- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Akıl tutulması mi yasiyorsunuz ? paragöz olacak adam evlendiğimizde edindiğimiz tüm maddi yatırımlar sende kalsın der mi hiç? anlaşılan hic boşanan erkek cirkefliğine maruz kalmamışsınız.Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Ben esinin miktari sorun ettiğini sanmiyorum. Konu sahibinin düşünce yapısını sorun ediyor bence. 500 tlnin hesabını yapacak adam, boşanınca tüm mal varligimiz sende kalsın demezdi. Kaldi ki konu sahibiyle anlaşmasına göre evlenirken tüm masraflar kendinden cıkmış biri. Şimdi almak hakki. Ben olsam talep ederdim mesela. Birikimi konu sahibinde kalmis ve adam evlenince edindiklerimiz de sende kalsın diyorsa paragöz değildir net. Davası da verilen 500 tl değildir. Her ay gorevmis gibi 35 yaşına gelip okumayı seçmiş bir ablasına eşim para verecek olsa bende tepki koyarım. Bu paragöz olduğumu da gostermez.yani 500 tl için eşin sana bunları yaşatmışsa kusura bakmayın da o erkek 5 para etmez.Durumları yok ki yolluyorsun 500 tl için değer mi
Eşiniz her ay ailesine bir miktar gonderseydi yer yerinden oynardı. Eşinize çok büyük haksızlık ediyorsunuz, önceliğiniz daima kendi yuvanız ve sırf aileniz sizi daha rahat sömürüsün diye gül gibi yuvanızi yıkıyorsunuz.Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Akıl tutulması mi yasiyorsunuz ? paragöz olacak adam evlendiğimizde edindiğimiz tüm maddi yatırımlar sende kalsın der mi hiç? anlaşılan hic boşanan erkek cirkefliğine maruz kalmamışsınız.
Bosver esin kurtuldu gitti. Senin evliligine dahi saygisi olmayan ablalarinda mutlu olurlar artik.Sonunda bana hak veren biri cikti :)
Aynen. Kardeşim haram haram diyorsun da o zaman kocanın rızası veya izni olmadan işler yapmakta uygun değil bunun da vebali büyük. Ayrica boşanıp ne yapacaksınız daha iyisini zaten bulamazsınız omrunuz yapayalnız geçer pisman olursunuz is istrn geçmiş olur. Ailenizde bir ilginç nasıl bosan diyebiliyorlar yuvanızın yıkılmasına mani olmuyorlar anlayamiyorum gercekten sizi mi düşünüyorlar dersinizNe insanlar var ya ucu memur biri okuyor oda keyfii yani
Herkesin parasi evi arabasi var ama sen hala onlara yardim etmekle evinin rizkindan kesip onlara yedirmekle haram islemis oluyorsun
Esin hakli sonuna kadar
Sen iyisimi o birikmisinide kardesciklerine dagit yardimdada bulun
Bos beles gecin esinden
Sonrada faiz yemek haram de
Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Bir daha ablaları evlendirmez zaten. Muhtemel senaryo(ki aksini hiç görmedim):İnşallah bundan sonra kimseyle evlenmessiniz kimsenin başını yakmayın
Sonunda bana hak veren biri cikti :)
Başından beri bu konu fake olduğunu düşünüyorum, fikrim hiç değişmedi
Aslında konudan sonra yazdığı birkaç yorum sonunda ben de olsa olsa trol dedim. Aklını kullanamadan bir insan bu yaşa gelebilir mi acaba diyorum.Başından beri bu konu fake olduğunu düşünüyorum, fikrim hiç değişmedi
Hiç istiyor gibi bir tavriniz yok. Hala geri adım atmıyorsunuz. Boş yere evliliğinizi yikiyorsunuz. İsteyen eşiniz bile olsa sebep sizsiniz.Keske troll olsaydim bu konu gercek olmasaydi o kadar isterdim ki bunu. Bunlarin yasanmamasini