Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.Erkekler yada benim eşim pijama falan takılmaz... Yani çocuklar ayrı yatmak soğukluk yapmış olabilir. Bır çözüm bulun
Birlikte yatın. Çocuklar tek yatsın. Çocuk odasına kamera koyun gece lambası olmaz mı? Çocuklu değilim. Hep böyle mi yatılır bilenler fikir verebilir.
Kucukler daha.. ama gece deliksiz uyuyolarsa giy geceliklerini git oturma odasina yanina. Ben anlamiyorum esler arasinda gururu. Ha adam seni reddetmistir anlarim gurur yapmayi ama bi dene bakalim. Denemezsen oturursunBiri 2 diğeri 5 olcak
Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yatırıyorum.kiyamiyorum.
İtici güç çekici güç Yok güzelim ... pijamayı çıkar anlarsınİşte merak ediyorum siz nasıl yapiyorsuz.itici gücünüz nereden geliyor?
Vardiyalı çalışıyor esim.zor oluyor inanın.kizim çok yoruyor beni.gecem gündüzüm karışık.bahane gibi geliyor bunlar belki oradan bakınca.bende yaşım gereği sanırım özledim cinselliği.ama emin değilim eşimi mi istemiyorum artık ne bilmiyorum.Küçük çocuk olunca ayrı yatılıyor diye birşey yok. Çocuğu yanımda yatırırım ama yatak ayırmam. Çok büyük ni negatif enerji veriyor karı koca arasına.
Yerine göre canım. Kışın tayt, kazak, sweatshirt. Yazın şort, tayt askılı. Pijama da giyiyoruz tabii ki ama hergün hergün değil. Yeri ve zamanı var.galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
Yo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimiya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.
evde kimse eşofman giymiyor gibi konuşuluyor hep. Sanırsın sadece ben giyorum
hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.
uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.
mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.
galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
Geç mi yatıyorlar? Benimkiler 6 ve 2 yaş,en geç 9da yatarlar, sonraki saatler bizim. Bazı zamanlar huysuzlanıp gec yattıkları oluyor,hergun öyle olsa Allah korusun diyorum. Uyku rutinine bir goz gezdirin,8bucuk 9 gibi uyusunlar.Biri 2 diğeri 5 olcak
Sac bandi en sevdigimEvde 7/24 sexy dolasmak zorunda degilsiniz zaten istekli olana o gerekmiyor illa ama birazcik özenmek lazim ya. Pijamalariniz taytli, sortlu uyumlu ve eski olmasin mesela bide pijama ustume basortu takmak yerine fotograflarini koydugum buff yada, bandanalardan takabilirsiniz, ben sacimi bagladigim zamanlar ozellikle boyle seyler takarim bazen. Siz sacinizin tamamini ortecek sekilde de baglayabilirsiniz bunlari.
valla bana kalsa mickey mause pijamami da cikarmam pek ustumden ama komsular sagolsun gunde 4 5 defa kapi calar. Pijamali acmak istemedigimden giyorum hemenYo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimi
O zaman çocuklar uyuyunca birazda eşinizle yatınKızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.
Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.Geç mi yatıyorlar? Benimkiler 6 ve 2 yaş,en geç 9da yatarlar, sonraki saatler bizim. Bazı zamanlar huysuzlanıp gec yattıkları oluyor,hergun öyle olsa Allah korusun diyorum. Uyku rutinine bir goz gezdirin,8bucuk 9 gibi uyusunlar.
Yatak ayırmanız da yanlış. Kucugu sizinle dalsa dahi sonradan beşiğine koysaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?