Çalışmayan Kocalar

içimde bi küçük ceylan olduğunu ben de şimdi farkettm 😂
Bir küçük ceylan değil, küçük ceylan.
Şu kadın
images (14).jpeg

Maddi olarak da kendime güvenemiyorum, evim ve arabam yok, ben sürekli günü kurtarıyorum.
Sanki koca para getiriyor. Zaten evi siz donduruyorsunuz, adamın varlığının size bir yararı yok ki. Bir boğaz eksik olur, daha çabuk doyarsiniz.
Çok saçma bir argüman. Kovun adamı evdenz o düşünsün. Siz aynı şimdiki gibi devam edersiniz, sadece bir asalaktan kurtulmus olursunuz.
Ailem boşanmama izin vermiyor, 😔 tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Ailenizin izin vermediği falan, bunlar bahane. Kırk yasinda kadinsiniz, on senedir de başka evde yaşıyorsunuz. Kendi paranizi kendiniz kazanıyorsunuz. İsteseniz kimse size bir şey diyemez, 16 yaşında değilsiniz. 'elin aç adamını bunca sene besledim,yeter' demeniz lazım.
Bunu bile diyemiyor, kendi hayatının ipini eline almaktan aciz, bütün gün çalışıp bir de evde sana emir veren asalak adama mi boyun egiyorsun?
O zaman kusura bakma ama
Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter
Sağlam bir karakterin falan yok.
Hayatına da yazık ediyorsun. Gecen sene konuyu açtığında adamı şutlasan şu an çoktan ailenle sorunlarını aşmış, asalak adamı göndermiş, büyük ihtimalle mahkemesi sonuçlanmis bekar bir kadın olurdun. Ve belki de güzelliğin bir işe yarardı, sana kendini böcek gibi hissettirecek, erkeklikten yoksun bir parazitle değil de seni elde etmek için jest üstüne jest yapan erkeklerle muhatap olurdun

Şu kadın Eki Görüntüle 3222320

Sanki koca para getiriyor. Zaten evi siz donduruyorsunuz, adamın varlığının size bir yararı yok ki. Bir boğaz eksik olur, daha çabuk doyarsiniz.
Çok saçma bir argüman. Kovun adamı evdenz o düşünsün. Siz aynı şimdiki gibi devam edersiniz, sadece bir asalaktan kurtulmus olursunuz.

Ailenizin izin vermediği falan, bunlar bahane. Kırk yasinda kadinsiniz, on senedir de başka evde yaşıyorsunuz. Kendi paranizi kendiniz kazanıyorsunuz. İsteseniz kimse size bir şey diyemez, 16 yaşında değilsiniz. 'elin aç adamını bunca sene besledim,yeter' demeniz lazım.
Bunu bile diyemiyor, kendi hayatının ipini eline almaktan aciz, bütün gün çalışıp bir de evde sana emir veren asalak adama mi boyun egiyorsun?
O zaman kusura bakma ama

Hayatına da yazık ediyorsun. Gecen sene konuyu açtığında adamı şutlasan şu an çoktan ailenle sorunlarını aşmış, asalak adamı göndermiş, büyük ihtimalle mahkemesi sonuçlanmis bekar bir kadın olurdun. Ve belki de güzelliğin bir işe yarardı, sana kendini böcek gibi hissettirecek, erkeklikten yoksun bir parazitle değil de seni elde etmek için jest üstüne jest yapan erkeklerle muhatap olurdun
öyle ölmez füze at 🚀

Yorumları okudukça farkediyorum kendi kendime yaşattığım durumu,bazen farkedebilmek için kendi durumundan uzaklaşıp kendine uzaktan bakman gerekiyor sanırım, içimde bi küçük ceylan olduğunu ben de şimdi farkettm 😂
Küçük Ceylan’da gurur vardı en azından. Sizde var olduğunu söylediğiniz süper karakter ve güzellik nasıl bu kadar kullanılmayı kaldırabiliyor anlamış değilim.

Kendimi sevdiğimi düşünüyorum aslına bakarsak, kariyerime odaklandım mesleki gelişimim için eğitimlere gidiyorum, finansçıyım, hobilerime zaman ayırıyorum, arkadaşlarımla bi şeyler içmeye gidiyorum, bir senedir bunları yapmaya başladım,
Parayi nerden buluyorsunuz?

Şu kadın Eki Görüntüle 3222320

O zaman kusura bakma ama

Yani evde kimse çalışmıyor. Bu durumda nasıl geçiniyorsunuz?
Eşim geçen sene işe girdi bi süre çalıştı, benim az miktarda birikimim var bir süre onunla idare edeceğim,

Şuan sizde çalışmıyorsunuz ve ayrılmadınız. Konu da ki adam zaten ofsayt. Bence tekrar işe girin ama maaşınızı az söyleyin gizli birikim yapın ve ayrılmaya karar verdiğinizde ailenize bağlı olmadan kenarda bir paranız olsun. Ayrıca eve gelince temizlik yapmayın

İlginç gerçekten, kız için zor olacak ama eşimin kendisi gibi arkadaşları da var sizin bahsettiğini gibi belki de aynı kişidir 😂 böyle tembel bazı erkekler de buluyorlar yolunu valla ya, şu başıma gelene bakın
Kız iyi kazanıyor. Sanırım aldıgımız yeter diye düşünüyor. Ve bence kaynımı baya seviyor. Yoksa okumuş bir kız, böyle adamı ne yapsın.Valaa herkeste bu durumu normalleştirmiş.Var böyle erkek türleri maalesef😁

Adam(koca demeye dilim varmadı) psikologa gitti mi hiç? Hiç normal gelmedi bana. Utanmasa siz besleyeceksiniz birde. Kopmuş hayattan. Ne cinsellik var ne zaman ayırma var ne birşey. Bitkisel hayatta gibi.

Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz 😞 gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
düzelmez gibi,adam bırakmış kendini sizde bırakın kendisini...

Siz ne adamı ne de sizi kuklaları zanneden ailenizi boşayamaz böyle devam edersiniz. Ben 9 yaşındaki kızıma şimdiden kendi hayatı olacağını anlatıyorum. Meslek sahibi olup kendi evine geçince diye başlıyorum. Sizin baba evinden koca evine (ki koca evi değil, geçimini siz sağladığınıza göre ev sizin) oradan tekrar baba evine gitme zorunluluğunuz olmadığını anlayabilmeniz için yıllarca psikolojik destek almanız lazım. Ziyan edin ömrünüzü, nasıl olsa reenkarnasyon var, diğerini daha iyi kullanırsınız.

Bu kişi erkek değil ki... Şutlar yerine erkek bulurdum. Cinsellikte yokmuş çok afedersiniz ama maddi cefasını cekeceksem yatakta sefasını bir kadın olarak beklerim. Nerden tutsanız elinizde kalıyor. Yollayın anasının evine.

Elinde telefon, karşısında tv açık koltukta yatıp duran, tembel, sorumsuz, çalışma azmi olmayan, bunların yanı sıra birde şikayet eden, sırtını başkasına yaslamış hiç bir insana saygı duymuyorum.

Size yoldaş değil yük.

Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz 😞 gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Ilk 4 satiri okudum. Calismak istemeyebilir calismak istemeyen kadinlar oldugu gibi o da ev erkegi olabilir. Ama ev hanimi olan bi kadin evi nasi cekip ceviriyosa onun da yapmasi gereken aynidir. Evi temizler yemek yapar cocuklara bakar. Aksam da siz isten gelince bi ev haniminin mesaisi nasi bitmiyosa onunkinin de bitmemesi gerekir. Ancak bu sartlarda kendisi bi ev erkegi olabilir. Ama bunlarin hic birini yapmazken pet sahiplenmis gibi hissetmeniz normal. Bosayin bu adami. Sirtinizda bi kambur. Asalak bi herif

X