- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Yani aslında sorun yemek değil derken tek sorun yemek değil demek istedim. Temelde bir sağlık sorunu var bence konu sahibinin yoksa bu kadar bir ders çalışmayla kimse tükenip bitmez yani. O garip geldi.bence sorun yemekyani kadın erkek fark etmez mesela eşim home office çalışsa ve sürekli işten gelip yemek yapsam gıcık olurum sonuçta evdeoturarak ders çalışıyorsan 1 saatte rahatça hem kafa dağıtır hem yemek yaparsın.Hafta sonu zaten işleri ortak yaparlar. Bence sevdiğimiz insana karşı biraz merhametli olmak lazım iş çıkısı alışveriş yap sonra gel yemek yap çok yorucu
O zaman size kolay gelsin, umarım güzel bir gün geçirirsiniz eşinizle
Hayır Gibi hanım o sadece piremsesYani aslında sorun yemek değil derken tek sorun yemek değil demek istedim. Temelde bir sağlık sorunu var bence konu sahibinin yoksa bu kadar bir ders çalışmayla kimse tükenip bitmez yani. O garip geldi.
Bana komik gelmedi çünkü benim eşim de sebze çok sevmez. Tavuk, hamur işi, makarna bakliyat tarzı besleniraldıklarım da komik gelir şimdi size ama ne alsam bilemedim her yemek yenmiyor çünkü
adam cogunlukla kendı yemegını yapıyormus zaten o yuzden ses etmedım :)Yalnız bu konuda da herkes içindeki kayınvalideyi çıkarmış. Boşverin be hanımlar ben fikir değiştirdim hep biz kadınlar mı daha çok sorumluluk alacak yapsın kocası
bu arada evlenmeden önce asla ev işi yemek yapmazdım, sürekli hasta ya da yorgun olurdum, bunları biliyordu sürekli yorgun düştüğümü de biliyordu ikimiz yaparız diyordu.
Var, üstelik çalışıyorum, hatta çok hareketli totosunda kurt dolu olan birde kızım varArkadaşlar ortanız yok mu gözünüzü seveyim yakonu sahibi siyahsa sende beyazsın yani en az onun kadar ideal değil bu davranış
Vallahi bilemiyorum adama acıdık. Normalde kk da herkes aynı fikirde olmaz.adam cogunlukla kendı yemegını yapıyormus zaten o yuzden ses etmedım :)
Ayynen öyle, kimse madalya takmıyorRobot süpürge alın aldırın roborock s5 max kullanıyorum benden güzel temizlik yapıyor harika birşey. Eşime almaması için baskı yapımıştım sırf teknolojiye meraklı olduğu için aldı. Kimse gelip sorumluluğu alıyorsun diye madalya takmıyor afedersiniz ama zaten bu saf diye iyice yükleniyorlar
Kesinlikle alın robot süpürge benim elim ayağım gibiAyynen öyle, kimse madalya takmıyorBende kurutma makinesi ve robot süpürgeye karar verdim artık alıcam en kısa sürede kendimizi yorduğumuza değimiyor valla
bende miladımı yapıp bende alıcam, prensesliğe girişim olacak o süpürgeAa robot süpürge candır
Benım oğlum kedim ve robot süpürgem
Arada sarılırım
Bişey olacak diye endişe duyuyorum
Hayatımı RSÖ-RSS diye ikiye ayırdım
hatırladığım kadarıyla sizin eski konunuz da böyle mıymıy bir konuydugüleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum
bide böyle şeyleri çok afedersiniz sırıta sırıta anlatma huyunuz da kötüama cidden öyle, ben onun yemek yapmasına alıştıysam o da beni eve gelince mutlu görmeye alışmışgerçekten çok nadir öyle davrandığımda anında küsüyor
yok burda konuları alaya alma durumu çok oluyor, bende kendimle dalga geçiyorum napıyım yoksa herşeye gülsem prenses olamazdım işin içinde ciddiyet varbide böyle şeyleri çok afedersiniz sırıta sırıta anlatma huyunuz da kötü
evliliğinizde de hep böyle güler konuşuyorsanız adam sinir olurken oda zor gelir adama
her mesajınızıda ifadeler
Yok ya hu iki erkek annesi olarak bunu kabul etmiyorum, 10 yaşında çocuğum bütün evi süpürür, bulaşık yıkar, çamaşır katlar yerleştirir. Her işini kendi yapabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ama evlenincede bu özellikleri kullanılsın istememYalnız bu konuda da herkes içindeki kayınvalideyi çıkarmış. Boşverin be hanımlar ben fikir değiştirdim hep biz kadınlar mı daha çok sorumluluk alacak yapsın kocası
Nego hanım şimdiden kayınvalidelik damarlarınız kalkmış. belki bir prensesle evlenecek oğlunuz daha önce evde iş yapmadığı için kızcağız hep oğlunuza diyecek "Aşkım yhaaa ben bilmiyor yemek , temizlik"Yok ya hu iki erkek annesi olarak bunu kabul etmiyorum, 10 yaşında çocuğum bütün evi süpürür, bulaşık yıkar, çamaşır katlar yerleştirir. Her işini kendi yapabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ama evlenincede bu özellikleri kullanılsın istememeşiyle müşterek yapsınlar o kadar da değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?