500 lira 1000 lira değil ki mevzu, para için yuva yıkmak da söz konusu değil. Burada sizin ayrı bir aile olduğunuzu idrak edememeniz problem. Eşiniz de bu sebepten boşanmak istiyor bence, mevzu para falan değil. Ki 500 lira dediğiniz bu devirde az bir para da değil. Adam ev almak istedi sorun çıkardınız, aileniz bir yandan sizi gazladı ona karşı, sorun çıkardınız. Ben empati yaptığımda, paraya değil de sizin ve ailenizin hareketlerine kırılırdım. Neden her şeyi paraya bağlıyorsunuz ?
Arkadaşlar da demiş, adamın parada gözü olsa baştan posta koyardı. Yani inanamiyorum, yuvanız yıkılıyor, üstelik adamın hatası da yok fakat aileniz bu duruma destek mi veriyor ? Arkanızda durmayacaklar, gerçekten bir kıymetiniz yok ailenizin gözünde, kusura bakmayın buradan görünen o. Üstelik sizin anlatımlarınızdan bu çıkarımı yapıyoruz, eminim aileniz oldukları için üslubu hafifleterek yazmışsınızdır, ona rağmen yani.
Yazıktır günahtır, kendinize gelin rica ediyorum. Artık sizin yeni bir aileniz var. Zor durumlarında elbette ailelerimize yardım edeceğiz fakat eşimizi de yok sayarak değil. Yuvanıza yazık oluyor...