeni gördüm...Yahu şüphesi bile mide bulandırıcı, yani zaten mutsuzsun bir de aldatma şüphesi var , bu evlilikte durmana gerek var mı, adam seni her türlü mutsuz ediyor..
Boşanmak istiyor ama istemiyorsunuz.Küsmek, konuşmamak istiyorsunuz.Tamam bunu yapın o zaman sorun ne acaba ben mi anlayamadımsorun yok aslında doğru .. ben küsme durumu yani mahşerin son atlısını deneyimleyenlerin fikri ve hisettiği duyguları paylaşım olarak almak istedim ama konu nerelere geldiii...
ticaret ile uğraşıyoruz evet sektörümüz gereği çok ilgi istiyor.Ne is yapıyor? Ya da yapıyorsunuz? Sürekli ilgilenmesine gerek olan bi is mi?
Gerçekten bosanmak isteseniz çevrenin ne düşündüğüyle ilgilenmezsiniz. Hele ki kendi hayatınızı idame ettirebilecek bi kadinken.evet haklısınız ... şüphe ettiğim dönem ki ben de önce hayatında başkası var diye böyle ilgisiz olduğunu düşünüyordum o yüzden didik didik araştıryordum .. ki aldatıldığımı yazan kullanıcı yıllar önceki o psikoloji ile yazdığım bir konuyu söylüyor. ama eşime işkolik tanısı konuldu bu süre zarfında ... durumlar çok değişti yani .... işkolik diye birinden boşanmak istediğinizde hem boşanmak istediğiniz eşiniz hem aileniz hem arkadaşlarınız neredeyse bu durumu bizzat tecrübe etmeyen herkes size kızıyor... gereksiz bir şımarıklık olarak algılıyorlar... ki ülke ekonomisi giderek kötüye gittikçe önceden anlamaya çalışanlar bile şimdi komik buluyor... ne güzel işte diyip hatta sen boşan ben evleneyim bile diyeni gördüm...
avukatım bile aynı düşüncede ..tabi erkek o.
E tamam da milletin düşüncesi sizi niye bu kadar enterese ediyor, ben bir adamdan soğursam eğer kırk kat el laf etse yine de boşanırdım, sürekli bahane buluyorsunuzevet haklısınız ... şüphe ettiğim dönem ki ben de önce hayatında başkası var diye böyle ilgisiz olduğunu düşünüyordum o yüzden didik didik araştıryordum .. ki aldatıldığımı yazan kullanıcı yıllar önceki o psikoloji ile yazdığım bir konuyu söylüyor. ama eşime işkolik tanısı konuldu bu süre zarfında ... durumlar çok değişti yani .... işkolik diye birinden boşanmak istediğinizde hem boşanmak istediğiniz eşiniz hem aileniz hem arkadaşlarınız neredeyse bu durumu bizzat tecrübe etmeyen herkes size kızıyor... gereksiz bir şımarıklık olarak algılıyorlar... ki ülke ekonomisi giderek kötüye gittikçe önceden anlamaya çalışanlar bile şimdi komik buluyor... ne güzel işte diyip hatta sen boşan ben evleneyim bile diyeni gördüm...
avukatım bile aynı düşüncede ..tabi erkek o.
İyi o çocuğu yapmaya vakit bulabilmiş işkolik amcadede olarak görmediğim için ... çocuğum var sonuçta babası.
yok anladım her çocuk diyene maval diyen mavallarınızdan kurtulun önce siz. ne kadar zor değil mi kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmak ... zengin oğlan fakir kız hemen ye etiketi... ben boşanmak istemediğimi konumda yazdım zaten neden zorla boşanma konusu açılıyor... ben ne istediğimi ne istemediğimi söylediğim ve açık açık söylediğim halde ... eveet benim yaşadıklarımı yaşamış olmayabilrisiniz bu durumda boşanmayı siz uygun görebilirsiniz... boşanmayı tavsiye edebilirsiniz.. ama boşanmak konusunun aklımdan çıkmasına neden olan yaşanmışlıkları ve manevi duyguları başka türlü yere çekmeyin artık ... saçma gelirse yorumda yapmaya bilirsiniz.Ne alaka ya çocuk böyle bir baba ile büyüse ne olur, şu çocuğum için katlanıyorum mavallarından vazgeçmiyor türk kadını, sizin bu adamı bırakasınız yok , çocuğu bahane etmeyin , konfor alanınızdan çıkmak zor geliyor..
sağ olunHer turden mutsuzsun. Seks ancak isten arta kalan zamanda. Kadin oldugun sevgi istedigin onemsiz. Herif cocuklara ilgisiz. Cocuklar duygusal yonden perisan. Aldatilma suphesi var ki suphe varsa gercek olma ihtimali yuzde99, milletin iftirasini lafini cekmissin ama esim iskolik diyerek onu amansiz bir hastaliga yakalanmis ve caresi yokmus gibi siniflandirip cocuk gibi kusmece oynayarak cozulecegini dusunuyosun.
Kendini kandiran kadinlara cok uzuluyorum. Vallahi cok gecmis olsun.
sağ olun
Her turden mutsuzsun. Seks ancak isten arta kalan zamanda. Kadin oldugun sevgi istedigin onemsiz. Herif cocuklara ilgisiz. Cocuklar duygusal yonden perisan. Aldatilma suphesi var ki suphe varsa gercek olma ihtimali yuzde99, milletin iftirasini lafini cekmissin ama esim iskolik diyerek onu amansiz bir hastaliga yakalanmis ve caresi yokmus gibi siniflandirip cocuk gibi kusmece oynayarak cozulecegini dusunuyosun.
Kendini kandiran kadinlara cok uzuluyorum. Vallahi cok gecmis olsun.
ha bu arada işkolik tanısını klinikte aldı ama yine de geçmiş olsun dileklerin için sağ ol.