Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.

Yatak ayırmak zaten bu işe negatif enerji katan en önemli husus. Yatakta tensel temas olmuyor, günlük hayatta da sarılma, öpüşme yoksa cinsel yaklaşım nasıl bekliyorsunuz? Pijamalarınızla ve gece çocuklarınızla uyumayla daha çok beklersiniz sevişmeyi.

ya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.

evde kimse eşofman giymiyor gibi konuşuluyor hep. Sanırsın sadece ben giyorum

hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.

uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.

mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.

galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim

Küçük çocuk olunca ayrı yatılıyor diye birşey yok. Çocuğu yanımda yatırırım ama yatak ayırmam. Çok büyük ni negatif enerji veriyor karı koca arasına.
Vardiyalı çalışıyor esim.zor oluyor inanın.kizim çok yoruyor beni.gecem gündüzüm karışık.bahane gibi geliyor bunlar belki oradan bakınca.bende yaşım gereği sanırım özledim cinselliği.ama emin değilim eşimi mi istemiyorum artık ne bilmiyorum.

galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
Yerine göre canım. Kışın tayt, kazak, sweatshirt. Yazın şort, tayt askılı. Pijama da giyiyoruz tabii ki ama hergün hergün değil. Yeri ve zamanı var.

Evde 7/24 sexy dolasmak zorunda degilsiniz zaten istekli olana o gerekmiyor illa ama birazcik özenmek lazim ya. Pijamalariniz taytli, sortlu uyumlu ve eski olmasin mesela bide pijama ustume basortu takmak yerine fotograflarini koydugum buff yada, bandanalardan takabilirsiniz, ben sacimi bagladigim zamanlar ozellikle boyle seyler takarim bazen. Siz sacinizin tamamini ortecek sekilde de baglayabilirsiniz bunlari.

Eklentiler

• images (14).jpeg
    22,5 KB · Görüntüleme: 48
  • images (15).jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 57
Yo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimi

Biri 2 diğeri 5 olcak
Geç mi yatıyorlar? Benimkiler 6 ve 2 yaş,en geç 9da yatarlar, sonraki saatler bizim. Bazı zamanlar huysuzlanıp gec yattıkları oluyor,hergun öyle olsa Allah korusun diyorum. Uyku rutinine bir goz gezdirin,8bucuk 9 gibi uyusunlar.
Yatak ayırmanız da yanlış. Kucugu sizinle dalsa dahi sonradan beşiğine koysaniz?

Sac bandi en sevdigimYemek yaparken vs cok rahat oluyor..normalde sac acik yemek yapilmaz bunla oluyor..

Herşeyden herkesten önce kendin için bakımlı ol senin kendine olan özgüvenin yerine geldimi başka şeylerde peşinden gelir... Salma kendini dışarda kapalı olabilirsiniz ama evin içinde bakımlı alımlı çekici bir bayan olmalisin... Arada çaktırmadan gözüne sokarcasina verdiğin frikikler sonuçsuz kalmayacaktır eminim...

Ev ortamı bile olsa erkek kadınını her zaman bakımlı görmek ister. Evin içinde de çok tatlı albenili , seksi kıyafetler giyebilirsiniz.. saçlarınız mesela karşısında hep toplu olsun. Her zaman güzel kokun . Çoluk çocuk oldu diye kendinizi bırakmayın yani vallahi dışarıya bakmak için fırsat kolluyorlar Bu erkekler !!

Yo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimi
valla bana kalsa mickey mause pijamami da cikarmam pek ustumden ama komsular sagolsun gunde 4 5 defa kapi calar. Pijamali acmak istemedigimden giyorum hemen

şaka bir yana da, annem bile evin içinde pantolon trikosunu giyor. Ben üşengeç miyim çözemedim. Düşününce S su_ltan89 gibi 2 çocuğum olsa pijamayla bile dolanırım

bide bir şey diyeceğim konu sahibi.
esin bunlara takan biri olsa 2 çocuğu nasil yaptiniz ki?
bence şuan soguklugun en önemli sebebi ayrı yatmaniz

İnsan eşine neden gurur yapsınki bir de gün içinde eşinle hiç normal temasın yokmu bi öpme sarılma ne bilim yatarak tv izleme gibi bu kadar soğukluk bana tuhaf geldi açıkcası. Pijamadan kasıt tam olarak yatarken giydiğimiz pijamamı yoksa eşofman altı mı diyosunuz evde bu kadar salaş olmak bilemiyorum annem 5 cocuk büyüttü en küçük kardeşimde şahitim hiç öyle evde darma duman gezdiğini görmedim kendinize 10dk ayırmanız yeterli mutlaka küçük çocugunuz gün içinde uyuyor bi duş alın üstünüze çeki düzen verin bi ruj sürün parfüm sıkın bence yeterli en önemlisi eşinize yakınlaşmaktan çekinmeyin 2 çocugunuzun babası sonuçta yaklaşın aşkta gurura yer yoktur ayrıca yaşlarınızda gayet normal eşiniz sizi nasıl arzulamıyor en son ne zaman beraber oldunuz

Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.

Ayrı kaldıkça arada ki soğukluk artıyor. Benimde 2,5 yaşında bi kızım var geçen sene bizde çoğu zaman ayrı yatmak zorunda kalıyorduk ama salonda da olsa buluşuyorduk bi şekilde. Bence ikinizinde bi adıma ihtiyacı var en azından büyük çocuğu babaanneye bırakıp küçüğü erkenden uyutun romantik bir ortam hazırlayın giyinin kuşanın mutlaka işe yarar. evlilikte gurur olmaz mutsuz olmaktansa gurursuz olmak daha iyidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…