• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

O zaman siz yaklaşın bakalım tepkisi ne oluyor? Yine isteksizse açıkça kendisine sorun. Pek normal değil.
gururluyum bu konuda yada karakterin diyelim soğuk mizacliyim.istemiyorum bende ama onun da istemesinden rahatsız oluyorum.o bir el uzayda ben gidicem.

Çocuklarına çok bagli.nasil desem anne gibi bir baba o.bizim yaptığınız herşeyi yapar.cocuklar da ona bayılır.beni görmüyor ki gözü.ya kızım ya oğlum tepesindeler.oda hep onlarla sarmaş dolaş .
Ne alakası var allah aşkına adam için değil bi kendin için çeki düzen ver kendine. Ben sürekli pijamalı olsam hastalanırım evde . Kendine günde 15 dk ayır bi çeki düzen ver kendine . Ben erkek olsam eve gelip zile bassam karım kapıyı pijama ile açsa tüm isteğim kaçar yani . Birde çocuklar büyümüş bebek değillere neden ayrı yatılıyor onu da çözemiyorum . Bebek olsalar da neden ayrı yatılır onu da bilmem ama neyse artık

Basortuye niye takti herkes? Sevismek isteyen adam onu takar mi? 1. Cocuk ok.. 2. Cocuk eh iste.. 3. De berbat😂😂😂Allah 4 cocugu olanlara yardim etsin😂😂😂
Sevişmekle alakalı değil aslında, bende başörtülüyüm ama evde yazmalar arkadan bağlanıyor ya hani ben kendim o görüntüyü hiç sevmiyorum mesela :) o yüzden sordum.

Sevişmekle alakalı değil aslında, bende başörtülüyüm ama evde yazmalar arkadan bağlanıyor ya hani ben kendim o görüntüyü hiç sevmiyorum mesela :) o güne sordum.
Ozellikle herkes sormusta neden ortulu geziyosun diye ondan dedim.. sevisecek adam hic birseye bakmiyor cidden..

Pantolon kazak giyinmekle çeki düzen verilmiş mi oluyor kendime.bana hiç öyle gelmiyor nedense.ztn eşim evdeyken de aynı yemek bulaşık topla.cocuklar fırsat vermiyorlar ki oturalım.konusalim.tum vaktimiz onlar.gurbetteyiz bu arada.akraba eş dost yok.bende de cilve vs.yok.

gururluyum bu konuda yada karakterin diyelim soğuk mizacliyim.istemiyorum bende ama onun da istemesinden rahatsız oluyorum.o bir el uzayda ben gidicem.
Evlilikte gurur olur mu yapmayın? Üstelik çocuklarınız var. Cinsellik evliliğin temelini bayağı bir sağlam tutuyor. Belki de sebebi sizin soğuk bir kadın olmanızdır. Karşısında soğuk, bezgin, yorgun görünmeniz bile eşinizi itiyor olabilir.

Pantolon kazak giyinmekle çeki düzen verilmiş mi oluyor kendime.bana hiç öyle gelmiyor nedense.ztn eşim evdeyken de aynı yemek bulaşık topla.cocuklar fırsat vermiyorlar ki oturalım.konusalim.tum vaktimiz onlar.gurbetteyiz bu arada.akraba eş dost yok.bende de cilve vs.yok.
O zaman devam edin bu şekilde hayatınıza.

Cocuklarin yasi kac?

Sizi anliyorum aslında ben de polar pijama giyiyorum yelek vs. Ev soğuk havalar soguk isitamiyoruz evi. Mecbur boyle burunuyorum ahh bi isinsa havalar :)))

Oluyor tabiki , giyim kuşamı geçtim saçımı taramadan en azından bi rımel sürmeden eşimi karşıladığımı hatırlamam , değişiksiniz vallahi , her kadının derdi ayni güzelim bir tek sen yapmıyorsun o işleri

Erkekler yada benim eşim pijama falan takılmaz... Yani çocuklar ayrı yatmak soğukluk yapmış olabilir. Bır çözüm bulun
Birlikte yatın. Çocuklar tek yatsın. Çocuk odasına kamera koyun gece lambası olmaz mı? Çocuklu değilim. Hep böyle mi yatılır bilenler fikir verebilir.

Cocuklar uyuduktan sonra hiç yanliz kaldıgınız.. olmıyormu..
gıdın yanına uzanın sıcaklıgını hissetmek iyi gelicektir.. gıbı bişeyler söyleyıp uzanın yanına.. cınsellık anlamında degıl.. tabııı iş otarafa gıderse..:KK15: sırf kendı yakınlıgınızı hıssettırmek için..
Biz kadınlar bazen annelik yapmaktan evimizdi düzendı derken.. biş kadın oldugumuzu.. ve eş oldugumuzu unutuyoruz..
kendınızı güzel hissettiginiz biseyler gıyın.. bu hem rahat ve şik olabılır.. enerjinizi değiştirmek adına..

Saglicakla kalın :KK19:

öncelikle ayrı yatmayı bırakmanız lazım.bırakın bir gün de evi süpürmeyin , çamaşırları yıkamayın kıyafetiniz bitmez ya.evde pijama başörtüsünü bir atın.giyinin şöyle güzelce geceliğinizi canlandırın ortamı.

Oluyor tabiki , giyim kuşamı geçtim saçımı taramadan en azından bi rımel sürmeden eşimi karşıladığımı hatırlamam , değişiksiniz vallahi , her kadının derdi ayni güzelim bir tek sen yapmıyorsun o işleri
İşte merak ediyorum siz nasıl yapiyorsuz.itici gücünüz nereden geliyor?

Back