eşimle bir ömür boyu konuşmak istemiyorum

Niye başkası ile sevişince aldatmış olmuyor mu, ay gerçekten şaka gibisiniz...

cevapları kopyala yapıştır yapmak kolay oluyormuş yoksa tek tek yazmak yordu beni
Yahu şüphesi bile mide bulandırıcı, yani zaten mutsuzsun bir de aldatma şüphesi var , bu evlilikte durmana gerek var mı, adam seni her türlü mutsuz ediyor..

Şirket avukatı ne ALLAH aşkına gidin objektif bir avukat bulun.
Aklı başında bir avukat şu anlattıklarınızı dinlese "adam işine aşık sizde yaninda eşantiyon diye almış. İş hayatında vitrin önemli yanında,çalışkan alımlı bir eş olsun birde iyi aile babası ohh niye ayrılıp cemiyetteki yerini,ticari durumunu güvensiz hâle getirsin der" Ayrılmak istememesi bile ticari bir taktik aşkından değil yani ......

dede olarak görmediğim için ... çocuğum var sonuçta babası.
Ne alaka ya çocuk böyle bir baba ile büyüse ne olur, şu çocuğum için katlanıyorum mavallarından vazgeçmiyor türk kadını, sizin bu adamı bırakasınız yok , çocuğu bahane etmeyin , konfor alanınızdan çıkmak zor geliyor..

Arastirmaya gerek mi var her turden bagimlilik kotudur hanimefendi. Bosanmak sadece aldatilinca olmaz. Neyse siz boyle memnunsunuz halinizden. Kusun bakalim ne olacak.

Boşanmak istiyor ama istemiyorsunuz.Küsmek, konuşmamak istiyorsunuz.Tamam bunu yapın o zaman sorun ne acaba ben mi anlayamadım

Şüphesi bile kötü değil mi?

Yahu şüphesi bile mide bulandırıcı, yani zaten mutsuzsun bir de aldatma şüphesi var , bu evlilikte durmana gerek var mı, adam seni her türlü mutsuz ediyor..
evet haklısınız ... şüphe ettiğim dönem ki ben de önce hayatında başkası var diye böyle ilgisiz olduğunu düşünüyordum o yüzden didik didik araştıryordum .. ki aldatıldığımı yazan kullanıcı yıllar önceki o psikoloji ile yazdığım bir konuyu söylüyor. ama eşime işkolik tanısı konuldu bu süre zarfında ... durumlar çok değişti yani .... işkolik diye birinden boşanmak istediğinizde hem boşanmak istediğiniz eşiniz hem aileniz hem arkadaşlarınız neredeyse bu durumu bizzat tecrübe etmeyen herkes size kızıyor... gereksiz bir şımarıklık olarak algılıyorlar... ki ülke ekonomisi giderek kötüye gittikçe önceden anlamaya çalışanlar bile şimdi komik buluyor... ne güzel işte diyip hatta sen boşan ben evleneyim bile diyeni gördüm...
avukatım bile aynı düşüncede ..tabi erkek o.

Gerçekten bosanmak isteseniz çevrenin ne düşündüğüyle ilgilenmezsiniz. Hele ki kendi hayatınızı idame ettirebilecek bi kadinken.
Sizin hala bu adamdan bi umudunuz var, ona sadece bir ders vermek istiyorsunuz. Bosanmak degil. Aklı başına gelsin degerinizi anlasin istiyorsunuz yoklugunuzla cezalandirarak.

E tamam da milletin düşüncesi sizi niye bu kadar enterese ediyor, ben bir adamdan soğursam eğer kırk kat el laf etse yine de boşanırdım, sürekli bahane buluyorsunuz

Her turden mutsuzsun. Seks ancak isten arta kalan zamanda. Kadin oldugun sevgi istedigin onemsiz. Herif cocuklara ilgisiz. Cocuklar duygusal yonden perisan. Aldatilma suphesi var ki suphe varsa gercek olma ihtimali yuzde99, milletin iftirasini lafini cekmissin ama esim iskolik diyerek onu amansiz bir hastaliga yakalanmis ve caresi yokmus gibi siniflandirip cocuk gibi kusmece oynayarak cozulecegini dusunuyosun.
Kendini kandiran kadinlara cok uzuluyorum. Vallahi cok gecmis olsun.

yok anladım her çocuk diyene maval diyen mavallarınızdan kurtulun önce siz. ne kadar zor değil mi kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmak ... zengin oğlan fakir kız hemen ye etiketi... ben boşanmak istemediğimi konumda yazdım zaten neden zorla boşanma konusu açılıyor... ben ne istediğimi ne istemediğimi söylediğim ve açık açık söylediğim halde ... eveet benim yaşadıklarımı yaşamış olmayabilrisiniz bu durumda boşanmayı siz uygun görebilirsiniz... boşanmayı tavsiye edebilirsiniz.. ama boşanmak konusunun aklımdan çıkmasına neden olan yaşanmışlıkları ve manevi duyguları başka türlü yere çekmeyin artık ... saçma gelirse yorumda yapmaya bilirsiniz.
ben zaten benim durumumu tecrübe etmiş kişilerin fikrini arıyorum .. işkolik bir insan ile nasıl ilişki sürebilir başaran var mı diye yazdım buraya.

sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…