Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.Erkekler yada benim eşim pijama falan takılmaz... Yani çocuklar ayrı yatmak soğukluk yapmış olabilir. Bır çözüm bulun
Birlikte yatın. Çocuklar tek yatsın. Çocuk odasına kamera koyun gece lambası olmaz mı? Çocuklu değilim. Hep böyle mi yatılır bilenler fikir verebilir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle aramızda cinsel soğukluk
- Konu Sahibi su_ltan89
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel isteksizlik cinsellik isteksizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Kucukler daha.. ama gece deliksiz uyuyolarsa giy geceliklerini git oturma odasina yanina. Ben anlamiyorum esler arasinda gururu. Ha adam seni reddetmistir anlarim gurur yapmayi ama bi dene bakalim. Denemezsen oturursunBiri 2 diğeri 5 olcak
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yatırıyorum.kiyamiyorum.
- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
ya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.
evde kimse eşofman giymiyor gibi konuşuluyor hep. Sanırsın sadece ben giyorum
hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.
uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.
mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.
galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.
uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.
mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.
galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
İtici güç çekici güç Yok güzelim ... pijamayı çıkar anlarsınİşte merak ediyorum siz nasıl yapiyorsuz.itici gücünüz nereden geliyor?
Vardiyalı çalışıyor esim.zor oluyor inanın.kizim çok yoruyor beni.gecem gündüzüm karışık.bahane gibi geliyor bunlar belki oradan bakınca.bende yaşım gereği sanırım özledim cinselliği.ama emin değilim eşimi mi istemiyorum artık ne bilmiyorum.Küçük çocuk olunca ayrı yatılıyor diye birşey yok. Çocuğu yanımda yatırırım ama yatak ayırmam. Çok büyük ni negatif enerji veriyor karı koca arasına.
- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Yerine göre canım. Kışın tayt, kazak, sweatshirt. Yazın şort, tayt askılı. Pijama da giyiyoruz tabii ki ama hergün hergün değil. Yeri ve zamanı var.galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.618
- 798
Evde 7/24 sexy dolasmak zorunda degilsiniz zaten istekli olana o gerekmiyor illa ama birazcik özenmek lazim ya. Pijamalariniz taytli, sortlu uyumlu ve eski olmasin mesela bide pijama ustume basortu takmak yerine fotograflarini koydugum buff yada, bandanalardan takabilirsiniz, ben sacimi bagladigim zamanlar ozellikle boyle seyler takarim bazen. Siz sacinizin tamamini ortecek sekilde de baglayabilirsiniz bunlari.
Eklentiler
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Yo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimiya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.
Geç mi yatıyorlar? Benimkiler 6 ve 2 yaş,en geç 9da yatarlar, sonraki saatler bizim. Bazı zamanlar huysuzlanıp gec yattıkları oluyor,hergun öyle olsa Allah korusun diyorum. Uyku rutinine bir goz gezdirin,8bucuk 9 gibi uyusunlar.Biri 2 diğeri 5 olcak
Yatak ayırmanız da yanlış. Kucugu sizinle dalsa dahi sonradan beşiğine koysaniz?
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Sac bandi en sevdigimYemek yaparken vs cok rahat oluyor..normalde sac acik yemek yapilmaz bunla oluyor..Evde 7/24 sexy dolasmak zorunda degilsiniz zaten istekli olana o gerekmiyor illa ama birazcik özenmek lazim ya. Pijamalariniz taytli, sortlu uyumlu ve eski olmasin mesela bide pijama ustume basortu takmak yerine fotograflarini koydugum buff yada, bandanalardan takabilirsiniz, ben sacimi bagladigim zamanlar ozellikle boyle seyler takarim bazen. Siz sacinizin tamamini ortecek sekilde de baglayabilirsiniz bunlari.
- 7 Haziran 2016
- 1.044
- 1.021
- 133
Herşeyden herkesten önce kendin için bakımlı ol senin kendine olan özgüvenin yerine geldimi başka şeylerde peşinden gelir... Salma kendini dışarda kapalı olabilirsiniz ama evin içinde bakımlı alımlı çekici bir bayan olmalisin... Arada çaktırmadan gözüne sokarcasina verdiğin frikikler sonuçsuz kalmayacaktır eminim...
Ev ortamı bile olsa erkek kadınını her zaman bakımlı görmek ister. Evin içinde de çok tatlı albenili , seksi kıyafetler giyebilirsiniz.. saçlarınız mesela karşısında hep toplu olsun. Her zaman güzel kokun . Çoluk çocuk oldu diye kendinizi bırakmayın yani vallahi dışarıya bakmak için fırsat kolluyorlar Bu erkekler !!
- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
valla bana kalsa mickey mause pijamami da cikarmam pek ustumden ama komsular sagolsun gunde 4 5 defa kapi calar. Pijamali acmak istemedigimden giyorum hemenYo tamam bu normal bence ben senin gibi giyiniyorum evde .. ama pijama farklı bişeyya yani gündüz o kıyafetle gezilmez hani dimi
şaka bir yana da, annem bile evin içinde pantolon trikosunu giyor. Ben üşengeç miyim çözemedim. Düşününce S su_ltan89 gibi 2 çocuğum olsa pijamayla bile dolanırım
bide bir şey diyeceğim konu sahibi.
esin bunlara takan biri olsa 2 çocuğu nasil yaptiniz ki?
bence şuan soguklugun en önemli sebebi ayrı yatmaniz
- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O zaman çocuklar uyuyunca birazda eşinizle yatınKızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.
- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
İnsan eşine neden gurur yapsınki bir de gün içinde eşinle hiç normal temasın yokmu bi öpme sarılma ne bilim yatarak tv izleme gibi bu kadar soğukluk bana tuhaf geldi açıkcası. Pijamadan kasıt tam olarak yatarken giydiğimiz pijamamı yoksa eşofman altı mı diyosunuz evde bu kadar salaş olmak bilemiyorum annem 5 cocuk büyüttü en küçük kardeşimde şahitim hiç öyle evde darma duman gezdiğini görmedim kendinize 10dk ayırmanız yeterli mutlaka küçük çocugunuz gün içinde uyuyor bi duş alın üstünüze çeki düzen verin bi ruj sürün parfüm sıkın bence yeterli en önemlisi eşinize yakınlaşmaktan çekinmeyin 2 çocugunuzun babası sonuçta yaklaşın aşkta gurura yer yoktur ayrıca yaşlarınızda gayet normal eşiniz sizi nasıl arzulamıyor en son ne zaman beraber oldunuz
Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.Geç mi yatıyorlar? Benimkiler 6 ve 2 yaş,en geç 9da yatarlar, sonraki saatler bizim. Bazı zamanlar huysuzlanıp gec yattıkları oluyor,hergun öyle olsa Allah korusun diyorum. Uyku rutinine bir goz gezdirin,8bucuk 9 gibi uyusunlar.
Yatak ayırmanız da yanlış. Kucugu sizinle dalsa dahi sonradan beşiğine koysaniz?
- 26 Mart 2019
- 11
- 18
- 8
- 33
Ayrı kaldıkça arada ki soğukluk artıyor. Benimde 2,5 yaşında bi kızım var geçen sene bizde çoğu zaman ayrı yatmak zorunda kalıyorduk ama salonda da olsa buluşuyorduk bi şekilde. Bence ikinizinde bi adıma ihtiyacı var en azından büyük çocuğu babaanneye bırakıp küçüğü erkenden uyutun romantik bir ortam hazırlayın giyinin kuşanın mutlaka işe yarar. evlilikte gurur olmaz mutsuz olmaktansa gurursuz olmak daha iyidir bence