Sac bandi en sevdigimYemek yaparken vs cok rahat oluyor..normalde sac acik yemek yapilmaz bunla oluyor..
Canım gurbetteyiz kimsemiz yok bırakacak.Ayrı kaldıkça arada ki soğukluk artıyor. Benimde 2,5 yaşında bi kızım var geçen sene bizde çoğu zaman ayrı yatmak zorunda kalıyorduk ama salonda da olsa buluşuyorduk bi şekilde. Bence ikinizinde bi adıma ihtiyacı var en azından büyük çocuğu babaanneye bırakıp küçüğü erkenden uyutun romantik bir ortam hazırlayın giyinin kuşanın mutlaka işe yarar. evlilikte gurur olmaz mutsuz olmaktansa gurursuz olmak daha iyidir bence
Sebep?Oluyor tabiki , giyim kuşamı geçtim saçımı taramadan en azından bi rımel sürmeden eşimi karşıladığımı hatırlamam , değişiksiniz vallahi , her kadının derdi ayni güzelim bir tek sen yapmıyorsun o işleri
Şu an bunları yazarken çocuklar uyanık mı?Oğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.
10bucuk geç bir saat. Sizin problemi gectim,bir cocuk saglik acısından erken yatmali. Küçüğü 2 yaşı biraz geçtiyse iyileştiğinde yavaş yavaş memeden ayirabilirsin bence,once gündüzü yavaş yavaş azaltıp 6 haftaya yayarak kesebilirsin. Benimki de gece kalkiyordu şuan 26 aylık ve kestigimizden beri cok sukur deliksiz uyuyor. Diğer türlü benim de aklıma cinsellik gelmezdi yani geç uyusalardı ve gece uykusuz kalsaydım... Haliyle salıyorsun esine de yansıyorOğlum 10 buçukta yatar engec.ama küçük iki yaşında olan ayağında 2 saat sallarim üstüne bir saatde benle memede yatakta takılır tam dalar ufacık tıkırtı ya kalkar.gece hala çok kalkıyor.tek başına uyumuyor.hasta bide grip gibi bu kış hep hasta oldu çocuk.biz birbirimizi görmüyoruz sanırım tek derdimiz çocuklar.
Pardon , sebepmi olması gerekiyor bunları yapmak için , yapmamam içinde bi sebebim Yok ayrıca .. sabah üstümü değiştirdiğimde yaparım bunları eşim geleceği zaman değil ...Sebep?
Eşinizi karşılarken niye rimel sürüyorsunuz?
Eşiniz evde sizin için ne yapıyor mesela?
Siz onu göreceksiniz diye sabah duş alıp saçlarını fönleyip, losyonlar sürüyor mu siz uyanmadan?
Eşim işte gece vardiyası.oglum uyuyor.kiz ayagimda.Şu an bunları yazarken çocuklar uyanık mı?
Eşiniz evde mi?
Yok cnm tabi ki dediğin gibi ama en azından temiz olsun, ter kokmasın, yırtığı söküğü olmasın diye bakıyorum ben. Eşim sevgiliyken isterse 5 liralık eşyalar olsun ama temiz olsun ve eski olmasın demişti, benim rehberim oya bu ev giyimini bir türlü öğrenemeyeceğim galiba, buraları okuyunca çok şaşırıyorum. Bende gariplik var galiba.
evde kimse eşofman giymiyor gibi konuşuluyor hep. Sanırsın sadece ben giyorum
hanımlar ciddi soruyorum ya. Mesela yatarken sort askılı tarzında yada tek parca penye pamuklu gecelikler giyorum yaz kış. Oldum olası satene alışamadım.
uyanınca da gidip çay koyup, evdeysem tayt tişört yada eşofman alti-tisort tarzı şeyler giyorum.
mesela adidas eşofman altıyla yatilmiyor ki zaten. Ev içinde giymiyor mu kimse bunları? Illa yürüyüşe çıkarken mi giyilmesi gerek çözemedim ben.
galiba herkes ev içinde kot triko giyor. Usul öyle midir yani? Bana da bi el atın hanımlar be cidden merak ettim
O zaman anlatımınızı düzelteceksiniz.Pardon , sebepmi olması gerekiyor bunları yapmak için , yapmamam içinde bi sebebim Yok ayrıca .. sabah üstümü değiştirdiğimde yaparım bunları eşim geleceği zaman değil ...
Katılıyorum sana.biz bile bakıyoruz dışarıda çok süslü kadınlara.esim bende makyajı da sevmez.pijamalarimda dediğim gibi yeri geliyor tayt yeri geliyor eşofman uzun etek oluyor ben kısaca pijama dedim.Ben anlamadım şimdi durumı.
Pijama denilen şey, rahattır.
Ve günümüzde haminne tarzı şeyler değiller.
Kadın paçalı don giyiyorum dememiş, pijama demiş.
Gayet ev kıyafeti gibi, rahat ve temiz olması yeter de artar.
Ayrıca pijamalı gezen biri deyince neden akla saç baş dağınık, totosu başı ayrı yerde biri geliyor akla hemen?
Şu cinsel meseleyi kadınların şekilciliğe bağlamasına inanılmaz sinirleniyorum.
Her şey iki kıyafetle, az biraz dekolteyle bitiyor sanki.
O zaman her öyle giyinen kadına da ‘avcı’ gözüyle bakmak normal oluyor, bu fikre göre.
O çocuktan çocuğa değişen bir durum.2 yaş sizin ayrı yatmanizi gerektirecek bir yaş değil. Ben 6 aylıkken odayı ayirmistim. Şimdi de nerdeyse 3 yaşından beri odasının kapısını kapatınca kendi uyuyan çocuğum var. Bence ebeveynler çok abartiyor. Gece uyanınca yanı başımda olsun diye odasında yatıyor çocuğun ya da kendi odasına alıyor. Bence yanlış bu.
:)) ay afedersin onca mesajımın içinde anlamayıp bunu cımbızla çekeceğiniz aklıma gelmediO zaman anlatımınızı düzelteceksiniz.
Eşimi öyle karşıladığımı bilmem yerine, ben evde o şekilde gezmem, günlük rutinim budur.
Kendime saygımdan kaynaklı diye belirteceksiniz.
Eşimi saçımı taramadan, rimelsiz karşıladığımı bilmem derseniz, bunu kocanız için yaptığınızın algılanması normal, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?