yıldım artık . 1 kere avukata vekalet verdim avukat tüm prosedürü hazırladı kendisi boşanmayacağım dedi .. yanaşmadı . avukatla çekişmeli dava açtık cevap bile vermedi .. 3. sünde anlaşmalı boşanmaya ikna oldu ama avukat prosedürü hazırlayınca salladı haftalarca avukat bile artık benim telefonumu açmaz sanırım .. gülüyorum ... konumda zaten yazdım yıldırdı beni boşanmak istemiyorum . yani artık bilkiyroum her boşanma konusu açılınca bana hakaretler yağdırıyor suçluymuşum gibi. ben artık görüşmek konuşmak istemiyorum sonsuza kadar küsmek istiyroum. zaten allak bullak oldum sağlıklı düşünmek için terapi aldım kendim. psikolok bile işkolik ama seni seviyor ve ailesi için çalışıyor diyor. beni tahammül seviyemi arttırmak için bakış açımı değiştirmeye uğraşıyor. başka avukat ile görüştüm şirket avukatımız. seni ve çocuğunu çok seviyor boşanma diyor .E desin yani elbet boşayacak hakim. Sizin niyetiniz yok ki
aldatmaya değil sevişmeye vakti var. neyse şüphe ettiğim ama kanıtlayacak delil bulamadığım bir konuyduı.Nerede yaziyorkonu sahibi hiç bahsetmemiş. Aldatmaya vakti varsa başkasına ayıracak zamanı var demekki adam evine zaman ayırmak istemiyor
işte tam bunu yapmak istiyorum onunla sonsuza kadar küsmek istiyroum en azından bunu başarabilsem belki bir gün boşanırım.Bir arkadaşım aynı sebepten boşanıyor 2 çocukla. Henüz sonuçlanmadı dava, onun da eşi boşanmak istemiyorum diyip duruyor o yüzden uzuyor mahkeme. Ayrı yaşıyorlar 3 yıldır, kadın resmen kendine geldi. Herşeyi değişti, canlandı, hayat doldu. Sizi çok iyi anlıyorum.
evet bu şekilde daha fedakar hissettiği çok doğru .. ama benimde böyle olmam için bitmek bilmez bir istek içinde. doğrusunun bu olduğuna inancı tam . çocukluktan gelen bir durum babası yüzünden .. ne terapiler ne hipnozlar ne aile dizilimleri kaldı .. hepsinde aynı durum çıktı babasının onu bir proje olarak gördüğü ve çocuk olmasına genç olmasına izin vermemiş olması ..Ben eşinizi anlayabiliyorum, eşiniz kadar olmasa da bende işimle fazla haşır neşirim. Yemek yerken, tatildeyken, arkadaşlarımla birlikteyken sürekli aklım işimdedir. Yarım saatte bir bakarım ne olmuş ne bitmiş diye ondan dolayı bir yere çıkacaksam haftasonu çıkarım ya da akşam saatlerinde. Eşiniz için de uygun saatler illaki vardır o saatlerde çıkmayı deneyin. Çocuğuyla vakit geçirmeyecek kadar abartmasi üzücü, terapi ile belki çözersiniz bu durumu muhtemelen kendini bu şekilde daha fedakar bir baba/eş gibi hissediyor.
Sevisince aldatmış olmuyor mu?aldatmaya değil sevişmeye vakti var. neyse şüphe ettiğim ama kanıtlayacak delil bulamadığım bir konuyduı.
Boşanma sonuçlanacak illaki. Onun eşi de ilk başta hep sinir bozucu davrandı, mahkemelere gelmem dedi gelmedi de, istemiyorum dedi her seferinde. Ama uzadıkça o da artık kabullendi şuan boşanmış gibi yaşıyorlar. Çocuklar annede. Size diyeceğim şu, yani hemen sonuçlanmasa da bu yola girdikten sonra çok daha iyi olacağınıza emin olun.işte tam bunu yapmak istiyorum onunla sonsuza kadar küsmek istiyroum en azından bunu başarabilsem belki bir gün boşanırım.
maddi olanaklar bizim evlilik içerisinde çalıştıklarımız ile oldu. onun olanakları değildi yani sadece ... ay bide bu var .. kimse geçmişi bilmeyince ve eşimin işkolik olduğunu söyleyince zengin adamla evlenmiş etiketi yiyorum ... gel de anlat. diğer kullanıcılara yaptığım yorumları okuyun .. ayrıca boşandığım takdirde aynı hayatı devam ettirebilecek durumdayım. insanlara açıklamaktan yoruldum.Niye? Maddi olanaklarından vazgeçmek zormu?
Ömür boyu konuşmak istemediğin biriyle evli kalmanın sebebi nedir?
O zaman maalesef uyumsuz bir ciftsiniz. Ben eşinize hak veriyorum, dışardan hoş görünmese bile ben de işi gücü parayı önemsemeyen daha doğrusu savsaklayan insanlardan çok hoşlanmıyorum. Eşim böyle biri olsa sanırım anlasamazdım. Ne yapılır bu durumda bilemiyorum siz onu o şekilde kabul edeceksiniz o da sizi.evet bu şekilde daha fedakar hissettiği çok doğru .. ama benimde böyle olmam için bitmek bilmez bir istek içinde. doğrusunun bu olduğuna inancı tam . çocukluktan gelen bir durum babası yüzünden .. ne terapiler ne hipnozlar ne aile dizilimleri kaldı .. hepsinde aynı durum çıktı babasının onu bir proje olarak gördüğü ve çocuk olmasına genç olmasına izin vermemiş olması ..
ticaretNe iş yapıyorki sürekli çalışmasını gerektirecek
Ye iç gez toz sende bi süre tel başına al çocuğunu ona foto at devamlı kahvaltılardan yemeklerdenticaret
sizce benimle niye evlendi? kendisi gibi çok çalışkan olduğum için ama işkolik değilim. zaten ben de çalışkan olmasaydım evlenmek için tercih etmezdi asla sevmez g.. ağır insanları .. ben çalıştığım iş yerinde onunla tanıştığımızda yılın personeli plaketi almıştım düşünün yani.O zaman maalesef uyumsuz bir ciftsiniz. Ben eşinize hak veriyorum, dışardan hoş görünmese bile ben de işi gücü parayı önemsemeyen daha doğrusu savsaklayan insanlardan çok hoşlanmıyorum. Eşim böyle biri olsa sanırım anlasamazdım. Ne yapılır bu durumda bilemiyorum siz onu o şekilde kabul edeceksiniz o da sizi.
aynen yapıyorum dengeli biçimde asosyal olmuyorum . bu bana iyi geliyor ama yeri geliyor yardıma ihtiyaç duyuyorum hasta yada üzgün oluyorum .. özellikle çocukla ilgili bir konuda gerçekten yardıma ihtiyacım yada kendim halletsem de vakite ihtiyacım oluyor. yani konu sadece onun işkolikliği değil benimde öyle olmaya zorlaması. ki çok çalışkan ve becerikli bir insanım bu halimle övünür sürekli ama çocuk söz konusu olduğunda akan suları durdururum ..Ye iç gez toz sende bi süre tel başına al çocuğunu ona foto at devamlı kahvaltılardan yemeklerden
bu yazınızdan anladığım kadarı ile siz de eşim gibisiniz? çünkü benim iş hayatımda nasıl olduğumu bile sormadan etiketlediniz. eşim de böyle yapıyor en çalışken başarılı kişiler bile yada hakkında bir şey bilmediği kişiler bile ona göre laylaylom .. direk etiketliyor. herkesin başarısını yok sayma eğiliminde yeterli bulmuyor. sanki sadece kendisi en iyi çalışan ... ne diyim yapmayın desem yapacaksınız biliyorum (eşimden ) ..O zaman maalesef uyumsuz bir ciftsiniz. Ben eşinize hak veriyorum, dışardan hoş görünmese bile ben de işi gücü parayı önemsemeyen daha doğrusu savsaklayan insanlardan çok hoşlanmıyorum. Eşim böyle biri olsa sanırım anlasamazdım. Ne yapılır bu durumda bilemiyorum siz onu o şekilde kabul edeceksiniz o da sizi.
ben boşandığım takdirde maddi sorun yaşamayacak edinime sahibim .. öyle değil lütfen çoğu kişi geleneksel olarak aynı bakış açısıyla yaklaşıyor ... diğer yorumlarımı okumanız mümkün mü? ben zaten eşime küsmek istiyorum çünkü çocuğunu gözü görmüyor. kendime ayırdığım vaktim ve uğraşım var , arkadaşlarım var benimle ilgili bir ihtiyaç yok yani.. ama çocuğum baba ilgisi görmüyor... babasını çok ama çok seviyor ve küsüyor.Konu sahibi boşanmayacaksaniz bari evde kendinize ve kızınıza bir düzen kurun.
Misal ev işleri için yardımcı çocuğunuza güzel zamanlar geçirmesi için etkinlikler gibi gibi.
Çocuğunuzu alıp tatile beraber çıkın ya da arkadaşlarınızla çıkın eşinizin keyfini beklemeyin yani.
Gezin tozun kizinizla.
Belli ki maddiyat durumundan boşanmak istemiyorsunuz fakat yıllar sonra anlayacaksıniz kendinize ve kızınıza kötülük yaptığınızı.
zahmet olmazsa bu soruyu çok kişi sordu cevapladım okuyabilirseniz tekrar tekrar yazmayayım. ama sonuç değiştirmiyor geçmişin nasıl olduğu ben sadece çok kırgınım ve artık ona karşı kapatmak istiyroum içimden gelen sadece küsmek ..E ablacım siz bu adamla nasıl tanıştınız da nasıl evlendiniz, muhtemelen o zamanlarda da aynıydı. Yani adamın durumunun farkında olarak evlenip onu düzeltmek mi istediniz
Ne iş yapıyor peki bu kadar? Kendi şirketi mi var? Sektörü nedir?onu da denedik . ama bıraktı terapiyi işi çıktı.