Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Eşin aynı şekilde durumu iyi olan kardeşlerine her ay düzenli para gönderseydi kabul edermiydin ama ciddi ciddi empati yaparak cevabını ver. Bence eşin çok fazlasıyla haklı

İyi bir insanmış eşiniz. Umarım pişman olmazsınız

Eşiniz adına çok mutlu oldum, umarım daha iyi insanlarla karşılaşır.

Bu kadar basit şeylerle boşanılır mı kardeş kendine bir çeki düzen ver, barış eşinle. Bak iyi bir adama benziyor çok pişman olursun sonra.

Çok ama çok pişman olucaksin dımdızlak ortada kaldığında o menfaatçi çıkarcı kardeş bozuntularin sana kalicak bir odayı cok gördüğünde kafani vuracak duvar ararsin da cok geç olucak
Akıl tutulması mi yaşıyorsun anlamak imkansız bak burda insanlar sana yapma etme esin hakli dedi boşan bakalim eşin adına cok sevindim gerçekten

Yinede cok olgun adammis helal olsun Allah kurtardi bence sizden . Degdi mi bosandiginiza bari aileniz gobek falan atsın artik sizin maaşta onlara kaldi ne sanslilar .

Eşin haklı

Bankaya güvenmeyip emin evim tarzı dolandırıcı bir yerden ev almak istemeniz o kadar saçma kim aileye para gonderme konusunu saymıyorum bil eşiniz sonuna kadar haklı

Belliydi zaten boyle olacagi.iyi olmus valla esinizin adina sevindim insallah cok daha iyi insanlar cikar karsisina.siz de embesil kardeslerinize daha cok destek cikarsiniz iste ne guzel.

Ailen de amma paragözmus. Böyle bir aile için eşini bırakıyorsun cok

Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Bana göre en önemli ayrıntıyı yazmadınız.Ailenize ne kadar yolluyordunuz?Eğer 1000 bir ablanıza 1000 bir ablanıza yolluyorsanız eşiniz tepkisinde haklı ancak öyle küçük miktarlardan bu noktaya geldiyseniz evliliğiize yazık olmus

Sadece akil danismak icin bu konuyu acmistim. Yoksa sadece mantigim esimin hakli oldugunu soyluyor ama vicdanim oyle demiyordu.
Katilim bankasi ile ilgili benimde zaten kafama yatmisti artik.
Son olarak takildiginiz diger konu ise esiminde bekarken ki topladigi para vardi tabi ama biz bastan anlasmistik ben hic bir sekilde bir masrafa karismayacaktim mesela bayanin alacagi yatak odasi mutfak esyasi kiz tarafinin yapmasi gerekenler nışan vs.. akliniza gelen ne varsa, bunlari hep esim kendi topladigi parasiyla yapti benim birikim paramlada ev alacaktik o sekilde anlasmistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…