Eşimle aramızdaki problemler

Aile terapistine gitmeyi dene bi de o da olmadı işin ayrılmaya gittiğini söyle elini ayağını çek biz erkekleri aşırı şımartıyoruz o peşinden koşsun senin, işine gücüne borcuna harcına koşma biraz da o evde sorumluluk alsın biz kadınlar her türlü sorumluluğu alıp onlara rahat bi hayat sunuyoruz tavsiyem çek kendini sorumluluk ver

Tek gerçekçi tavsiyem,hemen çocuk yapayım deme.hayatının 2. Büyük hastası olur.
Birincisi ,o kompleksli adamla evlenmen olmuş.
Görünüşe göre adama 10-15beden büyüksün.

Yorumları okuyorum hep adama neden böyle yaptın neden şöyle yaptın veya direk boşan yazılmış, bu kadar kolay mı ya? Ortada aldatma yok bir şey yok, beni kullanıyor ŞÜPHESİ yüzünden boşanılır mı?
Bak kardeşim sen bu adamla evleneli 2 ay oldu, emin ol aynı evde nikahsız yaşadığın adama nikahı kıydığında 360 derece dönüyorlar.
Bak şuan eşinin yaptığına normal demiyorum, normal değil. Ama sen sırf sevginden aşkından dolayı fedakarlık etmişsin kendin göğüslemişsin ki durumun da varmış bu da yanlış birşey değil, o zaman düğünde bilezik sayısı vermeyen aptal kilosu kadar altın isteyen baş tacı mı oluyor ne alaka yani... Yapabiliyormuşsun yapmışsın, bitti. O adama sen bunu yapmasaydın da bazı arkadaşların dedipi gibi şımartmasaydın da hamuru bu yani, böyle bi insan olacaktı yine 2 ayın sonunda.

Benim kendi düşüncem şu, bence çift terapistine falan gitmeyi öner. Bir de arada bir problem varsa ailevi veya iletişimsel gerçekten böyle sıkıntılar doğabiliyor. Belki kendisiyle alakalı bir problem de olabilir erkeklere özgü, bunun ortaya çıkmasını istemediği için böyle yapıyor olabilir.

Sen bütün yolları dene, baktın olmuyor zaten boşanırsın en son ihtimal bizim bunu söylememiz bile gerekmiyo burada.

En azından için rahat olur ben üzerime düşeni yaptım her konuda dersin...

Siz kendinzi ayakları üzerinde duran kadın olarak göstereyim derken evi çekip çeviren her şeyi düzelten biri olmuşsunuz.
Eşiniz sizi her şeyi her zaman halleden hiç bir sorunu olmayan biri olarak görüyor.
Haftada bir birliktelik çok normal bence.
Bilemiyorum beklediğiniz ilgi çok fazla ve kendinizden çok şey veriyosunuz.
Şart koşun terapiste gidin yoksa boşanmayı düşünücem diyin.
Terapi düzeltebilir diye düşünüyorum...

Eşiniz kendini Rıza baba yerine koymuş belliki.Ekibine hem kendi kol kanat geriyor,hem de size talimat veriyor.Aileleri ile ilgilenin diye.Süpermiş vallahi.Takdir ettim doğrusu.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün eşim akşam 7 gibi eve geldi (normalde yemeği hazır beni mutfakta onu beklerken bulurdu) ben de evin üst katında uyuyordum, telefonu da kapatmıştım. Koşarak üst kat geldi uyandırdı iyi misin çok korktum ulaşamadım vs diye. Her neyse kendisi ile her şeyi açık açık konuştum. Açıklaması şu oldu evlendikten sonra ben senin için şehir değiştirdim bütün düzenim her şeyim değişti buraya alışmaya çalışıyorum. İş de Çok stresli odaklanamıyorum. Çok yorulduğumdan cinsellik bile düşünemiyorum. Benim ekibim toplama ekip bir türlü düzen sağlayamıyorum sen de eşleri ile tanışırsan en azından ekipte biraz aile ortamı oluşur, bütün sorumluluklarını tek yapabiliyorsun onların eşleri öyle değilmiş eşimi hastaneye götüreceğim vs diye izin alıyorlar dedi orada zaten kıyameti kopardım ben yapabiliyorsam elin karısı da yapar düşünmek sana kalmamış dedim. Maaşını istediğin gibi haracayabilirsin. Benim ailemin maddi bir durumu yok bekarlıktan önce de hep onlara yardım ettim 32 yaşında adamım o ödediğimiz borçlar da sana takılan altınların borcu (burasını ailesine çektiği mesajlardan kanıtladı, bana takılan altınlar, düğün salonunun kirasını vs hep eşim babasına yollamış ve o süreçte bana hiç bi şey anlatmadı onları da biz ödedik zaten). Özür diledi baya bi, ağladı. Beni hak etmediğini yetemediğini ama kaybetmek istemediğini değişmeye çalışacağını söyledi. Bütün toleransları sıfırlayarak bir süre daha deneme kararı aldık. Aşk çok berbat bi duygu o öyle ağlarken sarılıp teselli etmeyi çok istedim ama biraz akıllı davranmak gerekli. Her neyse yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün eşim akşam 7 gibi eve geldi (normalde yemeği hazır beni mutfakta onu beklerken bulurdu) ben de evin üst katında uyuyordum, telefonu da kapatmıştım. Koşarak üst kat geldi uyandırdı iyi misin çok korktum ulaşamadım vs diye. Her neyse kendisi ile her şeyi açık açık konuştum. Açıklaması şu oldu evlendikten sonra ben senin için şehir değiştirdim bütün düzenim her şeyim değişti buraya alışmaya çalışıyorum. İş de Çok stresli odaklanamıyorum. Çok yorulduğumdan cinsellik bile düşünemiyorum. Benim ekibim toplama ekip bir türlü düzen sağlayamıyorum sen de eşleri ile tanışırsan en azından ekipte biraz aile ortamı oluşur, bütün sorumluluklarını tek yapabiliyorsun onların eşleri öyle değilmiş eşimi hastaneye götüreceğim vs diye izin alıyorlar dedi orada zaten kıyameti kopardım ben yapabiliyorsam elin karısı da yapar düşünmek sana kalmamış dedim. Maaşını istediğin gibi haracayabilirsin. Benim ailemin maddi bir durumu yok bekarlıktan önce de hep onlara yardım ettim 32 yaşında adamım o ödediğimiz borçlar da sana takılan altınların borcu (burasını ailesine çektiği mesajlardan kanıtladı, bana takılan altınlar, düğün salonunun kirasını vs hep eşim babasına yollamış ve o süreçte bana hiç bi şey anlatmadı onları da biz ödedik zaten). Özür diledi baya bi, ağladı. Beni hak etmediğini yetemediğini ama kaybetmek istemediğini değişmeye çalışacağını söyledi. Bütün toleransları sıfırlayarak bir süre daha deneme kararı aldık. Aşk çok berbat bi duygu o öyle ağlarken sarılıp teselli etmeyi çok istedim ama biraz akıllı davranmak gerekli. Her neyse yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Tatlıya bağlamanıza sevindim. Açıkca konuşmak her zaman işe yarar zaten. Madem artık hatasını anlamasını sağladınız, bu yoldan ilerleyin. Mutlu olursunuz inşAllah

konu çözüldü de niye sildiniz? konuya giren birisi ne olduğunu anlamadan aşk hikayesi okuyup çıkıyor.

Insanlara aldırış etme eşinin sevdiğini düşünüyorsan sabır etmeliisn. Kendini açıklamış iste ne güzel . Genç adam sorumluluklar ağır gelmiş olabilir. Bazı erkekler sorumluluktan her şeyi unutuyor. Ama eminim sizin geleceğiniz icin cabaliyor. Evlilik kolay bitecek bir swy degil burda ayril vs diyenleri ayıplıyorum. Sevgi zor bulunan bir duygu kaybetme derim. Ayrıca sevmedigim bir adamla evlenip cinselliktense . Sevdiğim adamla az olanı tercih ederim. Işler yoluna koyulunca düzelir. Sabret

X