- 28 Aralık 2016
- 1.836
- 4.580
- 40
Sonunda bana hak veren biri cikti :)yani 500 tl için eşin sana bunları yaşatmışsa kusura bakmayın da o erkek 5 para etmez.Durumları yok ki yolluyorsun 500 tl için değer mi
Sen yine de eşinle aranı düzeltmeye bak işi inada bindirmeyin bu kadar bir para için evlilik bitirlemez.Sonunda bana hak veren biri cikti :)
Adam senin yapmak gereken her şeyi üstlenmiş, evlendikten sonra birikimlerinizle ev alacaksınız, her evli çiftin yaptığı gibi. Tapuyu da ortak yaparsınız, ileride sorun olmaz. Kardeşlerinin paraya ihtiyacı yok anladığım kadarıyla. Kira vermiyorlar, 45 yaşındaki çalışıyor insan 100 lira bile olsa bu durumda evli kardeşinden para istemeye utanır. Bence basit meseleleri çok büyütmüşsünüz. Eşin baştan senin her şeyine tamam demiş, bir noktadan sonra da sabrı tükenmiş haklı olarak.Sadece akil danismak icin bu konuyu acmistim. Yoksa sadece mantigim esimin hakli oldugunu soyluyor ama vicdanim oyle demiyordu.
Katilim bankasi ile ilgili benimde zaten kafama yatmisti artik.
Son olarak takildiginiz diger konu ise esiminde bekarken ki topladigi para vardi tabi ama biz bastan anlasmistik ben hic bir sekilde bir masrafa karismayacaktim mesela bayanin alacagi yatak odasi mutfak esyasi kiz tarafinin yapmasi gerekenler nışan vs.. akliniza gelen ne varsa, bunlari hep esim kendi topladigi parasiyla yapti benim birikim paramlada ev alacaktik o sekilde anlasmistik.
Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Sadece akil danismak icin bu konuyu acmistim. Yoksa sadece mantigim esimin hakli oldugunu soyluyor ama vicdanim oyle demiyordu.
Son olarak takildiginiz diger konu ise esiminde bekarken ki topladigi para vardi tabi ama biz bastan anlasmistik ben hic bir sekilde bir masrafa karismayacaktim mesela bayanin alacagi yatak odasi mutfak esyasi kiz tarafinin yapmasi gerekenler nışan vs.. akliniza gelen ne varsa, bunlari hep esim kendi topladigi parasiyla yapti benim birikim paramlada ev alacaktik o sekilde anlasmistik.
Maaşın ne kadar ki? Yani 500 TL için nasıl böyle oluyorsunuz, orta yol yok muydu? Biraz azaltıp zamanla keserdin göndermeyi.Her ay 500 tl ektra masraflari olunca onlar haric
Ben kocami birakmiyorum o beni birakiyor. Para icin yuvasini yikacak olan o. Yaniliyor muyum? İsi bu kadar inada bindirmemeliydi bence
Güzel bir anlaşmaymış bence eşinizin sizi bırakmasına neden olan ne varsa hayatınızdan çıkarın yuvanızı kurtarın bu kadarını eşinize borçlusunuzSadece akil danismak icin bu konuyu acmistim. Yoksa sadece mantigim esimin hakli oldugunu soyluyor ama vicdanim oyle demiyordu.