- 9 Ağustos 2021
- 15.398
- 52.636
- 548
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
zaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu banaŞu hayatta bi böyle olamadım, tek yaşarken, ailemle yaşarken, öğrenci evinde, evliylen, çocuğum varken vs. hep ne sorumluluk varsa fazlası ile üstlendim. Bu kadar anlayış çoğu zaman görmedim. Sizin yaptığınız kusura bakmayın sorumluluktan kaçmak. Yemeği yapmayı geçtim en azından yaparken yardım edebilirsiniz. Eşiniz kadın olsa bu paylaşımı o yapsa, akşama kadar çalışıyorum gelip birde yemek yapıyorum bulaşığı topluyorum o hep yorgun ve hasta diye valla hepimiz linçlerdik. Bir kere sizinki tembellik insan yattıkça yatası gelir üstünüzden o ölü toprağını atmazsanız hayatınız boyunca hep böyle kalırsınız. Ben şahsen uyuşuk insanlara asla tahammül edemem, çalışmaya başlayınca da zorluk yaşarsınız
Şimdi bir kızım var, onu böyle yetiştiricem. Ne kadar prenses olursan hayat sana o kadar minnoş davranıyorzaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu bana
Bu bencede öyle oluyor ne kadar iş bilirim kendim hallederim dersen kimse yok ya bende ucundan tutayım demiyorzaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu bana
Kesinlikle ya bazen kendime bakıyorum lanet gelsin sana her sorunumu derdimi çözmeye çalışıyorum birde hep mutlu imajı çiziyorum bence bi tık piremses olmak lazım bu hayatta. Biz kadınlara yok çok güçlüsünüz siz halledersiniz koçlarım gibi gaz vererek iyice cılkını çıkardılar. Bende ay yapamıyorum kocişim şuralarım buralarım ağrıyo diyeceğim artıkŞimdi bir kızım var, onu böyle yetiştiricem. Ne kadar prenses olursan hayat sana o kadar minnoş davranıyorBizler herşeyi elde etmek için dişimizi tırnağımıza takıyoruz yine de "ee yapmasaydın" oluyor. En iyisi kraliçe gibi yaşamak
Kız dur şimdi yatıp kalkıp dua ettim yoruldum diye yemek yapmazYalniz her erkek esiniz gibi olmaz.
İşten yorgun gelip bir de yemek yapıp beklicek yicek falan erkeği geç kadın bile buna isyan eder bir süre sonra.
Esiniz gibi birini bulduğunuz için bence yatın kalkın dua edin
Malesef öyle bu hayatta ..Ama bazı kadınlar vardır her işini erkekler halleder. Küçücük kağıdı kaldırsa bile mesela ben masayı tutup götürsem o zaten kendisi halleder gibi görülür. İncelemedeyim bende yapıcam. konu sahibinden de şeyi öğrendim ama o güzel yapıyorBu bencede öyle oluyor ne kadar iş bilirim kendim hallederim dersen kimse yok ya bende ucundan tutayım demiyor
Bunu öğrendim kendi çapımda kendime görev edindiklerim dışında sorumluluk almıyorum farklı bir durum olmadığında
Yoksa ev insaati bile üzerime kalacak
Konu sahibi idolum valla kim ne derse desinKız dur şimdi yatıp kalkıp dua ettim yoruldum diye yemek yapmaz
Cem yılmazın dediği gibi giyeceksin gri pijamayıKesinlikle ya bazen kendime bakıyorum lanet gelsin sana her sorunumu derdimi çözmeye çalışıyorum birde hep mutlu imajı çiziyorum bence bi tık piremses olmak lazım bu hayatta. Biz kadınlara yok çok güçlüsünüz siz halledersiniz koçlarım gibi gaz vererek iyice cılkını çıkardılar. Bende ay yapamıyorum kocişim şuralarım buralarım ağrıyo diyeceğim artık
Çok yorma kendini...bazı yorumlara cevap yazıyorum zaten benzer şeyler yazıldı. bende şimdi markete gidicem
Bir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuzKesinlikle ya bazen kendime bakıyorum lanet gelsin sana her sorunumu derdimi çözmeye çalışıyorum birde hep mutlu imajı çiziyorum bence bi tık piremses olmak lazım bu hayatta. Biz kadınlara yok çok güçlüsünüz siz halledersiniz koçlarım gibi gaz vererek iyice cılkını çıkardılar. Bende ay yapamıyorum kocişim şuralarım buralarım ağrıyo diyeceğim artık
benim de başka yönlerden idare ettiğim durumlar oluyor niye böyle diyorsunuzzaten insanoğlu böyledir çok sorumluluk alınca çok anlayış göstermiyorlar belki de hepimiz yanlıştayız konu sahibi doğru yapıyor. hayatı sorgulattı bu konu bana
Kim uğraşacak şimdi yok uygulama yükle, yok üyelik oluştur, yok sepete at, yok kart bilgisi girÇok yorma kendini...
Sanal marketten söyle
Travma etkisi yarattınız bizde napalımsırf bu konu yüzünden hesabı kapatıcam ya hala aynı konuyla yargılanıyorum. cimrilik falan yok şuan hayatımda hatta ay sonu gelmeden para bitti
sabah 7de kalkıp biraz ev işlerini halledip akşama kadar ders çalışıyorum, bu da evde boş oturduğumu göstermez benceBiyerde canına tak etmiştir adamın. Hem çok adil de değil zaten işten aç gelip evde akşama kadar oturan biri varken bide yemek yapmak. Üstüne bide yardım edilmemesi ! Ben cinnet geçirirdim valla siz gene de şansınızı çok zorlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?