• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekte cinsel isteksizlik konusunda psikolog önerisi lütfen

Seninki korkuydu onunki alışkanlık bu yüzden ikisi farklı şeyler biraz zaman ver bebeğin gece uykusunu düzenle odasını ayır birbirinize baş başa bi kahve içimlikte olsa zaman yaratın inanın düzelir
Adam 4 yıllık perhizden çıktı bunu unutma bir anda çok aktif bi hayat bekliyemezsin

merhaba. Cinsellik bölümünde konu acamiyorum bu nedenle burada acmak zorunda kaldim. Benim cinsellik disinda her anlamda iyi bir evliligim var. Esimle 3 yil sevgiliydik ve ilk bulusmamizda sevismistik sadece birlesme olmuyordu. Sonrasinda da gayet tutkulu bir iliskimiz vardi. Ancak evlendik ve vajinismus oldugum gercegiyle yüz yüze geldim. Tabi baslarda kendime konduramadim, sorunu anlamadim, çözüm ne bilemedim falan derken 4 yil gecti. 4 yil sonunda nihayet ben vajinismusu yendim ve bu kez esimde cinsel isteksizlik bas gösterdi. Ürologa gitti ve hicbir sorun yok. Bu konuyu cok arastirdim ve benim vajinismus sürecim buna neden olmus olabilir. En büyük olasilik bu. Simdi psikolog tavsiyesi almak istiyorum. Biliyorum ki cok yaygin sorunlar ve bu süreclerden gecen pek cok aile var. Psikolog tavsiyesi verebileceklerden ve önerisi olanlardan yardim bekliyorum. Konumdan cimbizla laf secip kisisel tatmin yapacaklar, “esin seni aldatiyordur” diye müneccimlik yapacaklar da rica ederim bu konudan uzak dursun.
Merhaba şuan ne durumda devam ediyor mu

Merhaba şuan ne durumda devam ediyor mu
Merhaba. O aralar internetten cem kece’nin bu konudaki videolarini buldum. İzledim ve esime izlettim. Oldukca faydasi oldu baslarda. Sonrasinda yine azalmaya basladi ve hamilelik nedeni ile doktorum iliskiyi yasakladi. Doguma 2 ay var, sonrasinda lohusalik falan derken uzunca bir sure olamayacak zaten.

Merhaba. O aralar internetten cem kece’nin bu konudaki videolarini buldum. İzledim ve esime izlettim. Oldukca faydasi oldu baslarda. Sonrasinda yine azalmaya basladi ve hamilelik nedeni ile doktorum iliskiyi yasakladi. Doguma 2 ay var, sonrasinda lohusalik falan derken uzunca bir sure olamayacak zaten.
Eşiniz nasıl sessiz sakin biri mi? Benim eşim öyle aşırı sakin ben artık yapısı öyle diye düşünüyorum ve düzeleceğini zannetmiyorum

Eşiniz nasıl sessiz sakin biri mi? Benim eşim öyle aşırı sakin ben artık yapısı öyle diye düşünüyorum ve düzeleceğini zannetmiyorum
Evet sakin biri ama kesinlikle pasif degil. Uzlasilabilir biri. Konusuyoruz paylasiyoruz bu avantajim. Cem kece videosunda en zor düzeltilen cinsel sorun bu diyor cünkü erkek bir sorun oldugunun farkinda bile olmuyor. Esim de farkinda degildi ama konusunca bana hak verdi ve elinden geleni yapti. Tabi araya giren bu uzun ara isleri daha da zorlastirabilir.

Evet sakin biri ama kesinlikle pasif degil. Uzlasilabilir biri. Konusuyoruz paylasiyoruz bu avantajim. Cem kece videosunda en zor düzeltilen cinsel sorun bu diyor cünkü erkek bir sorun oldugunun farkinda bile olmuyor. Esim de farkinda degildi ama konusunca bana hak verdi ve elinden geleni yapti. Tabi araya giren bu uzun ara isleri daha da zorlastirabilir.
Eşim çaba gösteriyorsa süper. Benim ki hormon ilaçlarını bile kullanmıyor 7 aylık evliyim bıktım vallahi . Videoların linki var mı canım? Gerçi benim eşimin daha değişik isteksiz olması yapısal gibi de görünüyor

Eşim çaba gösteriyorsa süper. Benim ki hormon ilaçlarını bile kullanmıyor 7 aylık evliyim bıktım vallahi . Videoların linki var mı canım? Gerçi benim eşimin daha değişik isteksiz olması yapısal gibi de görünüyor
Daha cok yeni evlisiniz. Esiniz cabaliyorsa bence onu kirmadan cözüme odaklanin. İlk mesajimda yazmistim beni esim 4 sene bekledi, anlayis gösterdi, kirmadi hic. Zor bir sürec ama iliskimizi yipratmadi cok sükür. Yapisal, hormonal bir sorun varsa önce onlarin cözümüne bakin yoksa videolarin bir faydasi olmaz. Esim ürolojiye gitmisti ve sorun yoktu. linki burada bu bayagi faydali bir video. Bunun disinda da cem kecenin youtubedaki videolarina bakmanizi öneririm. Umarim faydasi olur.

Canım videoyu da izleyin ama önce konuşun bir de daha önce sertleşme sorunu veya jinekolojik bir sorun yaşadım sonradan daha kötü olur böyle vakalar?

Daha cok yeni evlisiniz. Esiniz cabaliyorsa bence onu kirmadan cözüme odaklanin. İlk mesajimda yazmistim beni esim 4 sene bekledi, anlayis gösterdi, kirmadi hic. Zor bir sürec ama iliskimizi yipratmadi cok sükür. Yapisal, hormonal bir sorun varsa önce onlarin cözümüne bakin yoksa videolarin bir faydasi olmaz. Esim ürolojiye gitmisti ve sorun yoktu. linki burada bu bayagi faydali bir video. Bunun disinda da cem kecenin youtubedaki videolarina bakmanizi öneririm. Umarim faydasi olur.

Canım çok sağol eşinin hormon testesteron değeri kaç çıkmıştı? Benim eşimin 287 çıktı. 1 üroloji doktoru normal dedi 1 tanesi de ilaç verdi ama ilaç hiç fayda etmiyor. Ben de tam anlayamadım hormonal sorun var mı diye

Canım çok sağol eşinin hormon testesteron değeri kaç çıkmıştı? Benim eşimin 287 çıktı. 1 üroloji doktoru normal dedi 1 tanesi de ilaç verdi ama ilaç hiç fayda etmiyor. Ben de tam anlayamadım hormonal sorun var mı diye
Benim esimin de 2,8 cikti sanirim esinizinki de 2,87dir. Referans degerler 1,6 ile 8 araligindaydi diye hatirliyorum. Bize de normal dediler. İsteksizlik icin videoda da belirtilen ilaci verdiler. Hormon ilaci degil ama ereksiyon olmayi sagliyor.

Back