eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu bana

Dünyanın en uyuşuk insanı olarak yazıyorum. Akşama kadar evde olan biri olarak günlük yemeğimi aksatmadan yaparım. Üstelik şuan bebeğim de var. Bu önemli. Evet evim her zaman çok düzenli olmaz tamam tamam çoğu zaman dağınık olur. Ama yemeğim her daim hazırdır. Akşam eşimi kapıda kocaman bi gülümsemeyle karşılarım. Sofrada mutlaka günün nasıl geçtiğini sorarım onu çok özlediğimi söylerim. Ne bileyim şakalı komikli şeyler anlatırım. Yemekten sonra bi çay kahve yaparım. Bunları hizmtçisi gibi yapmam elbette ama adam yorgun argın eve geldiğinde kendini mutlu hissetsin isterim. Elbette insanın modunun düşük olduğu zamanlar olur her gün bir olmaz ama dengeyi ayarlamak lazım. Çıkın alışverişinizi yapın haftalık bi yemek planı oluşturun. Çok naz aşık usandırır bunu da unutmayın.

zaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu bana
Şimdi bir kızım var, onu böyle yetiştiricem. Ne kadar prenses olursan hayat sana o kadar minnoş davranıyor Bizler herşeyi elde etmek için dişimizi tırnağımıza takıyoruz yine de "ee yapmasaydın" oluyor. En iyisi kraliçe gibi yaşamak

Sizinki tembellik baska bisey degil bir kere adamin soylemesine gerek yokki calisan o evde olan sizsiniz nasil seviyorsa ogrenir yaparsiniz yemegini ayrica tavuk sote yada tavuk yemegi yapmak en basit sey isinize gelmis tembellige devam etmissiniz ama kendinize ceki duzen verin ders calisiyosaniz erken kalkin ders bitince ev isi yemek yapin yani cokta zor degil

Bu bencede öyle oluyor ne kadar iş bilirim kendim hallederim dersen kimse yok ya bende ucundan tutayım demiyor

Bunu öğrendim kendi çapımda kendime görev edindiklerim dışında sorumluluk almıyorum farklı bir durum olmadığında

Yoksa ev insaati bile üzerime kalacak

Kesinlikle ya bazen kendime bakıyorum lanet gelsin sana her sorunumu derdimi çözmeye çalışıyorum birde hep mutlu imajı çiziyorum bence bi tık piremses olmak lazım bu hayatta. Biz kadınlara yok çok güçlüsünüz siz halledersiniz koçlarım gibi gaz vererek iyice cılkını çıkardılar. Bende ay yapamıyorum kocişim şuralarım buralarım ağrıyo diyeceğim artık

Yalniz her erkek esiniz gibi olmaz.
İşten yorgun gelip bir de yemek yapıp beklicek yicek falan erkeği geç kadın bile buna isyan eder bir süre sonra.
Esiniz gibi birini bulduğunuz için bence yatın kalkın dua edin
Kız dur şimdi yatıp kalkıp dua ettim yoruldum diye yemek yapmaz

Malesef öyle bu hayatta ..Ama bazı kadınlar vardır her işini erkekler halleder. Küçücük kağıdı kaldırsa bile mesela ben masayı tutup götürsem o zaten kendisi halleder gibi görülür. İncelemedeyim bende yapıcam. konu sahibinden de şeyi öğrendim ama o güzel yapıyor

Eğer gerçekten mesai gibi günde 6 saat çalışıyorsanız kalkıp bir saat yemek yapmak beyninizi rahatlatır, dinlendirir. Sürekli neşeli ya da enerjik asla olamazsınız ama ben de hergün yorgun biriyle yaşamak istemezdim açıkçası. Ruh emici gibi. Bence bir doktora gidin bu halsizliğe bir çözüm bulun yoksa evinizde bir başınıza bol bol dinleneceksiniz bu gidişle.

Cem yılmazın dediği gibi giyeceksin gri pijamayı
Kumandayı uzatıp bak bakalım ben bunu bozmuşmuyum çalışmıyor dıyeceksın
Tam hatırlayamadım söylediğini öyle bişeydi işte

Biyerde canına tak etmiştir adamın. Hem çok adil de değil zaten işten aç gelip evde akşama kadar oturan biri varken bide yemek yapmak. Üstüne bide yardım edilmemesi ! Ben cinnet geçirirdim valla siz gene de şansınızı çok zorlamayın.

Bir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuz Eşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor

benim de başka yönlerden idare ettiğim durumlar oluyor niye böyle diyorsunuz

sırf bu konu yüzünden hesabı kapatıcam ya hala aynı konuyla yargılanıyorum. cimrilik falan yok şuan hayatımda hatta ay sonu gelmeden para bitti
Travma etkisi yarattınız bizde napalım Şurada biz bizeyiz yapmayın Allah aşkına. Can çıkar huy çıkmaz demişler. Cimriyseniz ölene kadar cimrisinizdir.

sabah 7de kalkıp biraz ev işlerini halledip akşama kadar ders çalışıyorum, bu da evde boş oturduğumu göstermez bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…